Hillewaere Vastgoed - Heist-op-den-berg Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Bergstraat 109, 2220 Heist-op-den-Berg, Heist-op-den-Berg, BE

See what reviewers are saying

Company details

1. Real Estate Agents
  2. Apartment Building
  3. Estate Appraiser
  4. Real Estate Agency
  5. Real Estate Appraiser
  6. Real Estate Consultant

Written by the company

Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

96 reviews in the last 12 months

Write a review

Alles goed uitgelegd

Alles goed uitgelegd, en tot in de puntjes geregeld. 👍

June 30, 2026

Reply from Hillewaere Vastgoed - Heist-op-den-berg

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. We waarderen uw positieve feedback enorm. Bedankt.

Top begeleiding van Joyce

Joyce van Hillewaere heeft ons uitzonderlijk goed begeleid gedurende het hele aankoopproces. Vanaf de eerste afspraak tot aan het verlijden van de akte was ze steeds beschikbaar en verleende ze alle nodige hulp en meer. Joyce denkt actief mee na en maakt van het hele proces een zeer persoonlijke ervaring.

April 24, 2026

Reply from Hillewaere Vastgoed - Heist-op-den-berg

Wat fijn om te horen dat u onze begeleiding tijdens het aankoopproces als zo positief heeft ervaren. We zijn blij dat onze persoonlijke aanpak gewaardeerd werd. Bedankt voor de mooie woorden!

Verkoop woning Kontich

Als je het maximale uit de verkoop van je woning wil halen, moet je met Stiene van Hillewaere werken. Ze heeft mijn woning voor een hogere prijs verkocht dan ik had gehoopt, dus ik kan alleen maar tevreden zijn. De communicatie verliep steeds zeer vlot en proactief. Daarnaast was het makkelijk dat alle dossierwerken overgenomen werden door Stiene en dat ik mij zo geen zorgen moest maken over de verkoop.

Ik raad dan ook iedereen aan om Stiene in te schakelen.

March 12, 2026
Unprompted review

Reply from Hillewaere Vastgoed - Heist-op-den-berg

Wat fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn! We zijn blij te horen dat de verkoop vlot en succesvol is verlopen en dat u tevreden bent over onze proactieve aanpak en dossierbehandeling. Bedankt voor uw feedback!

Tevreden klant

Zeer professioneel en zeer vriendelijk.
Ze nemen echt alle administratieve rompslomp in handen en we werden regelmatig en correct geïnformeerd

August 19, 2025

Reply from Hillewaere Vastgoed - Heist-op-den-berg

Wat fijn dat u onze service als professioneel en vriendelijk heeft ervaren. We zijn blij te horen dat we u goed hebben kunnen informeren en u het apprecieert dat we het administratieve luik uit handen hebben genomen. Dank voor uw feedback.

Rated 4 out of 5 stars

Professionele en correcte begeleiding…

Professionele en correcte begeleiding bij de verkoop.

June 14, 2025

Reply from Hillewaere Vastgoed - Heist-op-den-berg

Fijn dat u een positieve ervaring had met de professionele en correcte begeleiding tijdens de verkoop. Hartelijk dank voor uw feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn ontzettend tevreden over de…

Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Hilleware bij de verkoop van ons huis. Redgy en Morganne waren van begin tot eind professioneel, behulpzaam en altijd bereikbaar. Hun persoonlijke aanpak, marktkennis en inzet gaven ons meteen vertrouwen. Dankzij hun efficiënte werking en sterke begeleiding werd ons huis vlot en tegen een mooie prijs verkocht. Hilleware is zonder twijfel een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbaar immokantoor!

May 9, 2025

Reply from Hillewaere Vastgoed - Heist-op-den-berg

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening bij de verkoop van uw woning. We zijn blij dat onze professionele en persoonlijke aanpak, marktkennis en inzet zo gewaardeerd werden. Hartelijk dank voor uw aanbeveling.

Rated 5 out of 5 stars

Top service en geweldig transparant

Joyce heeft ons fantastisch begeleid bij zowel de aankoop als de verkoop. Ze is heel open in de communicatie en stelt de cliënten op hun gemak. De transparantie van Hillewaere met hun eigenaarsportaal is een absolute meerwaarde. Top service en begeleiding.

August 29, 2024
Unprompted review

Reply from Hillewaere Vastgoed - Heist-op-den-berg

Dag Joris, we zijn blij om te horen dat u onze dienstverlening als positief heeft ervaren. Het is ons doel om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We vinden het dan ook fijn om te lezen dat we dit bij u hebben kunnen waarmaken. Bedankt.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden van onze ervaring met deze immo.

Hillewaere had foto’s online geplaatst waardoor je een juist beeld kreeg van de ruimtes. Dit in tegenstelling tot vaak de foto’s op andere immo’s waardoor de ruimtes dan groter lijken. Hierdoor kom je niet voor teleurstellingen te staan bij Hillewaere. Tevens zijn wij zeer vriendelijke begroet en verder geholpen. De communicatie was erg aangenaam en verliep zeer transparant. Zeker een aanrader!

July 12, 2024

Reply from Hillewaere Vastgoed - Heist-op-den-berg

De manier waarop wij de woning in beeld brengen vinden we superbelangrijk. Bij Hillewaere besteden we daar dan ook veel aandacht aan. Je hebt maar 1 kans om een goede eerste indruk te maken. Hetzelfde met vriendelijkheid. Dat kost geen geld en maakt het leven (én de vastgoedtransacties) een pak aangenamer. Bedankt voor uw review.

prima

goede informatie en beschrijving met de nodige aandacht van zowel de behoeften en wensen van koper en verkoper.

Rated 5 out of 5 stars

Persoonlijk account voor je pand

Wat wij als zeer aangenaam ervaren hebben is het feit dat je altijd via je eigen account je dossier kan raadplegen. Op alle ogenblikken kan je volgen of er interesse, een mail of andere communicatie is over je pand. We denken dat dit een uniek gegeven is bij Hillewaere. Top service.

Top service

Top service ! Steeds tijdig op de ‘ D’Hoogh ‘- te gebracht van afspraken, bezoeken en geïnteresseerden.
Een kei van een fotograaf, een klassebrochure, een symphatieke en vriendelijke secretaresse en Redgy, de vakman makelaar.
Een top kantoor !
Wij zijn zeer tevreden.
Dankje wel
Daniëlle en Walter D’Hoogh

Rated 1 out of 5 stars

We raden echt niet aan om met…

We raden echt niet aan om met Hillewaere Heist-op-den-Berg te werken.
Verkopen huis vol met verborgen gebreken en trekken erna hun handjes mooi terug.
Echt een teleurstelling voor zo 'n immo.

February 7, 2023

The Trustpilot Experience