Hjemhavn ApS Reviews 103

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Har købt “The rocking” skipper. Den ringeste kvalitet i plastic skrammel jeg længe har set, ville passe bedre med noget der var bestilt hos Temu. De reklamerer med sendes til “nærmeste” GLS afhentning... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en vest på nettet. Allerede et par timer senere, fik jeg besked om, at den kunne afhentes på deres adresse. Havde ved bestilling været i tvivl om størrelsen. Fik ved afhentning lov at prøve v... See more

Rated 5 out of 5 stars

God og nem anvendelig hjemmeside med flotte produkter. Enormt hurtigt ekspedition og en flot indpakning. Gennemført tema fra start til slut. Købte 4 emaljekrus med navn på og vender helt sikkert tilba... See more

Rated 5 out of 5 stars

Både min mand og jeg har bestilt varer fra Hjemhavn. Det har været glas, lysestager, nøgleringe, stofposer, t-shirts og hoodies m.v. Altid virkelig hurtig ekspedition og kommunikation (om nødvendigt)... See more

1. Clothing Store
  2. Beach Clothing Store
  3. Decoration and Interior Design Store
  4. Men's Clothing Store
  5. Women's Clothing Store

Written by the company

Dansk design inspireret af havet. Havet er vores inspirationskilde og vigtigste medarbejder. Derfor donerer vi 5% af omsætningen til havet året rundt.

3.9

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 1 out of 5 stars

De vil ikke erstatte pakke der er…

De vil ikke erstatte pakke der er blevet bokrt har kæmpet med dem i en måned nu og der sker intet så stop med at handle hos dem

April 19, 2024
Hjemhavn ApS logo

Reply from Hjemhavn ApS

Opdatering: Kære Per, tak for mailen. Du har simpelthen anmeldt den forkerte Trustpilot profil. Vi sælger slet ikke det produkt (en vandhane) du har købt. Du har altså handlet hos et andet firma. Håber du vil ændre/slette din anmeldelse af os. Vi har sendt dig en email.

Hej Per,
Selvfølgelig erstatter vi pakker, der er blevet bort. Vi har altså ingen mail/beskeder fået omkring dette problem? Vil du ikke lige hjælpe os og sende en mail til havnekontoret@hjemhavn.dk og gerne inklusiv dit ordrenummer.

VH Birgitte & Søren
Hjemhavn ApS

Skøn hjemmeside

Skøn hjemmeside, skønne produkter og ikke mindst vild skøn kommunikation med afsendelse, og indpakningen - det er maritimt gennemført. Kæmpe fan af Jer.

January 12, 2024

Helt vildt fantastisk kundeservice

Helt vildt fantastisk kundeservice! Lige her op til jul havde jeg en forespørgsel der var lidt ekstraordinær og det var bare slet ikke noget problem for dem at klare for mig - trods travlhed!! Og så til en mega fin pris! Tak for hjælpen med personlig julegave der kommer til at gå lige i hjertet! Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg har handlet hos jer! <3

December 15, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super service. Bestilte onsdag aften, hentede fredag eftermiddag, gode priser samt top produkter. Og super med støtte til havet....

December 8, 2023

Emaljekrus med navn

Bestilte 2 emaljekrus med navn (via min nabo, da det er en gave til manden). Nemt at bestille, mega hurtig levering og krusene ser rigtig flotte ud. Glæder mig til at give gaven til jul.

November 30, 2023

God Service

Jeg havde bestilt 2 t-shirts, den hvide t-shirt havde en misfarvning, ved kontakt til hjemhavn sendte de de en ny på ingen tid. God kvalitet og god service

June 14, 2023

Fantastisk kundeservice

Super lækre ting.
Specielt deres tøj er go kvalitet
Fik en trøje i farsdags gave der var for stor.
Skrev til dem og de svarede med det samme de sendte en ny og en fragt seddel så jeg kunne sende den retur.
Alt i alt en rigtigt go oplevelse.
Har handlet her flere gange og vil blive ved med det

June 5, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Lækre produkter og fantastisk service!

Lækre produkter og fantastisk service!
Vi har flere af deres lækre huer og trøjer, som vi er så glade for. Havde en reklamation på en hue, som blev håndteret med det samme, og jeg havde en ny allerede næste dag! Vil klart anbefale til andre :-)

February 27, 2023

Eminent service…

Tusind tak for fuldstændig suveræn service i forbindelse med køb af sko. I yder Jeres kunder en service man skal lede længe efter i dagens DK.
Jeg er nu i besiddelse af den helt rigtige størrelse sko, og der er ingen tvivl om, at jeg med glæde vender tilbage næste gang kursen sættes mod nogle af Jeres lækre produkter.

May 31, 2022

Take a closer look