Har købt “The rocking” skipper. Den ringeste kvalitet i plastic skrammel jeg længe har set, ville passe bedre med noget der var bestilt hos Temu. De reklamerer med sendes til “nærmeste” GLS afhentning... See more
Company replied
Company replied
Bestilte en vest på nettet. Allerede et par timer senere, fik jeg besked om, at den kunne afhentes på deres adresse. Havde ved bestilling været i tvivl om størrelsen. Fik ved afhentning lov at prøve v... See more
God og nem anvendelig hjemmeside med flotte produkter. Enormt hurtigt ekspedition og en flot indpakning. Gennemført tema fra start til slut. Købte 4 emaljekrus med navn på og vender helt sikkert tilba... See more
Både min mand og jeg har bestilt varer fra Hjemhavn. Det har været glas, lysestager, nøgleringe, stofposer, t-shirts og hoodies m.v. Altid virkelig hurtig ekspedition og kommunikation (om nødvendigt)... See more
Dansk design inspireret af havet. Havet er vores inspirationskilde og vigtigste medarbejder. Derfor donerer vi 5% af omsætningen til havet året rundt.
Hammershusvej 3A, 7400, Herning, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Fantastisk firma med top service. Vildt gode produkter af høj kvalitet. Blandt andet deres T-shirts der kan vaskes igen og igen, og holder sig så flot. Max stjerner fra mig⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De vil ikke erstatte pakke der er blevet bokrt har kæmpet med dem i en måned nu og der sker intet så stop med at handle hos dem

Reply from Hjemhavn ApS
Instagram reklame førte til mit gavekøb af 6 store glas. De er så smukke. Hurtig levering. Jeg er fan!
Skøn hjemmeside, skønne produkter og ikke mindst vild skøn kommunikation med afsendelse, og indpakningen - det er maritimt gennemført. Kæmpe fan af Jer.
Nem overskuelig hjemmeside. Nemt at bestille. Fine krus vi fik leveret rigtig hurtigt. 😁
Hurtig levering og helt ekstraordinær god service ifm ombytning af varen (pga fejl størrelse). 5 store stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Helt vildt fantastisk kundeservice! Lige her op til jul havde jeg en forespørgsel der var lidt ekstraordinær og det var bare slet ikke noget problem for dem at klare for mig - trods travlhed!! Og så til en mega fin pris! Tak for hjælpen med personlig julegave der kommer til at gå lige i hjertet! Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg har handlet hos jer! <3
Super service. Bestilte onsdag aften, hentede fredag eftermiddag, gode priser samt top produkter. Og super med støtte til havet....
Bestilte 2 emaljekrus med navn (via min nabo, da det er en gave til manden). Nemt at bestille, mega hurtig levering og krusene ser rigtig flotte ud. Glæder mig til at give gaven til jul.
Fantastisk og lækkert tøj🤩
Hurtigt levering og super ombytnings service
Super fine produkter ✌🏻
Farverne stemmer ik helt overens med sitet - men lækre flotte produkter med et godt budskab ⚓️
Er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Jeg havde bestilt 2 t-shirts, den hvide t-shirt havde en misfarvning, ved kontakt til hjemhavn sendte de de en ny på ingen tid. God kvalitet og god service
Super lækre ting.
Specielt deres tøj er go kvalitet
Fik en trøje i farsdags gave der var for stor.
Skrev til dem og de svarede med det samme de sendte en ny og en fragt seddel så jeg kunne sende den retur.
Alt i alt en rigtigt go oplevelse.
Har handlet her flere gange og vil blive ved med det
Lækre produkter og fantastisk service!
Vi har flere af deres lækre huer og trøjer, som vi er så glade for. Havde en reklamation på en hue, som blev håndteret med det samme, og jeg havde en ny allerede næste dag! Vil klart anbefale til andre :-)
Fantastisk service! Fik desværre en reklamation, men den blev håndterer til perfektion. Fornøjelse at handle med hjemhavn.
Jeg har sjældent oplevet så god en service - hvor er der fedt at blive overrasket over så hurtig en ekspedition og så kundemindet HJEMHAVN er.
Derudover bare nogle LÆKRE produkter og god kvalitet.
Gennemført koncept, lækre varer, fantastisk service og hurtig levering.
Tusind tak for fuldstændig suveræn service i forbindelse med køb af sko. I yder Jeres kunder en service man skal lede længe efter i dagens DK.
Jeg er nu i besiddelse af den helt rigtige størrelse sko, og der er ingen tvivl om, at jeg med glæde vender tilbage næste gang kursen sættes mod nogle af Jeres lækre produkter.
Kan klart anbefales - virkelig god kundeservice, hvor man bliver mødt på den bedste måde som kunde <3