3.7

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

3.7

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

God service i starten – men ingen opfølgning og manglende overblik

Jeg lagde en ordre hos HL Keramik ca. 3 uger før påske efter en virkelig god og kompetent betjening. Men herefter gik alt galt.
Jeg blev lovet ca. 3 ugers ventetid, da klinkerne skulle komme fra Spanien. Nu er der gået over 2 måneder, og jeg har stadig intet modtaget.
Jeg har selv måtte tage initiativet hver eneste gang. Jeg har kontaktet HL Keramik fire gange, fordi jeg aldrig er blevet opdateret af dem. Ikke én eneste gang har de selv ringet tilbage uden at jeg først har bedt om det.
Hver gang jeg ringer, virker det som om min ordre slet ikke er registreret i deres system. Kun én medarbejder kender til sagen, og resten virker forvirrede.
På grund af den manglende kommunikation har jeg allerede måtte aflyse to arbejdsdage, hvor håndværkerne skulle have sat klinkerne op.
Sidste gang jeg hørte noget, var også fordi jeg selv ringede – og det er nu over en måned siden.
En virkelig skuffende oplevelse, hvor jeg som kunde føler mig glemt og efterladt uden svar.

March 15, 2026

Hurtig hjælp

Manglede 1 ks fliser grundet uheld begået af mureren. Kontaktede firma pr telefon (John). Super god dialog og oplevelse, og han sendte nye med det samme. Varmeste anbefalinger fra os.

May 21, 2026

En fornøjelse

HL keramik var leverandør af flise gulve til vores nybyggede hus. Gennem hele processen er vi blevet mødt af professionelle, der har interesseret sig for at finde løsninger, vi blev glade for.
Efterfølgende har HL keramik været hjælpsomme med leverancer til de ting, vi selv skulle stå for. Alt med blik for godt samarbejde - også når vi løb på udfordringer undervejs.

November 30, 2024

Kom ind til HL

Kom ind til HL. Keramik i Kolding, og fik en fantastisk betjening af en kompetent ung kvinde som vidste ved hun talte om. Bare billig og flotte fliser.

March 8, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Koldings bedste sted at købe fliser

Koldings bedste sted at købe fliser. De ved hvad de sælger. Leje af fliseskærer er også billigere end byggemarkedernes lejepriser. Jeg fik endda lånt nogle nivelleringsskruer uden beregning, så HL Keramik kan virkelig anbefales!

June 14, 2021

Fantastisk showroom

Fantastisk showroom, og deres service er så god. De rådgiver og man får det man ønsker. De har så meget på lager at man kan få det med hjem med det samme eller få leveret af deres egen lastbil
Jeg vil til enhver tid handle mine fliser der fremadrettet kan varmt anbefales

November 13, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Super service, stort udvalg. Sjældent har jeg mødt en så udstrakt service, både mht. vejledning, udvalg og levering. Helt sikkert min fremtidige flise/keramik pusher ;)

July 6, 2020

Is this your company?