Rami var otroligt kunnig och pedagogisk! Allt förklarades superbra i en trygg miljö. ”Testa på själv scenarierna” var guldvärda! Det var så lärorikt och inspirerande. Man insåg vilken skatt HRL kunsk... See more
See what reviewers are saying
Mycket bra och givande genomgång av S-HLR Tydlig och informativ genomgång Kompetent och trygg instruktör Förmedlade att det viktigaste är att vi tränar, ingav lugn och inspiration. Inte nedvärder... See more
Rami är pedagogisk och en utmärkt lärare. Möjligtvis bör fortbildningen vara lite längre än en timme.
Company details
Written by the company
Vi är ambulanspersonal som utbildar inom alla områden i första hjälpen och HLR. Vi säljer även hjärtstartare och första hjälpen produkter. Säg Ja till att rädda liv!!
Contact info
Vasagatan 112, 11120, Stockholm , Sweden
- 0842051166
- hlr@hlraddning.se
- hlraddning.se
Tydlig livsviktig information
Rami var pedagogisk, strukturerad och tydlig. Jag känner mig tryggare med mitt arbete i barngrupp efter att återigen ha repeterat HRL kursen men med ny aktuell information.
Välutbildad vårdpersonal
Välutbildad vårdpersonal. Konkret och tydlig i sina förklaringar. Ger bra feedback på det man håller på med.
Tydligt
Tydligt, klart och med lång erfarenhet av ambulansen. Lugn instruktör som genomförde det pedagogiskt.
Tydlig, kompetent instruktör
Förklarade jättebra, lät oss testa. Bra material. Kompetent person, tydlig.
HRL kurs
Jättenyttigt och viktigt och lärorikt. Lugn och pedagogisk. Vänlig, peppande och trevlig
Det var lätt att hänga med på kursen
Det var lätt att hänga med på kursen. Bra med olika scenario att öva på.
Väldigt bra med övningar på riktiga…
Väldigt bra med övningar på riktiga situationer.
Väldigt bra praktiskt moment
Väldigt bra praktiskt moment.
Lärorikt.
Anpassat till primärvården.
Väldigt lärorik kurs!
Väldigt lärorikt och bra med genomgång av vad som händer i hjärtat vid ett stopp för att få förståelse. Bra med instruktör som jobbar inom ambulanssjukvården och har erfarenhet.
Bra repetition
Bra repetition, 3:e året vi kör. Bästa instruktionen hittills.
Interaktiv, och kul med scenarion
Interaktiv, bra pedagogik, inkluderande, såg till att all fick känna sig delaktiga utan att bli utpekade även om en förbättringspunkt fanns på tex. scenario. Jättekul med scenarion! Jag älskar dom och känner verkligen att det är en stor del av att bli varm i kläderna- efter att ha gått igenom, ställt frågor osv, så är det perfekt att få öva direkt - vilket kommer att pränta in det man lärt sig ”så det förhoppningsvis sitter i kroppen”
Pedagogiskt o bra,
Mycket lärorikt
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.