HMS-Opbevaring ApS Reviews 65

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

HMS RANDERS .. VIRKELIG POSITIV OPLEVELSE . Vi fik i dag, med stor HJÆLP leveret tunge elementer til et klædeskab med store spejle osv.. Der blev knoklet op på 4 sal i Nicolinehus Århus med et SMI... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har benyttet opbevaring i depotrum hos HMS's afdeling i Randers i flere år. Over tid er mit behov blevet mindre, hvorfor jeg har skiftet til mindre rum og dermed mindre betaling. I den forbindelse o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i en længere periode haft lejet rum hos HMS opbevaring i Aalborg afdelingen. Jeg har haft forskellige størrelses behov og hver gang jeg har skulle flytte rum, har der altid været hurtig se... See more

1. Warehouse

About HMS-Opbevaring ApS

Information provided by various external sources

HMS Selfstorage er markedets bedste opbevaringsløsning, med haller i 4 byer.

HMS Selfstorage er en familieejet virksomhed med mere end 10 års erfaring inden for branchen.

Vi har alle årene gjort en stor dyd ud af at levere et godt produkt og en god kundeservice.

Virksomheden er senere blevet udvidet med en flytteforretning, hvori vi tilbyder gratis flytning ved samtidig opbevaring i vores Selfstorages center i Randers, Aalborg, Århus og Hobro.

4.6

3-star
2-star
1-star

VIRKELIG POSITIV OPLEVELSE

HMS RANDERS .. VIRKELIG POSITIV OPLEVELSE .
Der blev knoklet op på 4 sal i Nicolinehus Århus med et SMIL. Bedste Anbefaling .

April 14, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Gennemført og professionel service – hver gang!

Jeg har benyttet HMS Opbevaring flere gange, og hver eneste gang har servicen været i top. Flyttefolkene er punktlige, omhyggelige og utroligt hjælpsomme, og opbevaringen fungerer helt problemfrit. Det giver en stor tryghed at vide, at både flytning og opbevaring bliver håndteret med så høj professionalisme. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!

March 17, 2025

Fin service

Fin service. Fik gratis flytning ved at binde os for opbevaring i en begrænset periode.
Nem at komme til og fine opbevarings rum. Tak for denne gang.
Mvh. Helle Aaquist

March 31, 2025

God oplevelse

Min datter har benyttet depotrum i Hobro i 3 måneder. Det fungerede perfekt. Dejligt med forskellige størrelser på rum, så man kun betaler for det man har behov for. Nemt at komme til, hele døgnet rundt. Gratis lån af trailer. Pænt og rent og rigtig god fleksibel og venlig service. God rabat til studerende. Klar anbefaling herfra.

August 30, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Gode og let fremkommelige rum

Jeg har i et års tid haft opbevaringsrum i Arhus/Tilst og været yderst tilfreds. Gode rum og fin service. Årsagen for opsigelse har udelukket været, at jeg fik et kælderrum i ejendommen ved siden af min bopæl. Vil bruge HMS opbevaring igen, hvis behovet skulle komme.

August 6, 2024

Fem stjerner herfra

Hurtig og god betjening, gode rum og nemt at tilgå alle døgnets timer.
Jeg vil klart benytte mig af HMS opbevaring, hvis jeg igen får behov for det.
Fem stjerner herfra.

June 6, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Det er nok verdens dårligste service…

Det er nok verdens dårligste service der bliver givet i hms opbevaring. De er utålige at snakke med. Jeg har en måneds betaling der ikke er gjort. Ligeledes er der lavet en aftale med dem og jeg vil få det betalt, men har brug for at hente nogen af mine ting. De låser simpelthen kortet og holder mine ting til det er betalt?! Det er uhensigtsmæssig metode og ikke i tråd med loven om ens ejendele. Der vil blive startet sag mod dem omgående.

April 6, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har benyttet mig af dette firma to…

Jeg har benyttet mig af dette firma to gange. Først flytning fra min adresse i Christiansgade i Aalborg til et opvarmet opmagasineringsrum tæt på området. Jeg har haft dette rum i tre-fire mdr., inden jeg havde behov for HMS flyttehjælp igen, da jeg skulle flytte til KBH. Her opdager jeg så, at flere af mine ting er ødelagte, og jeg dokumenterer med billeder og retter mig ind efter deres anvisninger, fordi jeg naturligvis ønsker mine ting erstattet. Dette sker dog ikke, og jeg bliver mellem linjerne beskyldt for at have haft en skjult dagsorden. Det drejer sig desværre om et arvestykke, som er over 100 år gammel fra Royal CPH, og min helt nye sofa er revet op i bunden. Min oplevelse af HMS flyttehjælp/opbevaring er, at de løber fra erstatningsansvaret og viser sine kunder mistillid. Jeg benytter mig aldrig af dette firma igen. Jeg kan se, at jeg langt fra er den eneste, der har haft omtalte problemer. Rød alarm! Hold jer væk.

November 27, 2023

Hej Nicklas
Din klage er med HMS Flyttehjælp og ikke HMS Opbevaring, som du her anmelder. Du bør derfor selv flytte din anmeldelse til HMS Flyttehjælps side på Trustpilot.

Vi har en helt anden oplevelse af denne sag!
Normalvis vil vi ikke gå ind i de nærmere omstændigheder af en sag her på Trustpilot, men det er som om at, der er kunder der mener, at det er i orden at hænge personer og virksomheder ud online, hvis ikke man giver efter for deres krav og trusler. Det kan simpelthen ikke være rigtigt.

Vi mener at det er uanstændigt:
- at du bestiller og få udført en flytning på tværs af landet, når du på forhånd vidste, at du ikke kunne betale for flytningen.

- at du kommer med et erstatningskrav, på trods af, at du gennemgik dine ting mens flyttefolkene var der, rost flyttefolkene for deres arbejde og at alt var i orden samt at du KVITTEREDE for at have modtaget dine ting retur i intakt stand.

Dags dato skylder du:
- HMS Flyttehjælp: for en flytning fra Aalborg til Herlev
- HMS Opbevaring: for to måneders opbevaring
Vi har derfor afvist dit erstatningskrav, sammen med din trussel om at hænge vores virksomheder ud.
Som du er oplyst, overgår de skyldige saldoer til inkasso til inddrivelse, så frem du vælger ikke at betale for de ydelser du har benyttet dig af.

Rated 1 out of 5 stars

har lejet et rum .med flytning .hvor…

har lejet et rum .med flytning .hvor mange ting blev smadret og de tog bilder som så nu er blevet slettet for at dække over at det var dem der gjorde det.og ham der flyttede det er blevet fyret.vil bare ha det erstattet

January 2, 2023

Hej Per
Vi har været i dialog omkring din anmeldelse til HMS Flyttehjælp.
Som jeg forstår det, er det flytningen du klager over og ikke HMS Opbevaring, som du her skriver på.

Jeg har oplyst dig at du er nød til at lave en samlet anmeldelse, når du har skabt dig et overblik. Jeg forstår godt det kan være besværligt mens dit indbo er i opbevaring. Jeg har derfor tilbudt dig at vente med at indgive med din anmeldelse til at du tømmer dit opbevaringsrum.

Så snart du har indsendt en samlet anmeldelse, bliver den naturligvis håndteret.

Mvh.
Majken Sørensen
HMS Flyttehjælp

Rated 5 out of 5 stars

Flyttede fra København til Aarhus og…

Flyttede fra København til Aarhus og skulle samtidig bruge et opbevaringsrum. De gav mig en super pris og flytningen gik hurtigt og gnidningsfrit.

Jeg mistede mit adgangskort til mit rum, men fik et nyt med det samme jeg dukkede op ude ved rummet. Hurtig og god service.

March 31, 2021

Super service hos HMS Opbevaring

I den forbindelse og alle andre forhold, hvor jeg har været i kontakt med HMS's medarbejdere, har de vist meget stor imødekommenhed og fleksibilitet. Super service.👍👍👍
CV

January 17, 2021

En fantastisk oplevelse!

En fantastisk oplevelse!
Min mand og jeg stod i en penibel situation, hvor vi hurtigt skulle have flyttet alle vores ting. Vi havde småting, som burde have været pakket ned, men vi ikke havde nået. Min mand kunne ikke hjælpe, så jeg skulle, højgravid, stå med det alene det meste af dagen. Og da de to skønne flyttefolk kom ud, var de så søde at sige, at jeg bare kunne hente nogle flere kasser og så småt begynde at pakke ned. Så skulle de nok gå udenom det indtil videre. Da vi så fandt ud af at der ikke var plads til alle vores ting i den store lastbil, kunne vi nemt låne en lille trailer, gratis, til at få det sidste flyttet. Både flyttemænd og, hvem jeg tror er ejer, var så flinke og behjælpelige. Jeg vil sige, at de ydede mere end den normale kundeservice, man kan forvente af nogen. Det gjorde en forfærdelig dag til en lidt bedre. De var også hurtige til at få læsset alting i de forskellige rum i Tilst, og sørge for at alt var på plads.
Hvis jeg kunne give mere end fem stjerner, havde jeg gjort det.

September 4, 2020

Så fås det ikke bedre!

Så fås det ikke bedre!
Vi har nu de seneste år haft vores indbo opbevaret hos HMS Opbevaring i Aalborg. Vi har hele vejen igennem, oplevet et firma, hvor der er styr på tingene, ofaciliteterne er super gode og at de har forstået udtrykket kundeservice.
Da vi har været udstationeret i længere tid, opstod der desværre problemer med PBS, men igen blev vi mødt med stor forståelse, vi fik en pæn reminder på mail og IKKE en rykker med gebyr.
Jeg vil, uden tøven, anbefale HMS Opbevaring til alle der har brug for opbevaring.
I forbindelse med vores indflytning i opbevaringen, benyttede vi deres tilbud om gratis flytning til opbevaringen. Vi var ligeledes yderst tilfredse med de flyttefolk der fortog flytningen, så vi valgt også at bestille HMS Flyttehjælp til at foretage vores udflytning fra opbevaringen.
Alt i alt, var det en super god oplevelse at være i kontakt med HMS.

October 22, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Hms hentede min ting og opmagasinerede…

Hms hentede min ting og opmagasinerede dem i 3 mdr.
Hentede selv tingene med andre flyttefolk i weekenden . Der var flere billeder hvor glasset var i stykker, reol ødelagt i hjørnet og smadret 50 tommer fladskærms tv.
HMS Aalborg løber fra deres ansvar. Vi skulle have henvendt os til deres medarbejder mens vi var det. Det er så bare svært når hun ikke var på sin plads.
Desuden har de for mit rum opkrævet for 25 m3 men det er fysisk kun 16m3 . Mine flyttefolk målte det.
Brug ALDRIG HMS

June 17, 2019

Hej Dorthe
Jeg har nu som aftalt undersøgt sagen, som jeg lovede dig i mandag da du henvendte dig til os.

Du fik afhentet dit indbo i vores Aalborg center lørdag d. 15.06.2019 af et flyttefirma. De 4 personer der afhentede dit indbo havde kontakt til vores faste medarbejder i centeret. De blev både lukket ind af hende og de blev lukket ud af hende efter de havde læsset flyttebilerne. Dvs. at flyttefolkene ikke havde problemer med at komme i kontakt med vores medarbejder i centeret.
Du kontaktede også selv vores medarbejder telefonisk, kort tid efter dine flyttefolk havde forladt centeret. Her oplyste du at der var skader på nogle af dine ting. Vores medarbejder spurgte dig hvorfor dine flyttefolk ikke havde rettet henvendelse til hende, da de opdagede det. Hvilket hun ikke fik svar på. Du fortalte at der var taget billeder af det beskadiget indbo. Vores medarbejder svarede, at du meget gerne måtte sende disse billeder til os som dokumentation for at skaderne var sket, før dine flyttefolk flyttede tingene. Disse billeder kan jeg desværre ikke se at vi har modtaget.

Rummet du har lejet måler D:3,00 m x B: 3,10 m x H: 2,85 m i alt 26,5 m³. Størrelsen er nedjusteret til 25 m³ da der fratrækkes ca. 0,5 m³ til et udvendigt brandskab. Dvs. at du faktisk har fået 26 m³ til men til prisen for et opbevaringsrum på 25 m³.

Du benyttede vores Gratis Flyttekampagne d. 30.03.2019, hvor du har kvitteret for at du har modtaget dit indbo i intakt stand efter flytningen. Din flytning varede 6 timer fra Frederikshavn til Aalborg centeret. Værdien af denne flytning var 5.880 kr. Som betingelse for at benytte den Gratis Flyttekampagne, havde du indgået en bindingsperiode på 4 måneder + løbende måned på opbevaringsrummet. Det betyder at du har lejet og skal betale for opbevaringsrummet indtil 31.07.2019, Jeg han godt forstå hvis det virker uberettiget, når du er udflyttet af rummet, men det er en bindingsperiode du var bekendt med, inden du benyttede dig af flyttekampagnen.

Vi forsøger altid at give vores kunder god kundeservice og rådgivning og det er jeg naturligvis ked af at høre, at du ikke føler at du har fået. Du er altid velkommen tilbage.

Majken Sørensen

HMS Opbevaring

Alt har været i orden.

December 18, 2018

Hej Birthe,

Tak for den gode anmeldelse.Vi er glade for, at du har været tilfreds.

God dag!

HMS Self Storage

Rated 3 out of 5 stars

Der var 1dags forsinkelser grundet…

Der var 1dags forsinkelser grundet sygdom - dog fandt man en alternativ løsning til næste dag - selve flytningen var okay.

November 28, 2018

Hej Gitta,

Tak for din feedback. Ja, vi var desværre ramt af sygdom den dag, hvilket selvfølgelig er beklageligt, men også svært at undgå en gang imellem. Vi er glade for, at du ellers var tilfreds med flytningen og med den løsning, der blev fundet til dig.

God dag!

HMS Self Storage