Personeel niet kundig in advies en de…
Personeel niet kundig in advies en de Nederlandse taal

Reply from Holland & Barrett Nederland - Zeist
Beste Thea,
Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Onze collega’s kijken graag met je mee naar een passende oplossing.
Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u onze service zo heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten deskundig en duidelijk worden geholpen, dus dit is niet de ervaring die wij willen bieden.
We nemen uw feedback intern mee om onze service en communicatie verder te verbeteren.
Omdat wij via Trustpilot geen inzage hebben in bestel- of klantgegevens, kijken we graag persoonlijk voor je of we nog iets kunnen betekenen. Mocht je contact willen hebben met ons hierover, dan vernemen we dat graag via onze eigen klantenservice.
Wij zijn bereikbaar via telefoon of email;
+31 20 888 5031
klantenservice@hollandandbarrett.com (mailto:klantenservice@hollandandbarrett.com)
Wanneer je contact met ons opneemt, geef dan a.u.b. in het gesprek of in je e-mail aan dat je op ons verzoek via Trustpilot contact opneemt.
Nogmaals dank voor je feedback, en we hopen dit snel voor je op te kunnen lossen als dit nog niet het geval is.
Vriendelijke groet,
Holland & Barrett Customer Service Team