Wat een professionele vakman. Werkt hard, komt alle afspraken perfect na en levert kwalitatief een uitstekend product. Zeer aan te bevelen deze top profi!! Hans Van Es Zeist
See what reviewers are saying
Via mijn moeder in contact gekomen met hem,waar hij eerst geweest was en zei erg tevreden is geworden. Toen ik het zag wou ik het ook!hij heeft ze opmaat besteld en had keurig werk geleverd. Erg blij... See more
Een hele aardige man. Echt vakmanschap. Verstand van alle soorten ophangsystemen. Goed advies geleverd. Wij hebben lastige draai kiep deuren en hij wist hier wel raad mee. Ruime keuze uit material... See more
Company replied
Wat een snelle service! Via schoonzus dit adres doorgekregen, appje gestuurd en direct reactie. Binnen 2 dgn kwamen ze met stalen en div mogelijkheden voor gordijnen en houten jaloezie. Geweldig nie... See more
Company replied
Company details
Written by the company
De gordijnen en raamdecoratie website van Hollandse Gordijnen.
Contact info
Ilya Frankstraat 6, 1341 EE, Almere, Netherlands
- 0640292560
- info@holg.nl
- hollandsegordijnenhuis.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Duo rolgordijnen perfect opgemeten en…
Duo rolgordijnen perfect opgemeten en volgens afspraak opgehangen. Gordijnen hangen perfect, echte vakman, is zeer vriendelijk !

Topper!
Goed advies en denkt mee, duidelijke afspraken, werkt snel en netjes, niet duur, en heel vriendelijk!.

Top geregeld en kwaliteit
Ons gehele huis voorzien van rolgordijnen, vouwgordijn en silhouet gordijn. Afspraken nagekomen, perfect!

Prachtig
Snel en perfect gemeten en strak opgehangen. De ervaring kan je goed merken omdat het gordijn binnen een half uur was opgehangen. Ben er erg blij mee.
Top service goedkoop en goede kwaliteit…
Top service goedkoop en goede kwaliteit Alles volgens afspraak uitgevoerd
Zeker een aanrader

Aanrader!
Voor de gehele verdieping plissé gordijnen besteld. Er zaten uitdagingen bij, namelijk schuin kozijn en schuifdeur. Snelle en correcte plaatsing, we zijn erg tevreden met het eindresultaat. Zeker een aanrader!

Super tevreden
Super tevreden! Ontzettend bedankt, het staat geweldig!

Reply from Hollandse Gordijnen
Prima service doet wat hij beloofd…
Prima service doet wat hij beloofd goede kwaliteit een aanrader

Een tevreden klant.
Wij zijn super blij met de mooie houten jaloeziën en keurig netjes opgehangen.
Een tevreden klant uit ijsselstein.

Reply from Hollandse Gordijnen
4 rolgordijnen besteld keurig op tijd…
4 rolgordijnen besteld keurig op tijd netjes opgehangen door de grote baas goede service zeker een aanrader 👍

Reply from Hollandse Gordijnen
Heb overgordijnen en rolgordijnen…
Heb overgordijnen en rolgordijnen gekocht bij Holland gordijnen super mooie kwaliteit en perfecte service.alles keurig opgemeten en opgehangen. Echt een aanrader als je snelle en goede kwaliteit wil tegen een scherpe prijs.
Bedankt voor goede service en mooie kwaliteit ben er super blij mee.

Reply from Hollandse Gordijnen
Fraaie duo rolgordijnen gekocht voor…
Fraaie duo rolgordijnen gekocht voor een zeer nette prijs! Snel geleverd en keurig gemonteerd!!

Reply from Hollandse Gordijnen
Super blij met mijn duo rolgordijnen !!
Super blij met mijn duo rolgordijnen !!
Vooral blij met de snelle levering en netjes gemonteerd. Echt een aanrader voor iedereen

Echt een vakman
Echt een vakman, mooie kwaliteit duo rolgordijnen. Denk mee welke opties het mooiste past. Komt afspraken na en ruime keuze. Echt een aanrader.

Duo rolgordijnen, AANRADER
Zeer deskundig, komen gratis opmeten geven kundig advies, snelle levering en wordt snel en mooi opgehangen. Ben er erg blij mee.
Rolgordijnen voor vochtige ruimte op kunstofkozijnen
Voor onze badkamer rolgordijnen besteld. Dit voor kunststof kozijnen waar niet ingeboord mag worden. Goede kwaliteit rolgordijn optijd geleverd en gemonteerd volgens afspraak.
Vriendelijk en servicegericht
Prima service, mooie kwaliteit duo gordijnen
Mooie duo rolgordijnen
Mooie duo rolgordijnen gekregen. Deskundig en vriendelijke behandelng, keurig volgens afspraak. Ik ben heel tevreden, kan het echt aanraden.
Absolute aanrader!
Hollandse Gordijnenhuis is een professioneel in zijn vak. Duo rolgordijnen (verduisterend) bij hem gekocht voor de woonkamer en slaapkamer. Afgelopen weekend geleverd en vakkundig gemonteerd. Mooie kwaliteit. Komt zijn afspraken na en heeft zelfs mijn andere duo rolgordijnen (lichtdoorlatend) naar een andere kamer verplaatst. Ik zeg doen!
The Trustpilot Experience