Homerebels Reviews 135

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super! Ik heb eerst wat stoelen rond gekeken maar de stoelen van dit bedrijf bleven me steeds weer bij dus uiteindelijk besteld. Helemaal blij ermee! Volgende dag werden ze al afgeleverd. De kleur ook... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zeer snelle levering en alles goed geleverd nergens beschadigd omdat alles goed verpakt zat . Zeer leuke stoelen alleen jammer dat je niet zwaarder dan 120 kilo op kan zitten

Rated 5 out of 5 stars

Zeer mooie stoelen en barstoelen die ook nog snel geleverd worden. De service is excellent met Maxime als contactpersoon die snel alle vragen beantwoordt die je maar kan hebben. Eén van de barstoel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik had stoelen besteld die niet zo goed matchen met mijn eettafel. Hoewel ze prachtig zijn heb ik ze retour gedaan. De retour afhandeling is echt heel goed gegaan. De communicatie was goed en alles is... See more

Company details

1. Furniture Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Home Goods Store

Written by the company

Homerebels - Jouw bestemming voor stijlvol wonen tegen scherpe prijzen! Bij Homerebels vind je een uitgebreid assortiment aan trendy woonaccessoires en kwalitatieve eetkamerstoelen om jouw interieur compleet te maken. Dankzij onze eigen import kunnen wij jou de beste kwaliteit bieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij zetten ons in voor een uitstekende en persoonlijke klantenservice, met snelle levertijden zodat jij snel kunt genieten van je nieuwe aankopen. Heb je een vraag of klacht? Neem gerust contact met ons op en vermeld altijd je ordernummer, zodat we je zo snel en goed mogelijk kunnen helpen. Bij Homerebels staan we altijd voor je klaar!

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Slechte service en geen verantwoordelijkheid

Ik had vier stoelen besteld, maar ontving twee verschillende kleuren. Na contact met Maxime werd beloofd dat de juiste stoelen op donderdag geleverd zouden worden. De levering kwam echter pas vrijdag, waardoor ik twee dagen vrij moest nemen om aanwezig te zijn.

Ondanks duidelijke communicatie hierover werd er geen redelijke compensatie aangeboden — alleen een klein lampje dat niet past bij mijn interieur. Toen ik dit weigerde, werd vooral benadrukt hoe hard er gewerkt wordt, in plaats van begrip te tonen voor mijn situatie als klant.

De stoelen zelf zijn uiteindelijk geleverd en opgehaald, maar de manier waarop met de fout en de vertraging is omgegaan was teleurstellend.

2 sterren – product in orde, maar de klantbenadering en service verdienen echt verbetering.

October 13, 2025
Homerebels logo

Reply from Homerebels

Beste Norine,

Bij uw bestelling is helaas een fout gemaakt in het magazijn, waardoor u verkeerde stoelen ontving. Dat had niet mogen gebeuren, en ik heb direct alles in het werk gesteld om dit zo goed mogelijk voor u op te lossen. De juiste stoelen zijn dezelfde dag nog verzonden, zonder dat ik u vroeg de verkeerde eerst terug te sturen. Die heb ik persoonlijk bij u opgehaald, zodat u daar geen omkijken naar had.

Wat betreft de levering: ik heb geen belofte gedaan over de exacte afleverdatum. Zoals u in de mail kunt teruglezen staat er: “Ik ga ervanuit dat deze vandaag nog meegaat met PostNL.” Dit was geen garantie over de bezorging zelf. Zodra een pakket is verzonden, kan de aankomst eenvoudig via de PostNL-app gevolgd worden. U kunt het pakket ook laten afleveren bij een PostNL-punt en het afhalen op een tijdstip dat u zelf uitkomt.

Ondanks alle inspanningen eiste u een onredelijk hoge financiële tegemoetkoming en als ik daar niet aan zou voldoen zou u een slechte review achterlaten.

Ik handel altijd vanuit eerlijkheid en redelijkheid en heb ervoor gekozen mij niet op deze manier onder druk te laten zetten en de 2-sterrenreview te accepteren.

Maxime – Homerebels.nl

Mooie eetkamerstoelen gekocht.
Zeer snelle levering.
Er ontbraken schroeven en na een appje werd hierop direct gereageerd en de schroeven waren binnen 2 dagen binnen

October 11, 2025

Hardwerkende onderneemster.

Maxime reageert snel op berichten! Ze is een enthousiaste onderneemster. De stoelen waren prachtig met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Helaas pastte de kleur toch niet zo bij onze meubels en het retourneren is goed gegaan.

September 1, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look