2 weken geleden onze keuken laten wrappen, en het resultaat is gewoon top! Lijkt echt alsof we een nieuwe keuken hebben. Ze dachten goed mee met het kiezen van de juiste kleuren voor de keuken, werkte... See more
See what reviewers are saying
Ons badkamermeubel laten wrappen. Wij zijn heel tevreden, ziet er totaal anders uit. Fijn, laagdrempelig contact via whatsapp en vriendelijk. Afspraak was snel ingepland. Blij met het resultaat en fij... See more
Company details
Written by the company
Wij werken met hoogwaardige kwaliteit folie die stoot- en krasbestendig is En daardoor zeker 10 jaar meegaat. De behandeling van het wrappen van de keuken bestaat bij ons uit het wrappen van het volledige buitenoppervlak van uw keuken.
Contact info
Laan van ouderzorg 129, 2352 HL, Leiderdorp, Netherlands
- 0850041276
- info@homewraps.nl
- homewraps.nl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Enige tijd geleden heb ik ze laten…
Enige tijd geleden heb ik ze laten komen. Eind resultaat is super 👍 ben zeer tevreden. Zou ze met me ogen dicht jullie aanraden!!
Louche bedrijf - komt afspraken niet na
Eerste gemaakte afspraak niet op komen dagen. Nieuwe afspraak gemaakt, waar ze 4 uur te laat kwamen!! Half werk geleverd, zou nog een keer afgemaakt worden. Vervolg afspraak gemaakt; niet opkomen dagen. Na uren bellen en appen eindelijk contact. Wederom nieuwe afspraak gemaakt; WEER NIET KOMEN OPDAGEN. 3/4 afspraken niet nagekomen en nu geen contact meer mogelijk omdat ze de telefoon niet opnemen en nergens op reageren.
Mensen spaar jezelf de moeite en blijf weg van dit louche bedrijf!! Klanttevredenheid op 1 wat een lachertje
Afspraak niet nakomen en nu de helft…
Afspraak niet nakomen en nu de helft wel gedaan en de helt niet. Niks laten horen wat een slecht bedrijf is dit
Enorm blij met het resultaat en de service!
Een paar weken geleden ons badkamermeubel laten wrappen door Home Wraps. Het meubel zat in de muur gebouwd dus eruit halen werd een grote klus, en een nieuw meubel kopen is gewoon erg duur. Afspraak gemaakt met Home Wraps en een weekje later kwamen ze langs. Superblij met het resultaat! Alsof er gewoon een gloednieuw meubel hangt. We zitten eraan te denken onze keuken op een later tijdstip ook nog eens te laten wrappen en dan laat ik dat zeker weer door hen doen!
Binnen een dag is onze 20 jaar oude…
Binnen een dag is onze 20 jaar oude keuken dankzij Homewraps weer als nieuw. We zijn er ontzettend blij mee.
Komen afspraken niet na!
Eerste afspraak 20 minuten telaat, daarna niet goed afgewerkt. Afspraak gemaakt om het af te werken, niet opkomen dagen. Nieuwe afspraak gemaakt, weer niet op komen dagen en laat niks meer horen. Telefonisch niet te bereiken. Flutbedrijf!
Lees de google-reviews voordat je met deze mensen in zee gaat.
Komen afspraken niet na!
Lees de google-reviews voordat je met deze mensen in zee gaat.
Een onbetrouwbaar bedrijf
Een onbetrouwbaar bedrijf, heb een afspraak gemaakt om mijn keuken te laten wrappen kreeg een datum van hun en de avond pas laat werd ik afgezegd ze zeiden een verkeerde kleur binnen te hebben gekregen. Ze zouden terug bellen voor een nieuwe afspraak… niet gebeld dus heb ik zelf gebeld. kreeg een nieuwe afspraakdatum nu in twee dagen. Weer alles leeg gehaald en ze kwamen weer niet en nu weer een andere smoes. Derde afspraak ik weer hun geloofd maar nee hoor ze hebben mij opnieuw laten zitten zijn niet op komen dagen en hebben niks laten horen. Ik hun gebeld maar ze nemen de telefoon gewoon niet op! Uiteindelijk maar op hun facebook gezet dat ze niet meer hoeven te komen, ik zoek wel een ander bedrijf die wel betrouwbaar is. Gewoon een schande zo die met mensen omgaan!
Ik heb inmiddels begrepen op facebook dat ze vaak hun afspraken niet nakomen en ze ook geen garantie geven en …. sommige met een half afgemaakte keuken zijn blijven zitten ….. dus ja echt een Onbetrouwbaar bedrijf waar je niet mee in zee moet gaan.
Te weinig info op de site
Offerte aangevraagd omdat er niet staat dat kastjes met een patroon niet kan. Advies gegeven dit te vermelden op de site.
Tevreden klant!
In 2 dagen een keuken gewrapt van totaal 6.5 meter. Hele vriendelijke mannen, leveren goed werk. Het ziet er mooi strak uit! Langdurig gebruik moet nog laten zien of het ook goed houdt maar so far super tevreden! Groetjes uit zoetermeer
Mooi werk geleverd
Mooi werk geleverd
Ik had een keuken die al behoorlijk oud was. Jammer genoeg had ik geen geld voor een nieuwe, dus wrappen was de beste optie.
Ik ben blij met het resultaat die jongens hebben me keuken weer gemaakt als nieuw.
Deze boys kunnen wel wrappen
Deze boys kunnen wel wrappen! Super blij met het resultaat, thx boys!
Deze heren hebben bij mij topwerk…
Deze heren hebben bij mij topwerk geleverd. Ik en mijn vriendin zijn erg blij met het resultaat. Home wraps is zeker een aanrader wanneer je het oubollige in een modern jasje wilt transformeren. Daarnaast waren de heren erg vriendelijk. Al met al👌 Bedankt Home Wraps!!
Ik woon op een nieuwe plek en we hadden…
Ik woon op een nieuwe plek en we hadden een hele vies uitziende (wit/gelig achtige) keuken. Ik kwam bij Jimmy van homewraps terecht via een bekende en zij hebben mijn keuken een complete makeover gegeven. Hij heeft nu een super moderne (mat-zwarte) look. Ik ben ontzettend dankbaar want ik zat er oprecht over te denken om de keuken te laten vervangen wat veel meer had gekost. Hij ziet er nu uit als nieuw voor een fractie van die prijs. Oprecht vakwerk, 5/5 ik raad homewraps zeker aan.
Fantastisch service
Mijn keuken door homewraps onder handen laten nemen.
In 1 woord FANTASTISCH hoe ze dit gedaan hebben.
Echt een aanrader!!
Homewraps enorm bedankt!
Ik wilde graag een nieuwe keuken maar het geld besparen. Na het bekijken van de foto’s en recensies besloten om Homewraps om hulp te vragen en wauw wat hebben zij mij keuken omgetoverd naar mijn droomkeuken. Binnen 1 dag een hele nieuwe look, echt topwerk! Super kwaliteit en voordelig een compleet nieuwe look!
Uit de brand geholpen!
Heb voor Homewraps via social media 2 andere ‘wrap bedrijven’ over de vloer gehad. Beide extreem prutswerk afgeleverd, van folie dat na een dag al begon los te laten tot schade aan mijn keukenkastjes bij het demonteren/monteren. Hierdoor was ik bijna voor een complete keuken renovatie gegaan.
Een kennis van mij had mij homewraps aangeraden nav positieve ervaring met zijn eigen keuken. Met enig angst en tegen zin toch maar het voordeel van de twijfel gegeven en WAUW wat een verschil. Los van dat ze alles opnieuw hebben gewrapt (oprecht super strak en netjes), hebben ze ook nog eens het scharniertje van de kast wat het vorige bedrijf had gesloopt gerepareerd!!
Ik heb gemerkt dat het in deze branche blijkbaar echtt belangrijk is wie/welk bedrijf je inschakelt. Hoe deze mannen van Homewraps te werk gingen was oprecht niet te vergelijken met de prutsers die ik ervoor over de vloer had.
Kan natuurlijk nog zo zijn dat ik net de toppers van t bedrijf over de vloer had, desalniettemin Homewraps voor mij een dikke 10!
The Trustpilot Experience