Hotel Ansgar Esbjerg Reviews 23

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Buffet til 18 kvinder blev indfriet med højeste tilfredshed. Lige fra første henvendelse var betjeningen meget serviceminded og venlig. Mine ønsker til menuen blev fint opfyldt og gæsterne var meg... See more

1. Bed & Breakfast
  2. Assembly Room

Written by the company

Velkommen til Esbjergs ældste hotel. Hotel Ansgar er et lille charmerende garni-hotel i hjertet af Esbjerg, med fokus på komfort og en dejlig nats søvn med garanti for en god start på dagen med vores store morgenbuffet. I løbet af året er der også anledning til at samles på hotellet, når vi afholder spændende arrangementer og ekstraordinære madoplevelser til aften. Vores køkken står heller aldrig stille, når vi laver mad ud af huset til hverdag og fest. Ligesom vi også har plads til mindre mindesammenkomster og erhvervsmøder. På Ansgar er plads til alle, om I er par på en afslappende weekendtur, erhvervsrejsende på farten eller en gruppe som vil opleve området og have en god base.

4.5

3-star
2-star
1-star

RIGTIGE GODT HOTEL

Hi alle vil bare skrive om en oplevelse konen og jeg havde ved dette hotel. DET VAR BARE FANTASTIK, personallet var bare super søde, og hjælp os med hvad vi havde ad spørgsmål. Værelserne var super fin, sengene var gode at sove på, rengligheden var i TOP, og de havde en super fin Opholdslokale, hvor man kunne hygge sig. Der var gratis kaffe,tea,mv og vi kan godt anbefale deres varmt kakao WOW. Morgenmaden var Super og meget økologisk. Den eneste ulempe var, de servere ikke aftensmad, men der var rigeligt med spise steder i nærheden. Vi vil klare anbefale dette sted. Hvis i nu mangler et sted at overnatte( også hvis man skal møde tidligt om morgen til Esbjerg Sygehus(kun ca. 4 min. fra hotellet med bil, ca. en kvarterer at gå) vil vi klart anbefale dette sted og høre evt. om deres priser. Tak for et dejligt ophold VH Joan & Paul fra Fredericia

February 22, 2026

Hej igen.
Vi takker mange gange for den gode feedback.
Det er godt at høre, når vores gæster sætter pris på vores indsats for at de får et godt ophold.

Rated 5 out of 5 stars

Wow et skønt ophold vi havde på Hotel…

Wow et skønt ophold vi havde på Hotel Ansgar i Esbjerg, forventningerne var ikke så høje, skulle blot have et sted at sove, men lækre nyrenoveret værelse, lækker morgenmadsbuffet, der manglede ikke noget. Fri kaffe i den hyggelige lounge, under hele opholdet. Hver aften kl. 17.00 - 18.00, blev der tilbudt et glas vin og snack. Gratis p-plads og i gå afstand til gågaden. Vi kommer helt bestemt igen.

December 12, 2025

Reply from Hotel Ansgar Esbjerg

Tusind tak for den gode feedback.
Vi ønsker en glædelig jul, og siger på gensyn.

En god oplevelse

Jeg var meget positiv omkring mit ophold. Og vælger også Ansgar næste gang jeg skal på hotel i esbjerg

November 20, 2025

Reply from Hotel Ansgar Esbjerg

mange tusind tak for feedback.

God jul, og kom snart igen.

Behagelig

Tæt på byens centrum, og venlig betjening

October 19, 2025

Tusind tak for den fine anmeldelse

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse som vi vil huske i lang tid.

Vi kom til hotellet 17.10 .25 og blev taget rigtig godt imod. Mødt med smil og venlig betjening.
Hjælp til at finde parkering. Blev budt på vin. Super service fra receptionen fra vi kom til vi gik. Fine nye værelser. God morgenmad. Så det er svært at give andet end 5 stjerner. Tak for den her gang og vi kommer sikkert igen.

October 17, 2025

Tusind tak for den fine anmeldelse

Super fedt sted

Super fedt sted. Virkelig sødt personale der gør deres yderste for,vat deres gæster skal have det godt. Havde et skønt værelse og sov rigtig godt. Det var nyrenoveret og god plads i comfort værelset. Selvom det lå i stuen og ud til vejen, hørte jeg ikke støj. Morgenmaden var god og kaffen skøn. Ligger lige ved gå gaden og der er gode p forhold ved hotellet, hvis du kommer udenfor sæson. Det er lidt svært at køre til hotellet da der står indkørsel forbudt. Men alle kører ind der. Jeg kommer helt sikkert tilbage. Jeg manglede min juice æble og appelsin, men der var hyldebærsaft og rababersaft.

August 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

En fryd for øjet, ganen og maven!

Buffet til 18 kvinder blev indfriet med højeste tilfredshed.
Lige fra første henvendelse var betjeningen meget serviceminded og venlig. Mine ønsker til menuen blev fint opfyldt og gæsterne var meget begejstret.
Maden var en fryd for øjet, ganen og maven.
Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter os af maden fra jer .

April 5, 2025

Fantastisk mad og service ❤️

Af ❤️ tak for fantastisk mad ,den 5 september og den 20 september.
Helt igennem veltilberedt ,mad lavet med ❤️
God service fra personalet,Kokken og receptionen 😍
De varmeste anbefalinger herfra 😍

September 20, 2024

Hej igen.
Vi siger tusind tak for den fine anmeldelse.

God dag.

Vh. Thorbjørn, Hotelchef

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk mad ud af huset

Vi bestilte buffet til 40 personer, og alt var bare super!! Vi havde særlige ønsker til menuen og de blev alle indfriet, der blev ovenikøbet lavet retter der ikke i forvejen stod på deres menukort. Der blev taget hensyn til allergier uden problemer, leveringen skete lige til tiden og der var så fin kommunikation med hotellet.
Tak fordi I var med til at gøre vores fest ekstra god!

May 18, 2024

Reply from Hotel Ansgar Esbjerg

Hej igen, og tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi gør altid vores bedste for at imødekomme kundernes ønsker i det omfang, vi har muligheden for det.
God dag, og på gensyn.

Vh. Thorbjørn, Hotelchef

Rated 4 out of 5 stars

Super hyggeligt hotel i gammel stil med…

Super hyggeligt hotel i gammel stil med en fantastisk service. Da vi ankom fik vi tilbudt et gratis glas vin og peanuts, mellem kl 17.00 og 18.00. Et pænt stort værelse med gode senge. Dog udsigt til en byggeplads, hvor hotellet udvider(håber de bevarer den gamle stil). Flot nyrenoveret og stort badeværelse og morgenmaden var rigtig fin. (Det lykkedes dog ikke at få et blødkogt æg, de var nærmere hårdkogte). Men kan godt anbefale overnatning her, det ligger centralt i byen og til en yderst fornuftig pris. 4 stjerner til en god oplevelse. Meget venligt personale.

August 1, 2024

Reply from Hotel Ansgar Esbjerg

Tusind tak for den fine anmeldelse - vi synes også selv, at her er så hyggeligt :) Det er helt klart vores plan at indlemme den nye bygning i den gamle ånd
Vh Micha Jørgensen

Super god behandling

Super god behandling - og rigtig dejlig mad, vi fik leveret de lækreste stjerneskud😊
Tusind tak for jeres , altid, hjælpsomhed.
God sommer.

May 22, 2024

Tak for det.
Vi står klar til at hjælpe jer en anden gang.

Vh. Thorbjørn, hotelchef.

Hygge

Hygge, hygge, hygge
Gode værelser, morgenmad og total god betjening i receptionen.
Fornuftigt prisniveau

February 3, 2024

Reply from Hotel Ansgar Esbjerg

Tusind tak for den fine anmeldelse :) Vi synes også selv, her er så hyggeligt.
Mvh Micha Jørgensen

Rated 1 out of 5 stars

Det kunne være et ældre charmerende…

Det kunne være et ældre charmerende hotel. Men det fremstår gammelt og som shinet op, hvor det havde bedre af en totalrenovering.
Lange, smalle, snirklede gange, som dog er skiltet fint.
Værelset var ikke ret godt. Meget koldt, selvom radiatorerne var skruet helt op. Badeværelset var meget koldt. Vandet i bruseren måtte løbe i 5 minutter, før der kom nogenlunde temperatur og der kom ikke meget vand ud.
Gulvtæppet på værelset var plettet.
Sengen fin, men meget tynde dyner.
Morgenmadsbuffeten var ikke ret indbydende. Der blev ikke soigneret, så ostene var snasket sammen. Pålægsfadet kan ikke have været anrettet samme dag ej heller dagen før. Appelsinskiver til pynt var HELT trætte og pålægget gråt. Det lune var koldt, selvom det stod i varmekar med låg.
Personalet var meget venlige og høflige.
Vi gav 1095,-. 650,- havde været mere passende.

November 10, 2023

Reply from Hotel Ansgar Esbjerg

Tak for for anmeldelsen. Jeg er ked af at høre, at jeres oplevelse med vores hyggelige gamle hotel ikke var god. Ja, gangene er lange og snirklede men alle værelser blev totalrenoveret for 5 år siden, og de fleste badeværelser er også blevet renoveret.
Vi skal nok undersøge jeres værelse vedr. manglen på varmt vand. Vores morgenmadspersonale fylder løbende mad op, men hvis pynten ser træt ud, er det naturligvis ikke godt nok. Farven på pålægget skyldes, at vi er gået over til økologisk pålæg uden nogen form for tilsætningsstoffer. Dette skilter vi også med.
Vh Micha Jørgensen, Receptionschef

Fantastisk dejlig mad

Fantastisk dejlig mad
Levering til tiden og hele buffeten var bare super duper - og der var rigelig af alt - torsk - Laks - carpaccio - hovedretter kalkun - oksefilet - lækre desserter - helt igennem fantastisk dejlig mad som vi kun kan anbefale..

Kim

September 23, 2023

Reply from Hotel Ansgar Esbjerg

Hej igen, og tak for super feedback.
Det er rart, når der sættes pris på kokkens indsats.

På gensyn.
Vh. Thorbjørn, hotelchef

Rated 1 out of 5 stars

Tjah man kan jo ikke give 0 stjerner🤬…

Tjah man kan jo ikke give 0 stjerner🤬 julefrokost menu under al kritik - tørt kedeligt rugbrød, for lidt blød svær på halvstegt steg, sur and med blødt skind, sjaske sovs uden smag, syltede valnødder for gamle osv - under al kritik
Og for lidt karrysalat, remoulade, kirsebærsovs - absolut ikke anbefalings værd

November 29, 2022

Tak for feedback.
Du er velkommen til også at henvende dig på hotellet næste gang, så vi kan afhjælpe på situationen på dagen.
Vi beklager selvfølgelig, hvis ikke maden var som forventet.

Godt hotel

Det er et rigtig godt hotel med fine værelser. Puderne og dynerne var også gode. Der er også en kaffe/varm kakao maskine nede ved receptionen som man må bruge gratis der er lidt koldt på badeværelse gulvet men ellers har er der ikke andet.👍👍👍

February 13, 2022

Tak for god feedback.

I er meget velkomne en anden gang.

Vh. Thorbjørn, hotelchef.

Rated 4 out of 5 stars

Min husru og jeg havde 2 overnatninger…

Min husru og jeg havde 2 overnatninger på Hotel Ansgar i København.
Fine værelser, rene og pæne. Meget venlig og hjælpsom personale.
Morgenmaden var rigtig fin med meget tilbehør.
Vi er ved at planlægge et besøg igen til sommer.

January 18, 2022

Reply from Hotel Ansgar Esbjerg

Hej igen. Dette er Hotel Ansgar i Esbjerg.

Rated 4 out of 5 stars

Jeg havde fire overnatninger på Hotel…

Jeg havde fire overnatninger på Hotel Ansgar København. Det var helt fine værelser, og med en god morgenmadsbuffet

September 17, 2021

Reply from Hotel Ansgar Esbjerg

Hej igen. Dette er Hotel Ansgar i Esbjerg.

Take a closer look