Hotel Wemeldinge Reviews 31

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Zeer vriendelijk personeel dat enorm hun best deed om je fijne dagen te laten beleven. Ontbijt okay, lunch afwisselend , diner zeer smakelijk ! Kamer: iedere dag netjes schoongemaakt en bedden opgem... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bij boeking van 2 eenpersoonskamers moest ik 1 twee persoonskamer boeken waarvoor ik 175 euro extra moest betalen. Bij aankomst een kamer om van te huilen. Net een gevangeniskamer. Hoe durft men!! Mi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Na een gastvrije ontvangst een lekkere lunch gehad. Leuk en hardwerkend personeel. Een uitgebreid ontbijtbuffet en heerlijk keuzemenu bij het diner met alle lof aan de koks en bediening. We hadden een... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

verzorging

Wij hebben een fijne tijd gehad in dit hotel. verzorging was perfect
en personeel was zeer vriendelijk en wij gaan zeker nog een keer.

September 27, 2023

Super gezellig ..

Medewerkers deden heel erg hun best om het de gasten naar hun zin te maken. Altijd tijd voor een praatje.
Ontbijt prima, lunch zeer afwisselend, diner heel lekker !!
Kamer wordt iedere dag schoon gemaakt. Heel fijn team ! Was heel gezellig met medewerkers en gasten ...

November 6, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Enorm vriendelijk personeel en goede kamer

Ontbijt okay, lunch afwisselend , diner zeer smakelijk !
Kamer: iedere dag netjes schoongemaakt en bedden opgemaakt. Goed verduisteringsgordijn . Fijne dagen gehad, alle lof voor t personeel !!

November 6, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Voldeed niet aan de verwachtingen

Hotel kamer erg klein. Nauwelijks ruimte voor de koffers. Bij de wastafel in de douche ontbrak een planchet voor je toiletspullen. De bedden zijn goed. Het linnengoed is wel aan vervanging toe.
De lift was in juli defect, nu ook nog steeds of al weer?
Het ontbijt was erg karig en sober.
Het diner was m.b.t. de smaak o.k. Het hoofdgerecht wordt als plate-service opgediend. De porties zijn aan de magere kant.
Conclusie: weinig voor veel geld.
Bij het uitcheckten geen enkel belangstelling hoe wij ons verblijf hadden ervaren.

October 24, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Het hotel was goed maar sober goede…

Het hotel was goed maar sober goede bedden douche heel klein, alles was wel heel goed schoon.
Eten was heerlijk werd goed rekening gehouden met één dieet.
Personeel heel vriendelijk en behulpzaam, heb je meer eisen moet je naar een 5 sterren.

September 6, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Personeel heel vriendelijk lunch super…

Personeel heel vriendelijk lunch super slecht 1 klein Pannenkoekje, of 1 broodje. Geen melk.Ontbijt heel matig. Kamers super klein en defecte dingen worden niet opgelost. Lift is al weken kapot. Goede fietsenstalling. Kleine TV in de hoek van de kamer naast de kast. Hoe is het mogelijk dat er gezegd wordt dat het hotel gemoderniseerd is . Daar klopt echt niets van.

August 30, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Niet goed

Onlangs hadden we een 5 daags arrangement geboekt bij hotel Wemeldinge, all-inclusive. Het leek ons super leuk, even geen boodschappen halen, niet te hoeven koken. Kortom we wilden ons even lekker laten verwennen. Echter het viel erg tegen. We hadden ons er zo op verheugd en veel geld hiervoor betaald. Het ontbijt was een sober lopend buffet. De lunch was geen lopend buffet, maar slechts 1 belegd broodje. Wilde je iets bij bestellen was het voor eigen rekening, 5,95 euro per broodje. Koffie en thee was de hele dag beschikbaar. Frisdranken en andere dranken pas vanaf 17:00 uur. Wilde je eerder iets anders dan koffie of thee dan was dit voor eigen rekening. Alcoholvrije dranken waren sowieso voor eigen rekening. Het avondeten was precies om 18:00 uur en werd geserveerd aan tafel. De maaltijden waren goedkoop en karig. Bijbestellen was niet aan de orde. Geen lopend buffet en geen variabele tijden. Echt, echt heel jammer. Over de medische diëten deed men heel moeilijk. Dit was niet voor elkaar te krijgen. De entourage was niet uitnodigend. Ik lees in de vorige review dat de lift al defect was in juli. Ik heb geconstateerd dat deze lift nu in augustus nog steeds defect is. We hadden ons heel wat voorgesteld van onze kleine all-inclusive vakantie. We kregen absoluut geen waar voor ons geld. Ik raad dit hotel met het all-inclusieve arrangement absoluut niet aan. Je betaalt veel te veel hiervoor en het was totaal niet all-inclusive.

August 18, 2023

Verschil in kamers

Heeft recentelijk alle kamers geopend, er is een heel duidelijk verschil tussen de beneden en bovenkamers. Boven zijn de kamers de helft van de oppervlakte van beneden, en dus geen ruimte voor bureautje of kofferrekje en slechts 1 stoel. Slecht en onaf schilderwerk. Wel een leeslampje maar geen wandcontactdoos! Plank in het gat waar achter zich de "badkamer" (2x1 mtr) bevind. Er is dus ook geen plek voor een planchet oid. Kapotte lift, dus voor oudere slecht ter been een handicap. Bij receptie en algemene ruimtes zijn wel mooi opgeknapt. Veel personeel (ook Oekrains ) moet nog worden ingewerkt. Personeel is wel zeer vriendelijk en behulpzaam.

July 29, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Dit hotel kan beter worden met grotere…

Dit hotel kan beter worden met grotere kamers en niet met kamers waar je geen koffer kwijt kan geen toilet artikelen en je kunt je kleren niet over een stoel hangen daar lich het koffer op
De kamer die wij hadden was veel en veel te klein, zoiets doe je je gasten dan ook niet aan dit was eens maar nooit meer
Het eten was goed maar je word begeleid niet echt een hotel gevoel

July 18, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Simpel hotel, dat hier en daar wel steekjes laat vallen

Eenvoudig hotel, met een zeer rommelige stijl uitstraling, kan hier en daar zeker onderhoud gebruiken. kleine zeer sobere kamers met een absolute basic uitrusting.

Het hotel ligt in het Zeeuwse plaatsje Wemeldinge, heeft een ruime tuin, voldoende gratis parkeergelegenheid, en een eenvoudig terras. Hoewel wij geen kinderen hebben is de kindervriendelijke uitstraling duidelijk. diverse speeltoestellen, maken dit duidelijk. Ook zagen wij ook diverse gasten met hun hond. Bovendien is er voor de minder mobiele gasten een lift beschikbaar.

Personeel, typisch Nederlands, van "niet zeuren want ik heb het druk ziet u dat dan niet?" en "nee wat u wilt kan niet" of "zonder bonnetje krijgt u geen drankje" of de topper " oh u heeft lang moeten wachten? Tja ik kan niet overal tegelijkertijd zijn".

Tijdens ons verblijf waren er 74 gasten, maar in de ochtend was maar één personeelslid aanwezig, hierdoor ontstonden tal van ongewenste situaties.

Aan het ontbijt buffet waren de meest essentiële zaken binnen no time op, maar werden niet aangevuld. Vragen of dit aangevuld kon worden werden beantwoord met "ik kan niet overal tegelijkertijd zijn".

Bij de receptie ontstonden lange wachtrijen door het personeelstekort en omdat de mevr. in kwestie niet goed kon werken met het kassa/boekings systeem. Als excuus hoorde de gasten "ik doe dit werk normaal niet". Bovendien kregen er gasten buiten een pin bonnetje geen factuur mee. Dit en meer van dit soort 'fawlty towers' achtige situaties vielen ons tijdens ons verblijf ten deel.
Het heeft wellicht allemaal zo zijn eigen charme, maar niet voor 80 euro per nacht.

Ik zou aanraden:
1: kijk eens kritisch naar de ratjetoe aan stijlen uit de jaren 60, 70, 80 en 90, breng één thema aan, en houd hier aan vast, probeer zeker niet steeds weer 'moderne' elementen aan te brengen, want dat is tot mislukken gedoemd. Ga voor een typisch zeeuws thema, hier kan je lang op voortborduren.
2: Besteed meer tijd aan het onderhoud van de kamers, zorg dat zeepbakjes vastzitten en het doen, kasten solide zijn, werk kabels netjes weg, etc etc.
Verder kunnen van een aantal kamers de ramen niet goed open, door de later aangebrachte verlaagde plafonds, dit kan echt niet.
3: Het probleem in Nederlanse hotels/horeca, het personeel. Als uitbater, kan je echt je kinderen niet door het hotel laten banjeren, moet je echt beter je best doen om je gasten zich thuis te laten voelen, en train je personeel in vriendelijkheid én dienstbaarheid boven alles. Zorg ook voor voldoende bezetting. Ga anders eens praten met Diana van restaurant "De oude Sluis" zij hebben het echt begrepen!

Veel sterkte ermee!

September 22, 2013

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look