Company details

1. Fitness Center

Written by the company

"House of Ichō is een uniek online platform dat een warme, veilige haven biedt voor mensen met een kankerdiagnose. Wat deze plek zo bijzonder maakt, is dat het is opgericht vanuit persoonlijke ervaring - een plek waar echt begrip is voor wat je doormaakt. Het platform biedt verschillende vormen van ondersteuning: van online yoga en qi gong lessen tot mindfulness trainingen. Alle docenten zijn ervaringsdeskundigen die weten hoe belangrijk het is om je sterk te kunnen voelen in een periode van extreme kwetsbaarheid. House of Ichō gaat verder dan alleen fysieke oefeningen. Het is een community waar je anderen ontmoet die begrijpen wat je doormaakt, waar hoop en vertrouwen hand in hand gaan met realiteit. Ze benadrukken dat je het zelf kunt, maar het niet alleen hoeft te doen

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Stoelyoga voor een moment van rust en tot jezelf komen

De stoelyoga op maandag bij Tjitske is een moment om even op adem te komen midden op de dag. De langere yogalessen vind ik soms moeilijk vol te houden qua concentratie, maar een half uur laagdrempelig bezig zijn met ademhaling, ontspanning en weer even terug naar jezelf kunnen, bevalt mij erg goed.

March 2, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Bij House of Icho heb ik als een warm bad ervaren

Bij House of Icho heb ik als een veilige en warme plek ervaren waar ik gebruik gemaakt heb van de diversiteit in aanbod: online live lessen, challenges, workshops, coaching en tegenwoordig ook aya aanbod. Zo heb ik een restorative yoga en Qi gong les gevolgd echter ook een 12 wekelijkse training Rise up waarin ik gewerkt heb aan mijzelf om mijn leven weer op te pakken. Dit vond plaats in een veilige setting met 2 coaches en 2 andere dames. Het heeft mij veel tools gegeven waar ik zeker verder mee aan de slag gaat

June 13, 2025

Onlangs Qi Gong meegedaan

Onlangs de Qi Gong meegedaan. Kon er erg van genieten ook al was het mijn eerste ervaring ermee. Erg kalmerend ondanks de inspanning die het me ook koste. Zeker aan te raden!

May 9, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik doe sinds twee maanden mee met de…

Ik doe sinds twee maanden mee met de restorative yoga en de Qi Gong op vrijdagochtend.
Twee lessen achter elkaar maar het is heel goed te doen.
Door de totale ontspanning tijdens de yoga oefeningen heb ik juist energie om me daarna op de Qi Gong te concentreren.
Voor mij een mooie aanvulling.
Tijdens de yogaoefeningen heb ik vaak het gevoel dat ik pas net in de houding aan het ontspannen ben.
En dan hoor ik alweer de stem van Tjitske om van houding te veranderen waar ik op dat moment weinig zin in heb.
Voor mij wel een bevestiging dat ik echt kan ontspannen en dat is ook juist de bedoeling.
Arielle verrast me tijdens de QiGong met afwisselende oefeningen. Ik kan afwisselend zitten en staan en krijg duidelijke aanwijzingen hoe ik de oefeningen moet doen. Ook daarbij ervaar ik ontspanning door de langzame en geconcentreerde herhalingen. Achteraf denk ik dan wat jammer dat ik weer een week moet wachten tot de volgende les.
Onthouden lukt me niet meer goed door alle spanningen en stress in mijn leven.
Een les is mij wel bijgebleven. Toen ging het om een oude man (zou ik kunnen zijn) en de maan die spiegelde in het water. Een beetje een mystische les. Misschien dat die les nog een keer terugkomt.
Ook heb ik vaak privéles. Fijn voor mij natuurlijk maar niet de bedoeling denk ik.
Dus ik hoop dat ik met mijn review ertoe bij kan dragen om meer mensen enthousiast te maken.

October 31, 2024

liefdevolle yoga

Heel goede lessen, in warme en veilige sfeer. Versterkend en troostend voor iedereen die wil leren omgaan met nieuwe beperkingen en mogelijkheden van het lichaam. De lessen brengen acceptatie, en een gevoel van nieuwe harmonie in jezelf.
Een fijn moment in je week, dat lang doorwerkt.

April 1, 2025

Fijne app en goede les!

Het is makkelijk systeem om je les te boeken of te annuleren. Ik vind Tjitske een hele fijne lerares yoga en voel me altijd goed na de les!

April 1, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look