House of Nori Reviews 9

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Väldigt fina smycken och väldigt god…

Väldigt fina smycken och väldigt god kundservice. Vi fick möjlighet att byta smycken (pga fel storlek på ring) utan några problem, trots att det gått för lång tid. Personlig och smidig kundtjänst.

January 8, 2026

Reply from House of Nori

Tack snälla för din fina recension🥰
Vad glad jag blir att vi kunde lösa bytet smidigt åt dig, det viktigaste för mig är ju att du blir nöjd och kan använda dina smycken!
Tack för dina varma ord, det betyder massor💛

Rated 5 out of 5 stars

Jag hade inte kunnat vara mer nöjd med…

Jag hade inte kunnat vara mer nöjd med mina smycken jag beställt från House of Nori. Jag har länge letat efter smycken som inte blir missfärgade av att ha på sig dem men också snälla smycken då jag oftast får eksem. Jag har inte tagit av mig mina smycken sen jag köpte dem för mer än 6 månader sedan och de är lika fina som när de var nya. Helt otroliga, tack för att ni skapat dessa märket! Kommer köpa om och om igen!

August 10, 2025

Reply from House of Nori

Tack snälla för din fantastiska recension, jag blir verkligen både glad och rörd av att läsa den 🥰 Det var precis därför jag startade House of Nori, jag var så trött på smycken som rostade, missfärgades eller färgade huden grön. Att höra att du kunnat bära dina smycken varje dag i över ett halvår och att de fortfarande är lika fina gör mig så otroligt stolt och tacksam. Jag hoppas du hittar fler vattentåliga favoriter hos mig framöver ❤️

Fina smycke, suverän kundservice

Beställt två gånger och blivit supernöjd med smyckena båda gånger. Vid andra beställningen hade posten sjabblat med frakten, när jag kontaktade House of Nori gällande det fick jag både snabb och trevlig hjälp, och problemet löste sig. Rekommenderar!

August 6, 2025

Reply from House of Nori

Så himla glad att du gillar smyckena och att jag kunde hjälpa till när posten ställde till det. Det betyder mycket att du tog dig tid att skriva. Jag finns alltid här för mina kunder och hoppas du hittar fler vattentåliga favoritsmycken snart igen 🥰

Rekommenderar starkt!

Köpt örhängen, halsband och armband. Allting är sååå fint. Älskar verkligen dina smycken❤️ Inte nog med de så hann jag knappt få hem första beställningen innan en ny skickades iväg. Barnen blev eld och lågor över halsbandet och såklart ska dom också ha likadana 😍
Guldstjärna till kundservicen🌟 himla fin tjej som har företaget, snabb på att svara på mail och super trevlig! Tusen tack för de fina smyckena 🥰

June 2, 2025

Reply from House of Nori

Alltså wow, vilken glädje att läsa din recension!
Blir verkligen så glad att höra att du tycker om smyckena – och att barnen också ville ha likadana gör mig helt varm i hjärtat 🥹✨
Tack för att du tog dig tid att skriva och för all värme du skickar med dina ord – det betyder mycket.

Rated 5 out of 5 stars

Mina två superfina halsband har nu…

Mina två superfina halsband har nu varit i Spanien och badat i både hav och pool och dusch och är så himla fina. Riktiga sötvattenspärlor som ger en lyx känsla och lyser så fint i bilderna! Kan rekommendera halsband med små pärlor i en guld kedja. Och den med sjöstjärnan, så fina. Har redan beställt 3 stycken till halsband. Rekommenderar, ett fint litet företag som svarar snabbt i mejl, och fraktar från Sverige sina produkter som de noga kontrollerar innan de skickar. 10 av 5 stjärnor. Önskar all lycka till med företaget och att ni fortsätter växa.

May 31, 2025

Reply from House of Nori

Wow – tack snälla för dina ord!
Jag älskar att höra att halsbanden fått följa med till hav, pool och dusch – det är precis så jag vill att de ska användas. Just därför skapade jag House of Nori: för att smycken ska kunna vara med överallt.
Tack också för att du sett och uppskattat detaljerna – och för att du redan beställt fler. Dina ord och lyckönskningar betyder verkligen mycket.

Rated 1 out of 5 stars

Usel kvalitet och kundservice

Beställde en ring som efter endast ett par timmars användning är helt avskavd på guld fram på ringen. Usel kvalitet och därefter usel bemötande i kundservice där jag begärs skicka ännu fler bilder än de två jag redan skickat samt redogöra för vad jag gjort med ringen då jag skulle ha "skrapat den mot något hårt"... Har fortfarande inte fått göra en reklamation. Varning för detta blufföretag!

May 30, 2025

Reply from House of Nori

Hej Elin och tack för din recension.
Mitt mål är alltid att ta ansvar och hitta en bra lösning, särskilt när något inte har levt upp till förväntningarna. Jag har erbjudit full retur med fri frakt och återbetalning, så att vi kan undersöka ringen närmare. Det är en självklar del av vårt ansvar att stå bakom våra produkter.
Jag bad om fler bilder för att bättre kunna förstå vad som hänt – inte för att ifrågasätta dig som kund, utan som en del av våra reklamationsrutiner.
Jag är genuint ledsen att du upplevt både produkten och vår kontakt som negativ. Så ska det inte kännas när man handlar från oss – oavsett vad som hänt.
Vi är en liten verksamhet som brinner för både kvalitet av produkterna och kundservice, och vi tar till oss av all feedback – även den som är svår att höra.
Tack för att du valde att handla från mig och oss, och för att du tog dig tid att skriva.
Vänligen,

Snabb och trevlig kundservice

Produkterna kom snabbt och smidigt!

Och är jättefina, tyvärr trilla en sten av snabbt på en av ringarna vilket inte kändes kul men fick världens trevligaste bemötande när jag kontakta dem och de har nu skickat en ersättnings ring.

Så en extra poäng för bemötande och snabb hantering. Kände mig som en glad och nöjd kun även om jag startade dagen med en defekt vara.

January 13, 2025

Reply from House of Nori

Tack för att du tog dig tid att skriva så fint!
Det betyder mycket att höra att du kände dig både sedd och omhändertagen – det är precis så jag vill att varje kund ska känna❤️

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans och bra smycken

Snabb leverans och bra smycken. Haft mitt halsband på mig varje dag i ett halvår, duschat, badat, bastat allt! Och det är fortfarande lika fint

February 8, 2024

Reply from House of Nori

Så härligt att läsa – tack!
Att veta att ditt halsband fått följa med dig i allt från vardag till bastu och fortfarande känns fint… det värmer verkligen. ❤️

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look