Gewoon goed
In overleg met de tuinman diverse maten hardhouten balken besteld. Gewoon goed hout. Werd ook best snel geleverd.
HOUTvakman.nl; Eiken, Douglas, Vuren, Steigerhout, Plaatmateriaal & Barnwood. Eigen houtzagerij & team vakmannen voor balken & planken op maat!
Netherlands
Erg tevreden over het geleverde hout. De kwaliteit is erg goed en het hout wordt perfect op maat gemaakt. Ik raad Houtvakman zeker aan, de informatie is duidelijk, de service is top en ze doen wat ze beloven.
Heel tevreden. Zowel prijs-kwaliteit alsook het contact met de klantenservice.
Douglas balken besteld voor de realisatie van een pergola; helemaal naar tevredenheid van online ervaring tot de ontvangst van de producten.
Zeer mooi houten materiaal, scherp geprijsd en vlot én degelijk thuis geleverd
Ik heb inmiddels meerdere producten bij Hout Vakman besteld voor verschillende projecten en ben elke keer opnieuw enorm tevreden. De kwaliteit van het hout, de precisie van de afwerking en de duurzaamheid van het materiaal vallen direct op. Alles wordt netjes en stevig verpakt geleverd en klopt tot op de millimeter met wat ik heb besteld. Ook de klantenservice verdient een compliment: vriendelijk, deskundig en snel bereikbaar wanneer je vragen hebt. De levertijd is telkens zoals aangegeven, wat het plannen van een project een stuk makkelijker maakt. Het voelt gewoon betrouwbaar om met Hout Vakman te werken; je merkt dat ze echt aandacht hebben voor kwaliteit en klanttevredenheid. Voor mij is dit dé leverancier waarop ik kan bouwen, en ik zal hier in de toekomst zeker blijven bestellen.
Prachtige Bartafel besteld, 3 weken eerder klaar dan verwacht. 👍
Zelf opgehaald, prima geregeld netjes een e-mail ontvangen. 👍
Mooi eikenhouten blad 👌 prachtig afgelakt zoals afgesproken.
Mooie zwaren metalen poten eronder.
Kortom helemaal top.
6 planken besteld voor mijn inbouwkast. Behoorlijk prijzig, maar wilde het mooi voor elkaar hebben. Na het bestellen weinig info over wanneer ze kwamen. Maar uiteindelijk toch bezorgd! Helaas waren 4 planken redelijk foutloos ( wel donkerder hout dan op de foto van de website maar wel tevreden mee) helaas waren de andere 2 helemaal niet mooi! Zaten allemaal vlekken in het hout ( terwijl ze zeggen dat het foutloos hout is) bij de een gewoon een deel in het midden helemaal onder vlekken en de rest niet. Zag er helemaal niet mooi uit. De chauffeur beaamde dit ook en nam de planken weer mee terug. Werd ik net gemaild dat dit nu eenmaal hoort bij hout en ze sturen ze gewoon weer terug 😥 echt belachelijk voor zoveel geld! Dan mag je toch zeker kwaliteit verwachten.
Ik zou niemand aanraden hier zijn dure planken te bestellen.
Snelle levering en super kwaliteit!
4 dagen geleden oude eiken balken (45x60mm Geschaafd, Opgeborsteld & Gerookt verouderd) besteld 3 stukken van 2 meter en zojuist geleverd gekregen. De kwaliteit wat balken betreft is uitmuntend. de bestelling was snel en gemakkelijk geplaatst, de levering vond eerder plaats dan verwacht. Kortom 5 sterren dik verdiend!
Ik had voor €349 eiken planken besteld, twee meter lang.
Pas bij het afrekenen kom je er achter dat daar nog BTW (€73) over komt. Dit staat nergens op de website.
Zo kan ik ook wel suggereren dat ik scherpe prijzen heb.
Toch besteld en betaald.
Op de orderbevestiging lees je dan dat het afleveradres bereikbaar moet zijn voor een vrachtwagen van ongeveer 18 meter lang. Op de website staat: HOUTvakman.nl selecteert aan de hand van uw specifieke bestelling de best passende transporteur.
De telefoon gebruiken ze alleen maar om te zeggen dat je een
e-mailtje moet sturen.
Ik heb het hout 2 km van mijn huis moeten laten leveren en met mijn autootje 2x heen en weer moeten rijden.
Het is lelijk hout met verfresten en bandsporen. Er zit ook een gebroken plank bij waardoor ik plannen moest wijzigen.
Als ik dit geweten had had ik een busje gehuurd en het bij een lokale houthandel gekocht. Dan zie je tenminste wat je koopt.
Later kreeg ik een e-mail of ik foto's wilde sturen van de dingen die ik gemaakt had. Ik had een foto van die gebroken plank moeten sturen.
Natuurlijk heb ik hun e-mail adres geblokkeerd en laat het hierbij.
Learn more about other kinds of reviews.