een tijdje terug met familie en resultaat zag er gezond uit
See what reviewers are saying
the team had zelfs extra potgrond mee terwijl niemand dat gevraagd had mijn tante lachte beetje krom maar goed voor bereid
hij kwam met een lijstje van veilige planten voor huisdieren en hielp ons kiezen wat mooi en veilig was, echt fijne service
Tuin laten opknappen. Leuk doen, doen goed hun best, werd ook hard doorgewerkt.
Company details
Written by the company
Bij Hovenier Arnhem staan we voor hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid. Ons team van ervaren hoveniers is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en renoveren van tuinen in de regio Arnhem. Of u nu een kleine stadstuin of een grote buitenruimte heeft, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Wij geloven dat een goed verzorgde tuin bijdraagt aan het woongenot en de uitstraling van uw woning. Daarom werken we met passie en oog voor detail aan elk project, groot of klein. Van het aanleggen van gazons en terrassen tot het snoeien van bomen en struiken, wij zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar door piekfijn uitziet. Onze klanten waarderen onze persoonlijke aanpak, flexibiliteit en deskundig advies. Bij ons staat de klant altijd centraal en streven we naar langdurige relaties op basis van vertrouwen en professionaliteit. Laat ons uw tuin omtoveren tot een prachtige buitenruimte waar u elke dag van kunt genieten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat Hovenier Arnhem voor u kan betekenen.
Contact info
Meester B.M. Teldersstraat 7, 6842 CT, Arnhem, Netherlands
- +31266690422
- contact@hovenierarnhem.com
- hovenierarnhem.com
Bedankt voor het opknappen van onze tuin
Goed communicatie
Fijne hovenier, communiceert goed en daarbij ook zeer keurige prijjzen.
Onze tuin ziet er altijd keurig uit.
Prettige hoveniers heb een goede…
Prettige hoveniers heb een goede ervaring met dit bedrijf is hier afgelopen week nog geweest om wat najaarsonderhoud uit te voeren.
Onze tuin is klaar voor de winter :)
Betaalde hoveniersbedrijf
Betaalde hoveniersbedrijf. Wij wilde graag onze tuin wat opknappen en dat is netjes gedaan.
Onze tuin is keurig opgeknapt
Onze tuin is keurig opgeknapt. Was ook wel echt een zooitje. Ze hebben er zeker wat moois van weten te maken.
Johan is een prima ondernemer
Johan is een prima ondernemer, als je er overnadenkt je tuin te laten renoveren zou ik zeker een beroep op hem doen
Tuin laten opknappen
Tuin laten opknappen. Leuk doen, doen goed hun best, werd ook hard doorgewerkt.
De tuinaanleg ging heel professioneel
De tuinaanleg ging heel professioneel. Ze zijn snel, efficient en het resultaat is zelfs boven me verwachting..
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.