HR Murer var hverken det dyreste eller billigste tilbud, vi fik på et tiltrængt nyt badeværelse i vores sommerhus, men det virkede gennemtænkt og kompetent, og vi takkede ja til tilbudet Projektet gi... See more
Company replied
HRmurer leverer "varen" til tiden, til pengene og med en høj kvalitet. Samtidig er både Ronnie, Michael og Nikolai nogle utroligt venlige og behagelige personer at få inden for døren. Hertil kommer go... See more
Company replied
Professionelt arbejdet. Har fået lavet et bryggers og lidt renovering på badeværelset. Alt blev gjort efter vores ønsker. De er hurtigt og effektivt, og koordinering med tømrer og VVS var meget fint... See more
Ronni fra HR mure gør et fantastisk stykke arbejde. Vi har fået lavet køkken og badeværelser, og Ronni, og hans forretnings partner, Henrik, har styret og stået for projektet. Alle håndværker: mure, m... See more
Murermester Ronni Thomsen har over 25 års erfaring og står for driften af HRMURER ApS. Han har også det faglige og tekniske ansvar for alle opgaver. HRMURER er specialister i badeværelser, men udfører alle former for murerarbejde – hovedsageligt i Nordsjælland, men også på resten af Sjælland. Vi leverer kvalitetsarbejde, der er i overensstemmelse med gældende lovgivning og har fuldt fokus på kundernes ønsker. Vi vejleder gerne, hvis der er behov for det, og kunden er med under hele processen. Vi sætter os grundigt ind i din opgave, så vi undgår overraskelser undervejs, som kunne have været undgået. Vi er ikke nødvendigvis det billigste firma, men til gengæld garanterer vi, at du får udført et professionelt stykke arbejde af høj kvalitet med fokus på detaljerne. Vi er desuden medlem af Byg Garanti, som er din ekstra sikkerhed.
Helsingevej 74A, 3200, Græsted, Denmark
Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med HR-murer, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Specielt vil vi gerne fremhæve Ronni, som har været enestående gennem alle vores projekter. Hans professionalisme, dygtighed og opmærksomhed på detaljer har gjort en stor forskel for os. Vi kan varmt anbefale HR-murer til alle, der har brug for kvalitetsarbejde og pålidelig service.
Fik repareret flrere musten og fuger - god oplevelse hele vejen.
Super flot arbejde!
Meget professionelt firma. Alle aftaler overholdt, og oprydning til UG.
Det er ikke sidste gang jeg benytter HrMurer. Kan klart anbefales til andre.
Vi fik lavet et nyt murhul til dør i vores murstenshus. Der blev arbejdet hårdt igennem fra morgen til sen eftermiddag og der blev også gjort en dyd ud af at få ryddet op og støvsuget efter sig. Alt som aftalt og til aftalt pris.
Jeg kan derfor varmt anbefale HR Murer

Reply from Hrmurer
Super flot arbejde udført til tiden og til en god pris - HR Murer rydder flot op efter sig - mine bedste anbefalinger mvh Peter

Reply from Hrmurer
HRmurer leverer et godt stykke arbejde, kommer på det aftalte tidspunkt og rydder op efter sig.
Jeg kan helt klart anbefale dette firma.

Reply from Hrmurer
HrMurer ( Ronni ) er en meget rar og imødekommen ung mand. Kom til den aftalte tid, og lavede et perfekt stykke arbejde. Han vidste virkelig, hvad han havde med at gøre, og gjorde pænt rent efter sig. Vil helt sikkert få arbejde udført af ham igen

Reply from Hrmurer
Det har været en virkelig god oplevelse at samarbejde med HRMurer. Kvaliteten var god og mureren kom til de aftalte tider, samt at alle aftaler, tidsmæssigt, blev overholdt. Den aftalte pris blev også overholdt. Jeg kan kun anbefale firmaet som en meget positiv oplevelse.