Hsh Maskiner Reviews 7

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Svindelfirma som forsøger opkræve rykker

Bestilte en simpel vare en torsdag over deres hjemmeside.
Mandag ringer jeg for at høre hvor langt pakken er (den er nemlig ikke sendt endnu)
Jeg får at vide pakken ligger på bordet og er klar til at blive sendt i dag om mandagen.
Pakken bliver først modtaget torsdag, altså en hel uge efter bestilling.

Og ikke nok med det så her omkring en måned efter bestilling modtager jeg nu en rykker hvor de skriver “i følge aftale” og så en faktura med 100kr i rykker gebyr på.

Amen hvad er det her for noget? I trak pengene fra mit kort da i sendte varen i og med det er en kortbetaling? Og ikke nok med det så har jeg aldrig modtaget nogen faktura som i ellers lovede i jeres bestillingsbekræftelse at jeg ville få en faktura når i sendte varen. Denne er aldrig modtaget, så hvordan kan i egentlig sende en rykker på noget i aldrig har sendt faktura om?

Desuden reagere de ikke på rykkermailen som selvfølgelig er besvaret.

July 22, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Hvis man ønsker uartig og uendelig…

Hvis man ønsker uartig og langsom service skal man gå til Hornbæk HSH!
Jeg afleverede min plæneklipper Kristi Himmelfartsdag og har stadig ikke fået en sms eller et opkald 20 dage senere, om hvor meget udskiftning af rekylsnoren vil koste, på trods af at det var aftalen de ville vende retur i løbet af et par dage (nu 20 dage).
Jeg blev modtaget Kr. Himmelfartsdag af en sur mand præcis kl 12.30, og de lukker kl 13.00. Han var tydeligt irriteret og himlede med øjnene over at der kom en kunde på det tidspunkt. Bemærk at jeg inden havde ringet og fået ok for af aflevere inden kl 13.00.
Jeg fik først lov at stå i en tom butik længe før der kom nogen, og derefter ude i regnen længe, for at få hjælp til at løfte maskinen ud af min bil pga min brækkede arm.
Vedkommende medarbejder orkede ikke at løfte maskinen, og jeg måtte tage fat i den ene side.
Derefter skred han med maskinen uden et ord.. Jeg ringede til ejeren og fortalte om den ubehagelige oplevelse, og her fik jeg at vide det “jo var helligdag” og at det kostede penge at få hælp med at løfte (det ville jeg gerne have betalt, men manden sagde bogstavelig talt ikke 5 ord). Jeg har siden ringet flere gange, da mit græs jo vokser på 20 dage i maj og juni, men min sag var først “blevet væk”, og jeg fik så at vide de “blev jaget rundt i manegen af kunder” og at de ville ringe (hvilket de ikke gjorde). Jeg ringede for fjerde gang og fik at vide jeg er “nr 2” om torsdagen.. dagen efter kom så sms om at “maskinen var færdig”. Jeg hentede den, kørte hjem, og ville straks så mit græs, men hverken jeg eller min mand kunne starte plæneklipperen..
Vi kørte ud til firmaet mandag da de åbnede (de svarede selvfølgelig ikke på mail jeg sender fredag formiddag inden..) og her blev min mand og jeg mødt at den sammen sure og tvære tone, maskinen blev kørt i værkstedet og ud 15 minutter efter, og vedkommende gik bare. Min mand kaldte ham retur og spurgte hvad der var galt, og han trak på skuldrene og mumlede “min fejl”..vi kørte hjem, men kommer selvfølgelig aldrig igen og hverken køber eller får repareret noget som helst..
Ikke en anbefalelsesværdig service, langt fra!!

June 1, 2021

Gennemført dårlig oplevelse.

Gennemført dårlig oplevelse.
Uvenlig og nedladende kunde"service".
Kom med en 2 mdr. gammel plæneklipper (reklamation) og fik en ulogisk søforklaring på hvad der var galt og at det var min egen skyld - og en regning. Føler mig snydt og har en underlig fornemmelse af, at de også har fået betaling fra fabrikanten.
Kommer der ALDRIG igen.

July 3, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Ikke helt lige i kanten !

Købte en brugt græsslåmaskine til 1000 kr via web shoppen, da jeg skulle hente den prøvede sælgeren at udlevere en helt anden maskine til mig - og først da jeg konfronterede ham med fakta måtte han nølende indrømme at den maskine jeg havde købt var solgt til en anden.
Som kompensation kunne jeg købe en ny til 2500,- kr som var en stærkt reduceret pris og et plaster på såret, hvilket jeg sagde Ja Tak til. Samme maskine ser jeg så senere sælges til 2695,- !

March 24, 2020

Dårlig kundeservice

Ringer til Hornbæk Hus & Have for at bestille et bremsekabel til min Klippo græsslåmaskine, hvor prisen dagen før er blevet oplyst til kr. 200,-. Får nu at vide at kabelet kan repareres, hvilket jeg synes er fint, men undres lidt over, hvorfor det ikke blev oplyst tidligere. Da jeg skal betale er prisen kr. 250,- altså 50 mere end et nyt kabel. Det nægter jeg naturligvis, da denne pris ikke blev oplyst ved indlevering af kablet. Jeg går under protest med til at betale kr. 200, idet jeg tidligere havde fundet et nyt kabel i en netshop til kr. 134,- plus forsendelse kr.49. Jeg sætter aldrig mine ben i den butik mere.

March 24, 2020

Is this your company?