Hudplejeklinikken Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Anjas klinik er absolut også for mænd. Nemlig, ja! Jeg er kommet hos Anja i en del år efterhånden. Klinikken er altid super pæn, ren og indbydende. Anja er et af de rareste mennesker, jeg har mødt. A... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kendt Anja og Hudplejeklinikken siden Nygade. Bliver altid mødt af et fantastisk smil, dejligt atmosfære, rolig og afslappet miljø, kompetent og professionel behandling samt gode råd og ve... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en skøn oplevelse hos hudplejeklinikken. Ansigtbehandlingen var meget grundig og jeg følte mig i trygge hænder hos Anja. Efter behandlingen kunne jeg se, at min hud havde haft brug for behan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Generelt en helt enestående oplevelse. Anja er fagligt dygtig og formår samtidig at skabe en varm og meget imødekommende stemning. Jeg følte mig fantastisk godt tilpas efter behandlingen og kommer g... See more

1. Skin Care Clinic

Written by the company

Hos Hudplejeklinikkken får du altid profesionel behandling og vejledning - da jeg udover den verdens anerkendte uddannelse hos Cidesco har 29 års erfaring indenfor hudpleje. Mit speciale er løsnings orienteret hudpleje med afsæt i behandlinger og vejledning i Dermalogicas innovative produkter.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

31 reviews in the last 12 months

Write a review

Servicen er helt I top.

Pænt og rent klinik. Super sødt og meget venligt ejer. Lækker og effektive produkter af høj kvalitet. Sted med alt hvad hjertet og kroppen kan begære.

May 1, 2024

Reply from Hudplejeklinikken

Tusind tak for din søde anmeldelse - den er jeg rigtig glad for🙏🏼

Rated 5 out of 5 stars

Top professionel og nærværende behandling

Anja er dygtig, professionel og meget nærværende og det er altid en fornøjelse at komme i klinikken. Jeg er kommet hos Anja igennem mange år og er super tilfreds. Jeg kan på det varmeste anbefale Anja og Hudplejeklinikken.

May 10, 2024

Reply from Hudplejeklinikken

Tusind mange tak kære Gillian: for de pæne ord, og fordi du viser mig den tillid af have din hud i mine hænder ❤️

En sand fornøjelse

I mere end 15 år har jeg besøgt Anja i Hudplejeklinikken og det er altid en sand fornøjelse at være i hendes kyndige hænder♥️

Anja er dybt professionel og med ro, nærvær og smil på læben, yder hun altid en fantastisk service⭐️

Jeg vil til enhver tid give Anja og Hudplejeklinikken mine bedste og varmeste anbefalinger♥️

May 8, 2024

Tusind mange tak kære Carina🙏🏼
Altid hyggeligt og fornøjeligt at have dig på briksen ❤️

Skøn behandling

Top professionel, meget dygtig, fantastisk behandling, hvor jeg er i de bedste hænder. Jeg er altid glad - og føler mig endda smuk- når jeg forlader klinikken. Kan kun give de bedste anbefalinger til Anja og Hudplejeklinikken. Og så er hun top - sød, ved en masse og det er så dejligt.

May 7, 2024

Reply from Hudplejeklinikken

Tusind tak for den søde udtalelse - det betyder rigtig meget for mig 💗

Professionel behandling til ug

Altid god tid til kunden, gode råd om hudpleje og behandlingerne foregår i dejlige omgivelser. Kan absolut anbefales. Top professionelt.

May 7, 2024

Reply from Hudplejeklinikken

Mange tusind tak for din flotte anmeldelse kære Pia❤️

Den bedste hudplejeklinik

Det mest fantastiske sted at komme. Alt er i top, både selve klinikken, de behandling man får og de produkter der sælges i butikken. Også er der selvfølgelig Anja som udover at være super dygtig også altid er smilende og imødekommende.
De varmeste anbefalinger herfra.

April 27, 2024

Reply from Hudplejeklinikken

Mange tusind tak Charlotte- din fine anbefaling betyder rigtig meget ❤️

Altid professionel behandling

Altid professionel behandling. Hyggelig stemning. Kommet i klinikken siden den startede for 30-35 år siden . Anja mega dygtig.

April 27, 2024

Reply from Hudplejeklinikken

Tusind mange tak kære Anne: også altid en fornøjelse når du kommer i klinikken ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Altid hyggelig og professionel…

Altid hyggelig og professionel stemning. Dejligt at komme det samme sted gennem mange år.
Klinikken er altid opdateret på sidste nye viden og står klar til vejledning

April 23, 2024

Reply from Hudplejeklinikken

Tusind tak for din søde anmeldelse Betina❤️

Elsker at komme der

Elsker at komme der, fin service og professionel behandling.
Jeg føler med velkommen og ser frem til næste besøg.

April 24, 2024

Reply from Hudplejeklinikken

Tusind tak for de søde ord: og i lige måde Marlene 🥰

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er kommet i hudplejeklinikken…

Jeg er kommet i hudplejeklinikken igennem snart 10 år, og jeg er aldrig gået derfra og været utilfreds. Bedste service og de absolut bedste behandlinger. Anja er simpelthen så dygtig, imødekommende og rar at være i selskab med. Stor anbefaling herfra 🙏

April 23, 2024

Tusind tak kære Maria- dine søde ord betyder meget ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun rosende ord at sige om…

Jeg har kun rosende ord at sige om Hudplejeklinikken i Nykøbing. En lille oase midt i byen, hvor du lader mentalt op, mens Anja forkæler dig!

Behandlingerne er helt i top, Anja er utroligt dygtig og meget professionel. Der bliver kælet for hver eneste detalje for at sikre en perfekt oplevelse for dig som kunde.

Jeg kan på det varmeste anbefale Hudplejeklinikken i Nykøbing og jeg glæder mig allerede til næste gang🫶🏻

April 9, 2024

Reply from Hudplejeklinikken

Mange tusind tak for roserne Anne-Lise❤️

Fuldstændig fantastisk kosmetolog.

Fuldstændig fantastisk kosmetolog. Jeg er kommet i Hudplejeklinikken gennem mange år. Hvor indehaver og kosmetolog Anja altid med et smil og stor erfaring sætter kunden i fokus. Der er altid plads til skønhedssnak af alle typer, og jeg får gode råd og vejledning.
Skøn klinik som jeg simpelthen elsker at komme i. De varmeste anbefalinger fra mig.

April 16, 2024

Reply from Hudplejeklinikken

Tusind tak for dine søde ord: det betyder meget 🥰

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i mange år været fast kunde i…

Jeg har i mange år været fast kunde i hudplejeklinikken.
Altid den dejligste atmosfære, kyndig og professionel vejledning.
Bliver altid mødt med smil af sødeste Anja.
De bedste anbefalinger herfra

April 17, 2024

Reply from Hudplejeklinikken

Tusind tak for den fine anmeldelse - også altid en fornøjelse at have dig på briksen 😍

Varmeste anbefalinger herfra <3

Fik den skønneste ansigtsbehanling og efterfølgende vejledning i hvordan jeg bedst plejer min hud. Og aldrig har min hud været pænere. Jeg er kommet helt af med ar og mørke skjolder efter akne.
Kæmpe anbefaling herfra

January 30, 2024

Tusind tak for de pæne ord Lisa 🥰

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kundeservice, og skønne behandlinger samt rådgivning

Fantastisk kundeservice, positiv atmosfærer og altid skønne Anja står klar til at tage imod, med et smil 🤩

Jeg fik for 1 år+ siden en behandling hos Anja i gave, og benytter hende stadig til fulde, d.d.
Jeg var meget ked af at jeg ikke kunne finde det rette produkt, behandling og rutine til min hud. Men efter at Anja har været inde over, er min hud blevet så fin, og velplejet 🙏🏽
Anja er en super skøn kvinde, som sætter sine kunder i prioritet, står klar til rådgivning, samt tager hun gerne en uopfordret snak hvis der opstår udfordringer, og står altid klar med en god fælles løsning ❤️

April 15, 2024

Reply from Hudplejeklinikken

Mange tak for din fine anbefaling Janice: det har også været skønt at følge ( og til stadig at få lov til…) din rejse til flot hud 💖

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt sted at blive forkælet

Hudplejeklinkken er et dejligt og lækkert sted at komme og blive forkælet.
Her får man et venligt service og vejledning af behandlinger og produkter.
Dejlig og behagelig atmosfære i klinikken og Kvaliteten er i top.

April 16, 2024

Tusind tak for din søde anbefaling Charlotte 💗

Den bedste hudplejeklinik

Altid super god behandling. Klinikken giver super god ansigtsbehandling lige meget hvilken en man vælger🤩 Der er super god vejledning i produkter og at man får de produkter som passer til ens hud🫶🏼
Klinikken er super ren og alting er bare i orden🤩 stor anbefaling!

April 12, 2024

Tusind tak for den fine anmeldelse Anine 💗

Rated 5 out of 5 stars

Hudplejeklinikken og Anja skal have de…

Hudplejeklinikken og Anja skal have de største 5 stjerner herfra.
Her er der plads til alle og Anja giver sig god tid til hver en behandling.
Derudover har hun 100% styr på hendes lækre produkter og kan vejlede kunderne og dermed hjælpe dem til at få den bedste version af deres hud.

April 3, 2024

Mange tak for de flotte ord kære Malene 💖

Rated 5 out of 5 stars

Altid venlig og imødekommende…

Altid venlig og imødekommende betjening. God guidning til behandling og præparater. Rene og lyse lokaler. Kan varmt anbefales, er kommet der i over 15 år ❤️

April 5, 2024

Reply from Hudplejeklinikken

Tusind tak for din fine anmeldelse Mona🥰

Take a closer look