Enkel att få till bekvämt och ger ett…
Enkel att få till bekvämt och ger ett bra stöd i rygg och höft. Smidig att vika ihop för att ta med när man ska in på ärendet på affären eller som jag kolla till gårdens djur
HUGNAUT erbjuder smarta och hållbara lösningar för att bära bebisar och barn. Våra unika produkter är designade med dig i åtanke och tillverkas med omtanke i Europa. Vi tror på att göra medvetna val som gynnar både familjen och planeten. Välkommen till HUGNAUT – där varje pappa är betydelsefull och bidrar till förändring!
Bronsfyndsgatan 10 , 42163, Göteborg, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bästa uppfinningen! Den är snygg och väldigt lätt att veckla upp/vika ihop.
Till skillnad från en bärsele så känner man KNAPPT att man bär ett barn? Helt sjukt skön! Så otroligt glad att jag fick testa denna höftbäraren.

Reply from Hugnaut
Så bra! Är så galet nöjd! Så enkelt att bära min son nu utan att belasta mina armar!

Reply from Hugnaut
Jag är så otroligt nöjd med mitt köp! Bra upplevelse från köp till användning. En kanon produkt att ha nu när min lilla dotter vill vara i famnen hela tiden.

Reply from Hugnaut
Praktiskt produkt och skön att bära bebisen med!
Hugseat gör vardagen enklare. Avlastar rygg och höfter och barnet sitter bekvämt och nära. En smart och smidig bärprodukt

Reply from Hugnaut
Mycket nöjd med min hugseat, perfekt avlastning när lilleman är lite klängigare än vanligt och man behöver få en hand fri! Använder flitigt vid matlagning och perfekt på utflykter där man vill kunna sätta ner och ta upp honom smidigare än från bärsele.

Reply from Hugnaut
Jättebra avlastning, vet inte varför ingen pratar mer om den? en livräddare jo

Reply from Hugnaut
ÄLSKAAAR DEN!! Riktigt bra kvalitetsprodukt. Stort plus för tjockt vadderat bälte +++

Reply from Hugnaut
Vi har använt vår Hugseat ungefär en vecka nu, ÄLSKAR DEN! Vi testade en liknande produkt från ett annat märke tidigare, den skavde i höften och barnet gled ner från sätet.

Reply from Hugnaut
En perfekt lösning för pappor och deras spädbarn 🤩
Hugnaut T-Shirt är en fantastisk produkt som gett mig som pappa och min dotter en chans att bygga starkare anknytning. Den är enkel att ta på sig och har en skön komfort.
T-shirten erbjuder ett bra sätt att hålla ditt barn nära på ett bekvämt sätt ☺️
Rekommenderar alla pappor!

Reply from Hugnaut
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.