maakt diep litteken in mijn gezicht
helaas lijkt deze praktijk geen rekenschap te houden met het verzoek van de cliënt en gaat de medewerker op eigen houtje zonder mijn toestemming behandelen op mijn gave linkerwang waarbij zij een groot en diep litteken heeft gemaakt terwijl ik haar helemaal niet gevraagd heb om daar te behandelen en daar ook geen enkel plekje zat. ik heb in een eerder mailbericht aangegeven dat zij wat vaatjes bij de neus en kin moest behandelen dus mijn vraag was heel duidelijk! ik heb een klacht bij het klachtenloket paramedici ingediend voor schadevergoeding en erkenning maar de huidtherapeute geeft aan dat zij naar eer en geweten heeft gehandeld en wil geen oplossing bieden, ook niet middels haar verzekering en zij reageert ook niet op een voorstel om de schade te vergoeden. zij ontkent en daarmee lijkt zij te negeren wat voor schade zij bij haar cliënt heeft aangericht. zij maakt geen foto's vooraf of vraagt niet om een schriftelijke toestemming. gelukkig heb ik zelf foto's gemaakt en zal ik mijn klacht ergens anders indienen want het klachtenloket paramedici doet helemaal niets. wat een vreselijke en traumatische ervaring. ik zet deze review op trustpilot om anderen te waarschuwen zodat die niet hetzelfde overkomt als wat mij is aangedaan! deze medewerker heeft bij mij in het verleden zelf nadrukkelijk verzocht om een goede waardering/review over haar te geven.