Helaas nog steeds niet de cursus Zo word je gastgezin ontvangen. Zelfs na 2x versturen van een email naar support@huisdierenschool nog steeds niets ontvangen. Geen enkele reactie. Misschien omda... See more
See what reviewers are saying
Omdat onze puppy een buitenlandse hond is wilden we haar rustig aan laten wennen aan het leven bij ons. Daarbij hebben de cursussen- angst bij (buitenlandse)honden -een goede start met je hond en de... See more
Als hondengedragsdeskundige werkzaam in België kijk ik ook over de grens naar Nederland. De meest interessante onderwerpen vind ik terug bij de Huisdierenschool. De lessen worden gegeven door heel go... See more
Company details
Written by the company
Leren was nog nooit zo leuk! De Huisdierenschool is een platform voor dierenliefhebbers die de relatie met hun dier willen versterken. Onze dierenexperts delen hun waardevolle kennis in online cursussen en hoge kwaliteit video’s. De Huisdierenschool is een initiatief van Verhuisdieren.nl, waar tweedekansdieren een fijn nieuw thuis vinden. Om deze tweedekansdieren een ideale start te geven bij hun nieuwe baasje, ontstond de behoefte om mens en dier te begeleiden in dit proces. Natuurlijk zijn de cursussen van de Huisdierenschool niet alleen bedoeld voor tweedekansdieren, maar voor iedereen die een optimale relatie wenst met zijn of haar huisdier.
Contact info
Netherlands
- huisdierenschool.nl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Leerzame cursus
Leerzame cursus om de taal van je hond beter te leren begrijpen.
Ik heb de cursussen 'een goede start…
Ik heb de cursussen 'een goede start met je adoptiehond' en 'hondentaal begrijpen' gevolgd. Het is leerzaam en biedt een goede basis aan kennis. Ook kun je direct wat dingen in de praktijk toe gaan passen tijdens je training. Het had wat mij betreft nog nét wat beter gekund door meer beeldmateriaal/video's toe te voegen ter verduidelijking.
Gemakkelijk en met veel achtergrond
Door deze cursus begrijpen we meer de achtergrond en reacties van ons nieuwe hondje . Ook fijn om even terug te kijken. Tevreden baasjes.
Handige video's
De cursus Begrijp je Blaffende Hond geeft fijne uitleg dmv video's over verschillende soorten van blaffen (en andere geluiden), waardoor je ze beter leert herkennen. Wel zou ik meer praktische tips en adviezen willen over hoe in verschillende situaties met het blaffen om te gaan, dat is nu een beetje summier.
Heel duidelijk in kleine stapjes uitgelegd.
Cursus 'Angst bij de (buitenlandse) hond'.
Voor zo'n kleine prijs een hele goede cursus waarbij alles in kleine stapjes duidelijk wordt uitgelegd. 1 ster minder helaas wegens fouten in de cursus. Foto's/video's en teksten werden soms gewisseld en dan moest je dus de juiste video bij de destbetreffende tekst gaan zoeken.
Cursus angst bij buitenlandsehonden
Cursus angst bij buitenlandsehonden.
De cursus werd op een duidelijke manier gegeven. Ook de bijgeleverde video aanvullingen waren zeer duidelijk en hadden nuttige tips.
Al met al was deze cursus zeer welkom na de aanschaf van onze Oekraïense hond.
Duidelijke video's met instructies
Duidelijke video's met instructies hoe koekjes en cupcakes te bakken voor je hond. Leuk en inspirerend.
Een gratis cursus bij adoptie van een hond is een goed idee en geeft meer kans op succes
Ik kreeg een gratis cursus aangeboden voor mensen die een (oudere) hond uit het buitenland adopteren. Het was niet mijn eerste hond uit het buitenland, maar ik realiseerde me door de cursus wel dat 'wennen' aan mij en de nieuwe omgeving langer duurt, moeilijker is voor de hond, dan ik me ooit realiseerde. Weken lang (of maanden!!) de hond niet kennis laten maken met (veel) andere mensen, honden, dieren, en nieuwe wandelomgevingen.... had ik mij ook niet zo gerealiseerd. Ik heb me daarom aangepast (deels!) en heb ook advies gevraagd van een gerenommeerde hondenkenster die hier een bedrijf heeft. Zowel de cursus als de hondenkenster hebben mij en de hond geholpen om goed aan elkaar te wennen. Ik heb de hond (mengstel herdershond, husky, en 10 jaar oud) nu 6 maanden en het gaat fantastisch! Ik ben blij met haar en zoals ze zich gedraagt... is ze ook blij met mij.
Ik vind de huisdierenschool is super…
Ik vind de huisdierenschool is super initiatief maar ik vond de cursus Begrijp je Blaffende hond, niet goed toepasbaar in de praktijk. Het waren vooral hoogover voorbeelden en waarom een hond blaft maar niet echt wat je praktisch kunt doen.
De cursus was duidelijk en leerzaam.
De cursus was duidelijk en leerzaam.
Een inhoudelijk goede cursus maar…
Een inhoudelijk goede cursus maar moeilijk te volgen door accent van trainster en slechte film en geluid technieken. Trainster kijkt vaak naar andere hoek als waar camera staat. Als daar iets meer aandacht voor is wordt de training stukken fijner om te volgen zonder heel veel meer geld te kosten.
De online cursus voor "angst bij buitenlandse honden.
De online cursus voor "angst bij buitenlandse honden" heeft ons enorm geholpen. Onze hond was erg onzeker en angstig in het begin. Dankzij de duidelijke uitleg en praktische tips, konden we al snel verschil merken.
Wat ik fijn vond is dat je de cursus in je eigen tempo kan volgen en later nog eens terug kan kijken. Nu 4 maanden later is er echt een duidelijk positief verschil te zien. Echt een aanrader voor iedereen die begint met een angstige buitenlandse hond.
Wij hebben de cursus gedaan
Wij hebben de cursus gedaan , omdat wij een hondje gingen adopteren en hem een goede start wilden geven bij ons thuis. De cursus as duidelijk en in gedeeltes online te volgen.
Een fijne cursus waarin duidelijk…
Een fijne cursus waarin duidelijk uitgelegd wordt om je hond te leren alleen te kunnen zijn.
Verlatingsangst is zo moeilijk maar met kleine stapjes en goed advies merken we vooruitgang.
Ik goeie ervaringen met cursussen
Ik goeie ervaringen met cursussen
Ik 2 gevolgd en ben ook nog met twee bezig.
Erg handig je kan het op eigen tempo doen.
Ik erg tevreden.
En ook leuk om te doen.
Goede cursus aanbod.
Rustig uit gelegd.
Goede laagdrempelig online cursussen
De huisdierenschool biedt goede laagdrempelige betaalbare online cursussen aan. Zonder een enige druk kan je de cursus op eigen tempo volgen. Met filmpjes geeft het een betere beeld. Het is zeker leerzaam, vooral met weinig ervaring met honden.
Erg prettige en duidelijke cursus
Erg prettige en duidelijke cursus. Fijn dat je wat hulp en tips krijgt bij het zo goed mogelijk omgaan met je adoptiehondje uit het buitenland. Dit heeft mij (en mijn hond) zeker geholpen.
De cursussen zijn duidelijk en…
De cursussen zijn duidelijk en toegankelijk. Ik heb er meerdere gevolgd en veel van geleerd. De stof wordt op een fijne manier uitgelegd.
Extra pluspunt t.o.v. andere aanbieders: de cursussen blijven je eigendom en je kunt er altijd, zonder tijdslimiet, weer naar kijken of mee verder gaan
Fijne cursus
Fijne cursus, laagdrempelig
Zou voor mij wel uitgebreider mogen (hondenyoga)
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.