Øvelser tilrettet specielt vores behov
Øvelser tilrettet specielt vores behov, givet på en forståelig måde. Ingen forventning om at vi var hundeeksperter, som man kan møde hos trænere mv.
Konceptet bag Hundens Liv er, at forbedre livet for hunde. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, såsom træninger, udstyr og foder. Vi mener, at det skal være en oplevelse at have en hund og ikke en byrde. Vi tilbyder hundetræning online, i Tranbjerg lidt udenfor Aarhus og i Låsby.
Trankær Mosvej 22, 8310, Tranbjerg, Denmark
No recent history of asking for reviews
Super god oplevelse som vi tænker giver pote for den pelsede på sigt :)
Josefine kunne med det samme aflæse vores hund og gav rigtig gode og konstruktive tips til, hvordan vi fremadrettet kan træne den. Virkelig anbefalelsesværdigt!
Vi fik hurtig og professionel hjælp, da vi tog kontakt til Hundensliv.dk.
Vi fik en plan med brugbare værktøjer, for afhjælpning af stress/angst hos vores 1 1/2 år gamle labrador. Vi følte os i rigtig gode hænder og synes at der blev lyttet grundigt til vores problemer. Jeg vil til enhver tid anbefale Hundensliv.

Reply from Hundensliv
Vi har brugt Hundensliv til hvalpe træning og ung hunde træning. Det er mega godt. Dejligt at der ikke er så mange hunde og det er kun 1 time om ugen, 5 gange. Mere kan hunden heller ikke holde til. God træning og mange gode råd fra både andre deltagere og træneren. Kan kun anbefales. Vores hund elsker det og skal på næste hold til august. ❤️

Reply from Hundensliv
Jeg har handlet på Hundensliv webshop, og har kun rosende ord. Det er et godt udvalg af spændende produkter, og leveringen kom rigtig hurtigt.
Vores hunde giver produkterne ⭐⭐⭐⭐⭐.
Meget stor anbefaling her fra!

Reply from Hundensliv
Jeg har gået på flere hold hos hundens liv og har været rigtig glad for det alle gange. Søde, dygtige og kompetente trænere, som har god forståelse for hundens sprog, signaler og behov. Det har altid været plads til individuel sparring og der bliver altid brugt sjove, lærerige og brugbare øvelser. De største anbefalinger herfra!

Reply from Hundensliv
Fantastisk søde mennesker, der virkelig har styr på det de laver! Man føler sig så tryg, når man kommer med sin lille hvalp til træning.

Reply from Hundensliv
Kæmpe anbefalinger til Hundensliv!
Professionel, personlig og opmærksom service.

Reply from Hundensliv
Har gået til hundetræning af to omgange og har været meget tilfreds! Har haft to forskellige trænere og de er begge to meget dygtige og søde.
Ikke for store hold og plads til diversitet samt sparring med træner.
Har derudover også brug webshoppen som gav god og hurtig service. Glad hund og tilfreds kunde :-)

Reply from Hundensliv
God og brugbar samtale med en rigtig sød og kompetent træner. Kan helt klart anbefale Hundensliv.

Reply from Hundensliv
Sødeste og dygtigste Josefine har hjulpet os med vores hund som ikke kunne være alene hjemme. Hun har været en kæmpe støtte hele vejen igennem forløbet og jeg ved ikke hvor vi var i dag, hvis ikke det havde været for hendes hjælp.
Af hjerte tak, vi er dig dybt taknemmelige.

Reply from Hundensliv
Rigtig god service. De svarer hurtigt på chatten og er hjælpsomme.
Jeg var meldt på et hold og blev desværre forhindret i at møde op til alle trænings aftnerne, var så heldig at de refundere mine penge.
Så håber virkelig jeg får arbejdstiderne til at passe ind med et andet hold så jeg kan komme til træning hos dem.