Hundepensionen Derkan Reviews 13

3-star
2-star
1-star

Dorte rykkede lynhurtigt ud

Dorte rykkede lynhurtigt ud, da vi stod med et alvorligt, akut problem med vores to hunde. Få øjeblikke efter hun var trådt ind af døren, havde hun diagnosticeret problemet, og efter to timer havde hun givet os intensiv træning og værktøjer til at håndtere situationen.
Kæmpe og uvurderlig hjælp!
Jørgen og Line

January 13, 2024

Super gode sted

Vi havde vores elskede hund Pretty passet for første gang på hundepension DerKan. Dørtte er meget åbne, hjertelige og flink, mens hun tog sig af vores Pretty, lærte søde Dørtte hende også gode ting, såsom at gå en lange tur eller spise sin egen mad. Og det er meget godt, at hun har slet ikke viste tegn på stress, da han kom hjem. Vi er meget glad og tilfreds, der vi har fundet en gode sted til vores hund opholder uden bekymringer. Vi kan anbefaler til alle hundeejerne ligesom os er bekymret over det behagelige ophold for de jeres kæreste. Tusind tak for de dejlige ophold Pretty har haft hos dig Dørtte. Hilsner fra Shiller og Aso

January 28, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse - rolig og glad hund

Rigtig god oplevelse. Vi fik passet vores labradoodle på 3 år i en uge, og fik en glad og rolig hund hjem igen.
Hun er tidligere blevet passet et andet sted, hvor hun var topstresset da vi hentede hende, og flere dage efter.
Vi vil helt klart få passet vores hund hos Dorte en anden gang.

Hvis man overholder hente- og bringetiderne og kan leve med at man ikke kommer med ind, så er det et fantastisk sted. Dorte sætter hundende først, og vil ikke forstyrre rutinerne, hvilket er helt forståeligt.

De varmeste anbefalinger herfra.

October 21, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vores hund bliver kun passet hos Dorte fremover!

Vi fik passet vores Staffordshire Bull Terrier Mason ude hos sødeste Dorte i 18 dage i sommers. Man kan virkelig mærke at Dorte er faglig kompetent, og brænder for hundene! Hun har det hyggeligste sted ude på landet, som er perfekt til hundene. Vi fik den gladeste dreng hjem igen, og det er kun Dorte der får lov til at passe ham fremover.

August 1, 2023

Meget professionel

Vi henvendte os til DerKan, da vi fik Melvin, som er en 14 måneder gammel blanding. Melvin hopper op og knurrede af børn og andre hunde. Han havde også været i kambulage med en anden hund, som ofte kommer i vores hjem. Det ville vi gerne hurtigt rette op på, så både børn og hunde kan komme i vores hjem.
Dorte fra DerKan kom til os et par timer. Hun er meget professionel og på imponerende vis fik hun på så kort tid givet både os og Melvin nogle råd og fif til at håndtere det. Vi har nu både børn og andre hunde i huset uden problemer, han går pænt i snor og han er blevet meget bedre til ikke at hoppe op.
DerKan får vores allerbedste anbefalinger.

June 10, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Den eneste hunde træner der har givet…

Den eneste hunde træner der har givet øjeblikkelig hjælp.

Vi overtog en 9 mdr hvalp som havde haft en stresset start på livet. Og svært ved at finde ro. Hun hoppede på gæster, slikkede alle og gøede. Jeg havde 3 hunde trænere tidligere og gået til hundetræning uden nogen stor forbedring. Alle brugte godbidder og ikke til megen hjælp.
Dorte kom og vi arbejdede med konkrete redskaber og god snak om hunde adfærd og hierarki og med gæster at øve på.
Da jeg fik en baby kom Dorte også og hjalp med introduktion som min hund havde meget svært ved. Jeg troede ikke jeg kunne beholde min hund. På en session kunne jeg sidde med min baby og min hund og der var ro.
Vi har fortsat noget arbejde foran os med vores skønne lille Lotus men på kort tid og gode konkrete redskaber er vi kommet så langt. Og en mere glad, rolig og kærlig hund.
Kæmpe anbefaling

April 25, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har efterhånden haft min hund hos…

Jeg har efterhånden haft min hund hos Dorte i Derkans hundepension mange gange, både over kortere og længere perioder. Hver gang har jeg fået en meget glad hund hjem. Der hvor jeg synes, at Derkan skiller sig ud fra andre hundepensioner er, at Dorte har en oprigtig interesse for den enkelte hund, og jeg føler hun imødekommer dens behov uanset om det er en stille hund eller en meget aktiv hund. Man kan snakke med Dorte om små eller store udfordringer man har med sin hund, og hun giver gerne god fif til hvordan man håndterer dem. Min hund får masser af motion og socialisering under sit ophold. Så alt i alt er både min hund og jeg virkelig glade for Derkan. Jeg afleverer ham trygt og er tryg afsted mens Dorte passer godt på ham. De varmeste anbefalinger herfra.

April 21, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Vi har brugt hundepensionen

Vi har brugt hundepensionen, da vi var presset I, ikke at have pasningsmuligheder andre steder, vi skulle på forretningsrejse 3 dage.
Da vi ankom med vores 3 labradorer, blev hundene modtaget uden for ejendommen, med besked om kontant afregning for alle dagene.
Vi fik ikke lov til at se hvordan hundene skulle bo/sove.
Vores ældste hund kunne godt være lidt sær, men det skulle Dorthe nok tage sig af.
Det blev så ikke på den gode måde, hun mente at han var aggressiv, og teede sig dårligt, når han skulle spise. Så han fik intet at spise i de 3 dage.
Den mellemste hund var først sig selv flere uger efter at vi var kommet hjem.
Da vi ringede og sagde at vi kom før tid, så var det ikke muligt, vi ville jo forstyrre de andre hunde, når vi bare sådan kom uden for uden"normal tid"
Det viste sig jo så at det var datterens hund hun også passede, og da den blev hentet før tid, så kunne vi allernådigst også hente vores hunde.
Jeg vil ikke selv benytte denne hundepension mere...

January 16, 2022

Fantastisk dejlig hundepension

Fantastisk dejlig hundepension, Dorte tager sig kærligt af hundene. Vi har mange gange brugt stedet, Vores Emma blev meget syg sidste gang og Dorte tog affære og Emma kom til dyrlæge og med samtykke fra vores nærmeste blev Emma opereret. Emma boede inde hos Dorte indtil vi fik hentet hende.
Stedet kan varmt anbefales, det ligger i rolige og skønne omgivelser.

September 13, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Første, men ikke sidste ophold hos Dorte....

Vi har altid fået passet vores 7-årige Westie privat, men da dette ikke var muligt denne sommerferie, fik vi anbefalet Dorte af nogle venner. Da Viggo blev overfaldet og bidt som 2-årig, er han ikke specielt glad for andre hanhunde, så vi var meget spændte på (og lidt nervøse for) hvordan det nu skulle gå i en hundepension omgivet af andre hunde. Men jeg havde inden ferien været ovre og se stedet, og havde et rigtig godt indtryk af både Dorte og hendes pension, så selvom det var meget nyt og anderledes end privat pasning, var jeg helt tryg ved at aflevere Viggo.
Under vores ferie fik vi løbende sms’er fra Dorte om, hvordan det gik og hvordan Viggo reagerede på de andre (han)hunde og hvordan han udviklede sig. 16 dage senere hentede vi en glad hund, som nu havde lært at være sammen med andre hunde - da han skulle hentes, kom han bl.a. gående ud side om side med en stor schæfer-han uden en lyd (som han ellers tidligere ville have været bange for og snerret af). Han var fin, lugtede ikke og vi fik nærmest en hel anden hund med hjem. Roligere, også overfor andre hunde, når vi går tur og generelt bedre til at gå i snor. Vi har helt sikkert fundet vores kommende hundepasser og har allerede booket plads i efterårsferien.

August 6, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Vores lille hund på 9 år har aldrig…

Vores lille hund på 9 år har aldrig været i hundepension før, så det var med bævende hjerte, vi afleverede hende hos Dorte på Hundepensionen Derkan i Ll. Skensved. Hun ikke så meget som kiggede efter os, da hun gik ind på Dortes hyggelige gård, hvor der højest er 10 hunde ad gangen. Hun skulle være der både jul og over nytår, hvor hun plejer at være MEGET bange. Men alt er gået rigtig fint, så vi kan kun anbefale hundepensionen med faste rammer og opmærksomhed om hundenes velbefindende

January 4, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Derkan hundepension et super sted for din hund.

Det er første gang vores hund er blevet passet i en alder af 10 md.
Vi er yderst tilfredse. Dorte har taget sig super godt af ham og så ovenikøbet trænet med ham da var blevet kønsmoden og var begyndt på at rejse børster og knurre af andre hunde. Så vi vil til hver en tid bruge Derkan igen.

July 25, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Første gang på hundepension - rigtig god oplevelse

Første gang på hundepension - i en voksen alder af 8 år. Cody har da vist haft en dejlig uge hos Dorte. Han er i hvert fald lige så glad og tilpas med sit hundeliv, som han altid har været. Rigtig god og tryg oplevelse ved aflevering - Og hans ‘mor’ har været så tryg hele ugen. Dorte, vi kommer helt klart igen, når behovet opstår. Og tak for ‘mellemtiden’ i form af en lille SMS midt på ugen - den lunede 😊

June 9, 2018

Is this your company?