Pas op!
Ik heb me aangemeld voor een abonnement, maar ik kan al dagen niet inloggen. Ik heb al meerdere e-mails gestuurd, maar zonder reactie. Oplichters! Pas op.
Snap die klachten niet wij hebben ons wel snel huisje gevonden via huurgenie. Echt een aanrader;!!
Overduidelijk zijn de 5* reviews nep. Gewoon vieze oplichters, ongelooflijk dat marktplaats deze zooi toestaan!
Oplichters die adverteren met een woning die nooit te bezichtigen en te huren valt, omdat ze de gegevens overnemen van makelaars en stichtingen als het Drents Landschap. Klanten moeten eerst inschrijfgeld betalen, waarna de informatie over de woning zou vrijkomen en je kunt reageren. Dit kan alleen per chat of mail. Vervolgens krijg je na lang aandringen bericht dat je niet aan de voorwaarden voldoet. Niet instinken dus. Het is bekend bij de fraude helpdesk en de politie.
Dit bedrijf adverteert met woningen die ze helemaal niet in hun portfolio hebben, gebruiken mijn woning als te verhuren object, terwijl deze niet te huur is en niet door hun wordt verhuurd.
DIT ZIJN PURE OPLICHTERS!!
ZE ADVERTEREN MET HUIZEN VAN ANDERE MENSEN!
HUUR OF KOOP HIER NIKS!!
Dit is een nepsite. Ze maken misbruik van het feit dat er zoveel mensen op zoek zijn naar een huurwoning. Kopieëren fotos van funda, bieden de woning voor minder aan en je kan pas reageren nadat je betaald hebt. En dan nul reacties terug.
Super tevreden met Huurgenie.nl! Dankzij de 3 maandenregistratie had ik binnen 4 weken een woning gevonden in Almere. Het aanbod werd vaak vernieuwd en de communicatie was duidelijk en snel. Echt blij dat ik het geprobeerd heb!
Gewoon goed! We hebben de sleutel vandaag gekregen! Dankzij Huurgenie.nl supersnel wat gevonden. Bedankt Huurgenie!
Aanrader!!! Super! Wij vonden binnen 3 weken ons droomhuis via HuurGenie.
Abonnement gekocht voor 30euro en kan nog steeds nergens op reageren of bepaalde foto’s zien. Dikke scam!
Oneerlijk laag prijzen om mensen in te lokken voor inschrijving. Huisen die te huur zijn staan op funda te koop!! Heel apart
Huurgenie bied onze woning te huur aan op hun site en op marktplaats!! De woning is niet te huur, maar er komen nu wel mensen aan de deur om de woning te huren... nergens geen telefoonnummer te vinden om deze 'firma' te benaderen. Ze staan bij kvk ingeschreven onder de naam House Media 4 you.
Learn more about other kinds of reviews.