HverdagsAI ApS Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god introduktion til bruge af AI. Alle fik mulighed for at få hjælp til netop deres niveau og behov. Tak Jakob - Det er virkelig værdsat og alle pengene værd!

Rated 4 out of 5 stars

Undervisnings formen kan forbedres, Men ChatGPT er et fantastisk værktøj, det fandt jeg ud af, og det har potentiale til at blive en gamechanger i mange menneskers liv. Føler jeg har set lyset. S... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige deltaget i et kursus i ChatGPT hos HverdagsAI. Det var super godt. Frederick havde sat sig ind i virksomhedens behov inden, så han var velforberedt. Der var mulighed for løbende spørgs... See more

Company details

5. Computer Training School
  6. Software Company
  7. Software Vendor

Written by the company

HverdagsAI fokuserer på at gøre AI/ kunstig intelligens nemt tilgængeligt for danske virksomheder og medarbejdere. Vi leverer en lang række løsninger, der sikrer at AI bliver en effektiv del af hverdagen, så effektivitet og kvalitet stiger. Vi afholder AI kurser, AI workshop, forskellige AI konsulent ydelser som AI rådgivning, AI agenter, AI automation, AI workflows mv. HverdagsAI driver og afholder også kurser igennem ChatGPTkursus.dk og Copilotkursus.dk

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

14 reviews in the last 12 months

Write a review

Varm anbefaling.

Varm anbefaling.

Jeg kan varmt anbefale dig et kursus hos Jacob/HverdagsAI.

Ikke alene blev jeg taget igennem en masse ny viden, men jeg fik også en del ny brugbar viden og ikke mindst nye værktøjer, som vil hjælpe mig i min hverdag.

TAK, Jacob:-)
Vh, Claus, Jobboozt

February 28, 2024

Varm anbefaling

Varm anbefaling. Jeg deltog i et AI-grundkursus med Jacob Lynov Mindak fra HverdagsAI ApS, og det var en meget stor fornøjelse. Jacob er en dygtig underviser, som formår at gøre komplekse emner tilgængelige og forståelige. Med sin omfattende viden og praktiske erfaring inden for kunstig intelligens, har han en unik evne til at engagere og inspirere sine kursister. Det er tydeligt, at Jacob har været en pioner inden for AI-feltet, længe før ChatGPT så dagens lys i november 2022, hvilket tydeligt mærkes i hans undervisning. Han går i dybden med stoffet, samtidig med at han sikrer, at alle kan følge med, uanset deres forudgående kendskab til AI.

Jacobs grundige og tålmodige tilgang gør, at du ikke bare lærer teorien, men også hvordan den kan anvendes i praksis. Dette giver en dyb forståelse for AI's potentiale og begrænsninger, som er essentiel for enhver, der ønsker at navigere i den digitale tidsalder med kompetence og selvsikkerhed. Ud over det faglige udbytte, er Jacob også en meget imødekommende og hjælpsom person, der altid er klar til at svare på spørgsmål og uddybe emner, som måtte vække særlig interesse.

Det var en meget berigende oplevelse at deltage i Jacobs kursus, og jeg vil uden tøven anbefale ham til alle, der søger en pædagogisk og praktisk orienteret forståelse af kunstig intelligens. Med Jacob som underviser er du garanteret en lærerig oplevelse, der ikke bare ruste en til at forstå AI, men også til at anvende det i sit arbejde og dagligdag og som vil motivere dig til at se mulighederne og handle derefter.

February 13, 2024

Et virkeligt godt kursus

Et virkeligt godt kursus, der forklarer én om alle grundbegreberne. Jeg havde en dygtig underviser, som hurtigt forstår hvad man spørger om, og går en ekstra mil indtil man har forstået det :-)

February 6, 2024

Virkelig godt…

Jeg var på et grundlæggende kursus om AI og specielt hvordan man nemt kan gøre brug af bla. Chat GPT og DALL-E. Nemt formår Jacob at benytte ens egen hverdag, så man kan bruge redskaberne og se hvilken nytteværdi man får ud af det. Jeg har allerede flere opgaver, som kan løses hurtigere og nemmere. Jeg kommer til at gøre brug af yderligere kurser fra Jacob, til både mig selv og mine medarbejdere. Det var virkeligt godt, tak Jacob.

November 27, 2023

Kurset er "to the point"

Kurset er "to the point", og giver dig hurtigt den viden som du skal bruge for selv at komme videre med AI.
Jacob der underviser er godt sat ind i stoffet og formidler det på en let og forståelig måde.
Lægger måske op til et udvidet kursus eller en opfølgning på et senere tidspunkt.

November 27, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Kom godt i gang med AI på en overskuelig måde

Jeg havde for nylig fornøjelsen af at deltage i et kursus ved Hverdags AI. Med en behagelig underviser i front, blev jeg – på kort tid – introduceret til universet af kunstig intelligens og dens mange facetter. Særligt blev jeg introduceret til forskellige AI tools, der helt klart har ændret min opfattelse af teknologiens potentiale i hverdagen.
På kurset dykkede vi ned i 'chat GPT' teknologi. Dette er en avanceret form for AI, der kan generere tekst, så det er næsten umuligt at skelne det fra menneskeskrevet tekst. Underviserens evne til at forklare denne teknologi på en fordøjelig måde, gjorde det muligt for mig at se, hvordan dette værktøj kan anvendes i forskellige situationer i mit daglige arbejde.
Derudover var vi forbi 'Dell-E'. 'Dell-E' imponerede med sin evne til at analysere og håndtere store datamængder, og demonstrationen gav en tydelig indsigt i, hvordan artificiel intelligens kan effektivisere virksomheders arbejdsgange.
Kurset gav ligeledes anledning til at se, hvilke begrænsninger, der er ved disse teknologier. F.eks. er outputtet ikke bedre end det input du giver det pågældende AI tool.
For at opsummere, Hverdags AI har skabt en platform til at forstå og anvende moderne AI-teknologi, og jeg kan varmt anbefale deres introduktionskursus til både nye og erfarne i feltet.

November 7, 2023

Take a closer look