Healthy You, Healthy Business Reviews 27

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wilma heeft een fijne manier van meedenken en structureren. Ik had allemaal goede ideeën en inspiratie. Ik miste alleen de structuur en die heeft Wilma mij zeker gegeven. Website gestructureerd v... See more

Rated 4 out of 5 stars

Wilma babbelt zo makkelijk, ze geeft heldere, duidelijk uitleg en geeft praktische voorbeelden. Het uur vloog voorbij! "Zie verkopen als helpen" was een mooie eyeopener voor mij. Die gaat me en... See more

Company details

1. Counselor

Written by the company

Als ondernemerscoach begeleid ik therapeuten, coaches en lichaamswerkers naar een gevulde praktijkagenda, stabiele omzet en een helder plan met focus. Je bent je praktijk vanuit passie gestart, maar het ondernemerschap kan soms uitdagend zijn. Laat mij je ondersteunen om je praktijk naar het volgende niveau te brengen. Geen one-size-fits-all aanpak, maar maatwerk. Ik help je om je doelgroep en aanbod duidelijk te definiëren, marketing en sales op een manier te doen die bij je past en structuur aan te brengen in je planning, zodat je vol vertrouwen in je rol als ondernemer staat en continu klanten aantrekt.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Sterke analyses en thuis in complementaire zorg

Ik ben met Wilma gaan werken, omdat ik mijn aanbod in behandelingen wilde gaan herstructureren. Ik zag alleen niet hoe. Wilma heeft me stap voor stap mijn eigen behandeltrajecten laten vormgeven, en ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Ze is helemaal thuis in de complementaire zorg, en dat merk je. Ik vond vooral dát heel fijn, want dan wist ik zeker dat ik de goede keuzes maakte, onder andere ook wat het bepalen van de prijs betrof. Zij weet beter wat ik waard ben dan ikzelf!! Ik zou Wilma van harte aanbevelen aan collega's en vrienden (inmiddels ook al gedaan...), omdat ze een groot analytisch vermogen heeft met een tikkie humor erbij en ze is pas tevreden als het allemaal helemaal klopt. Bedankt Wilma!

May 20, 2026

Reply from Healthy You, Healthy Business

Fijn Isabelle om te horen wat onze samenwerking je heeft gebracht! Het was ook super leuk om dit samen op te pakken.

Rated 5 out of 5 stars

Wilma heeft een fijne manier van…

Website gestructureerd visueel als ook inhoudelijk. Structuur voor community binnen Huddle en een online cursus.
Op de achtergrond altijd aanwezig wanneer ik ergens over twijfelde, haar ergens wilde laten meekijken of gewoon een vraag. De ondersteuning en hulp van Wilma sloot goed aan op mijn hulpvraag.

Maarrrr….ik ben nog niet klaar met Wilma ;-)

May 19, 2026

Reply from Healthy You, Healthy Business

Dank je Melissa, en zoals ik al zei in ons afrondingsgesprek (voor nu dan 😊), kijk ook terug wat je allemaal voor werk hebt verzet. Mag je trots op zijn!

Rated 5 out of 5 stars

Bemoedigend, eerlijk en een vriendelijke stok achter de deur.

Totaal vers in het ondernemerschap heb ik veel gehad aan de begeleiding van Wilma. Haar begeleiding is heel helder en nuchter en dat hielp mij enorm bij het opzetten van mijn praktijk. Ook het realistisch kijken naar wat er moet gebeuren, inclusief gemoed en energielevels, heb ik als zeer helpend ervaren. Bemoedigend, eerlijk en een vriendelijke stok achter de deur. Absoluut een aanrader als je hulp zoekt bij het opzetten of verstevigen van je bedrijf.

May 13, 2026

Reply from Healthy You, Healthy Business

Dank je wel Karin voor je review. Ik vond het super leuk om je een aantal maanden te mogen begeleiden bij je start. Veel succes met alles!

Rated 5 out of 5 stars

Wilma is heel gestructureerd en stelt…

Wilma is heel gestructureerd en stelt de juiste vragen. Ze heeft veel inzicht in alles wat een startende praktijk nodig heeft. In de Huddle vind je ontzettend veel kennis en inspiratie over bijvoorbeeld je website, aanbod en je doelgroep. Als je vragen hebt worden deze snel beantwoord. Een aanrader en mocht je toch twijfelen, doen!

March 10, 2026

Reply from Healthy You, Healthy Business

Fijn om te horen dat je tevreden bent tot nu toe Femke!

Aanrader!

Onlangs heb ik het traject “Kickstart je praktijk” afgerond bij Wilma Tuk. Hoewel ik geen startende onderneemster was; wilde ik toch een verbetering brengen om mijn praktijk naar hoger niveau te brengen. Wilma is een zeer prettige en betrokken vrouw. Prettig dat er wekelijks calls waren waarin de vragen meteen werden besproken. Ook de vragen van andere deelnemers brachten vaak goede waardevolle input. Echter ook één op één vragen werden altijd snel en vakkundig beantwoord. Het is een traject met zeer veel facetten en onderdelen, zodat je echt op ieder vlak aan de slag kunt. Social media, nieuwsbrieven, funnels, website; echt alles komt aan bod.
Wilma verstaat haar vak, ze heeft een brede kennis en interesse en ik vond het een zeer waardevol traject. Voor wat mijzelf betreft kwam ik er steeds meer achter dat ik wellicht beter iets anders kan gaan doen. Er zijn veel aspecten aan het zelfstandig ondernemerschap die mij niet liggen of zelfs weerstand geven. Wilma heeft mij hierin zeer goed begeleid en in eerste instantie ben ik gaan solliciteren naar een vaste baan. Uiteindelijk heeft het voor mij toch nog een draai gekregen richting zelfstandig ondernemen, maar het gaat een webshop worden. Dus het was meer het type werk wat mij uiteindelijk niet lag. Maar als je, net als ik, al meer dan 15 jaar als zelfstandige hebt gewerkt zit dat ook min of meer in je bloed en is een baan in loondienst niet meer aantrekkelijk.

February 18, 2026

Reply from Healthy You, Healthy Business

Dank je wel Brigitte voor deze mooie review. Ook al heb je besloten om geen praktijk meer te voeren, soms vraagt het leven om in beweging te komen om vervolgens te ontdekken wat écht bij je past. Wat moedig dat je die stap hebt gezet. Ik wens je daar alle succes en voldoening bij!

Rated 5 out of 5 stars

Ik ervaar nu veel meer focus, overzicht maar zeker ook rust.

Zojuist het programma Structuur voor Succes (slimmer ondernemen) afgerond. Ik ervaar nu veel meer rust en overzicht in alles waar ik aan mijn bedrijf aan het werk ben. En de 2026 kickstart om mijn jaarplanning te maken sloot daarbij naadloos aan. Resultaat is dat ik nu een plan heb per kwartaal, mijn doelen heb uitgewerkt in concrete acties, deze staan weer in mijn project management systeem en dus ook in mijn agenda. Super praktisch en overzichtelijk. Als ik het niet plan dan gebeurt er veel te weinig.
Daarnaast spiegelt Wilma je duidelijk waarom je dan bepaalde dingen uitstelt, of iets wel realistisch is en geeft waardevolle tips om dat dan dus anders aan te pakken. Het insturen van de wekelijkse reflectie hielp mij te beseffen wat ik allemaal toch al bereikt had. Maar ook wat natuurlijk nog beter kon. Ook daarop ontving ik wekelijks feedback met tips. Enorm blij dat ik dit traject bij Wilma heb kunnen volgen. Structuur voor succes is ook structuur voor rust, overzicht en focus. Echt een aanrader!

February 16, 2026

Reply from Healthy You, Healthy Business

Lekker gewerkt Tanja! En super dat het je zoveel overzicht heeft gegeven. Hier heb je op korte én lange termijn profijt van!

Structuur voor Succes

Ik heb Structuur voor Succes gevolgd bij Wilma. Wat fijn om met haar hulp weer structuur in je bedrijf te krijgen!

Alles op 1 plek in Trello met behulp van de sjablonen die je krijgt met goede en uitgebreide uitleg over hoe je ze gebruikt.

Wat ik zelf heel prettig vond is de accountability check die je wekelijks in vult en waarbij Wilma meekijkt en tips, tricks en feedback geeft.

Je planning wordt realistisch en haalbaar en door het overzicht werk je weer met plezier in je bedrijf.

February 3, 2026

Reply from Healthy You, Healthy Business

Dank je wel Anne-Marie, leuk om terug te horen. Ons leven als ondernemer wordt zoveel makkelijker als we vanuit focus en structuur werken. Houden we meer tijd over voor onze klanten en creativiteit!

Rated 5 out of 5 stars

Een gamechanger voor mijn praktijk

Het traject ‘Kickstart mijn praktijk’ bij Wilma heeft mij enorm veel gebracht. Als kinesioloog was ik inhoudelijk goed opgeleid, maar het ondernemerschap was voor mij echt nieuw terrein. Dit traject gaf me precies wat ik nodig had: overzicht, richting en vertrouwen.

Ik heb mijn visie en missie helder gekregen, jaardoelen opgesteld en mijn aanbod scherp neergezet. Naast losse behandelingen bied ik nu ook trajecten aan die echt passen bij mij én mijn praktijk. Dat voelt als een enorme stap vooruit.

Ook mijn website is grondig aangepakt. De input van de schrijfcoach was hierbij super waardevol; mijn teksten zijn nu veel duidelijker, persoonlijker en sterker.

Wat ik persoonlijk heel fijn vond, is dat Wilma altijd snel reageert. Als ik ergens tegenaan liep en dat deelde, kreeg ik vlot een reactie en kon ik meteen weer verder. Dat gaf veel steun en momentum.

Ik heb hier zóveel aan gehad en kan Kickstart mijn praktijk van harte aanraden aan therapeuten die serieus willen groeien en hun praktijk steviger en professioneler willen neerzetten.

January 29, 2026

Reply from Healthy You, Healthy Business

Echt super dat het je zoveel heeft gebracht Cornélie! Maar je hebt er zelf dan ook keihard aan gewerkt 💪🏻

Rated 5 out of 5 stars

Waardevolle steun en richting voor onze praktijk

Naast haar kennis en professionaliteit hebben wij Wilma ervaren als een betrokken en gevende begeleider. Ze is prettig in de omgang, nuchter en beschikt over een duidelijke hands-on mentaliteit: gericht op doen en mogelijk maken.
We hebben veel gehad aan haar praktische tips, het platform waarop alles gestructureerd terug te vinden is, en de documenten die zij met ons deelde. Wanneer we even vastliepen, wist zij ons steeds met deskundige aanwijzingen weer op het juiste spoor te zetten.
Wilma was voor ons een prettige en betrouwbare stok achter de deur, die onze praktijk op een constructieve manier in beweging heeft gebracht en richting heeft gegeven.

December 11, 2025

Reply from Healthy You, Healthy Business

Dank je wel voor jullie fijne review! Heel mooi om te zien hoe jullie richting hebben gevonden, zowel met de praktijk als in het begeleiden van professionals. Onderschat niet de stappen die jullie hebben gezet de afgelopen maanden! Op naar een succesvol 2026 ✨

Rated 5 out of 5 stars

Verschil tussen weten en daadwerkelijk doen

Iets weten en daadwerkelijk doen, daar kan een groot verschil in zitten. Een goedlopende praktijk opzetten, daar komt heel wat bij kijken. Wilma heeft mij geholpen om meer structuur in mijn planning en praktijk te krijgen. Wanneer ik het overzicht soms verloor, hielp Wilma mij weer focus krijgen.

Geen vraag was te gek en door de kleinere groep, voelde ik mij ook veilig om vragen te stellen. Wilma is een warm persoon met kennis van de complementaire zorg en oog voor detail. Ze denkt graag met je mee en altijd een snelle reactie terug waar ik iets mee kon of mij aan het denken heeft gezet. Ze houdt je scherp.

Dankjewel Wilma! De maanden zijn voorbij gevlogen. Heel fijn is ook jouw mooie community waar allerlei informatie te vinden is en om in contact te komen, blijven met mede-ondernemers om je praktijk goed neer te zetten en te laten groeien.

Met meer plezier en vertrouwen ga ik verder. Wanneer je behoefte hebt aan meer support op maat binnen jouw praktijk binnen de holistische gezondheidszorg, iemand die echt met je meekijkt en met passie haar vak verstaat, raad ik je Wilma van harte aan!

September 13, 2025

Reply from Healthy You, Healthy Business

Ik ga er bijna van blozen Marjolein 😊. Dank je wel voor deze mooie review. Ik vond het supertof om een tijdje met je mee te mogen lopen. En leuk dat je lekker bij de community blijft en we zo nog contact houden.

Rated 5 out of 5 stars

Toen ik net begon bij Wilma liep mijn praktijk nog niet zoals ik wilde, de groei bleef wat hangen en ik wist, als ik zo doorga dan ga ik het niet redden.
Ik had meerdere Webinars e.d. gevolgd bij andere businesscoaches, maar vond het heel vervelend dan 5k of 10k per maand het doel was. Veel geld verdienen, ondanks dat ik ook geld wil verdienen met mijn werk, is rijk worden voor mij niet het doel. Toen ik met Wilma een gratis groeiscan deed merkte ik dat het klikte, ze gaf mij waardevolle informatie waar ik direct iets mee kon. Natuurlijk kwam er aan het eind ook een kort salespraatje, maar zonder puchen. Dus zo kon het ook :)

Ik koos voor het groepstraject omdat ik het fijn vind het samen te doen en ook van elkaar te leren. Het samen aan je onderneming werken tijden de coachcalls was heel leerzaam. De vragen die andere deelnemers hadden en het gesprek die er op volgde maakte dat ik er zelf ook altijd iets uithaalde wat voor mij helpend was. Ook dat de coachcalls wekelijks terug kwamen zorgde ervoor dat je toch wat meer in de actie komt. het blijft wat meer on-top-of-mind. Wilma was ook tussen de coachcalls door beschikbaar voor vragen en feedback.

In de leeromgeving/community stond veel informatie wat je op je eigen tempo door kon nemen. het begon bij een basis vormen, hierin kon je ook zelf bepalen wat je wel en niet deed. Ik heb alles door elkaar gedaan op de momenten dat een bepaald thema aansloot waar ik info over nodig had.

Ik ben als ondernemer, maar ook persoonlijk gegroeid het afgelopen half jaar. Daarin was het heel fijn om gesteund te worden door Wilma en de rest van de groep op het marketing/sales/ondernemers stuk. Door gezamenlijk op te trekken, met elkaar te groeien en van elkaar te leren kom je echt een stuk verder. Ik blijf daarom ook lid van de community en blijf lekker doorgroeien en netwerken.

August 31, 2025

Reply from Healthy You, Healthy Business

Het was super om met je samen te werken Amanda. Heerlijk verfrissend ook hoe jij tegen bepaalde dingen aankijkt en je eigen weg hierin kiest en daar ook voor staat. Dank je wel voor de mooie review 🙏🏻

Rated 5 out of 5 stars

Mijn ervaring met het groepstraject

Toen ik startte met dit traject voelde mijn praktijk nog rommelig en ad hoc. Ik had geen duidelijke structuur en miste focus. Dankzij het traject staat er nu een stevige basis: ik heb helder wie mijn doelgroep is en heb een passend aanbod ontwikkeld waar ik trots op ben.

De samenwerking met Wilma vond ik ontzettend fijn. Ze staat altijd voor je klaar, ook buiten de coachcalls om. Ze denkt met je mee en helpt je steeds weer verder. De wekelijkse calls zorgen ervoor dat je in beweging blijft, ook juist op momenten wanneer het even tegenzit, word je snel weer op de rit geholpen.

Daarnaast is er een enorme informatiebank met alles wat je nodig hebt om je praktijk stevig neer te zetten. En het fijne is dat je dit allemaal doet samen met een groep ondernemers die in hetzelfde proces zitten.

Ik ben heel blij dat ik dit traject gevolgd heb. Het heeft me niet alleen structuur en helderheid gebracht, maar ook vertrouwen en plezier in het ondernemerschap.

Als je voelt dat jouw praktijk nog geen stevige basis heeft en je verlangt naar meer richting en support, dan is dit traject van harte aan te raden!

August 25, 2025

Reply from Healthy You, Healthy Business

Dank je wel Anne-Marie! Het was onwijs leuk om met je te werken en je mag mega-trots zijn op de stappen die je hebt gezet 🦾

Waardevolle investering

Een praktijk starten is één ding, ondernemer zijn is een ander verhaal.
Afgeladen met kennis en een dosis enthousiasme begon ik mijn praktijk in ademcoaching.
Alles was voorbereid... maar hoe werf je klanten? Waar begin je?
Wilma, met haar jarenlange ervaring én kennis van de complementaire geneeskunde markt, heeft me daarbij geholpen.
Ze heeft een scherp oog voor detail, denkt met je mee en geeft je praktische handvatten, tips en feedback.
Ik ben lid geworden van haar community, waardoor ik toegang heb tot allerlei interessante webinars, ideeën voor content, marketing, administratie, planning en meer.
Door Wilma heb ik mijn website weten te verbeteren en heb ik o.a. geleerd hoe social media en emailmarketing voor mij kan werken. Ze is gedreven, enthousiast, eerlijk en verstaat haar vak uitstekend. Een aanrader als je net begint of juist wilt uitbreiden met je praktijk.

July 12, 2025

Reply from Healthy You, Healthy Business

Dank je wel Francisca voor deze mooie woorden. Fijn dat je zulke mooie stappen hebt gezet en dat het lekker begint te lopen. Het is je gegund, want je bent een geweldige ademcoach!

Rated 5 out of 5 stars

Fijne cursus schrijven van nieuwsbrieven!

Ik heb net de cursus over het schrijven van nieuwsbrieven bij Wilma gevolgd. Er ging een wereld voor me open. De cursus zit heel goed in elkaar met héél veel informatie. Je merkt dat Wilma weet waarover ze praat. En het allerfijnste: je kunt ook altijd al je vragen stellen. Ze is betrokken bij wie jij bent als persoon en ondernemer en reageert heel snel.

August 7, 2025

Reply from Healthy You, Healthy Business

Dank je wel Maaike! Leuk om terug te horen en dank je wel dat je erbij was.

Rated 5 out of 5 stars

Wilma: kennis, structuur en menselijkheid in één

Wilma is Wilma en daarom ben ik zo enthousiast! Zij brengt niet alleen een grote dosis kennis en praktische tips mee. Ook heeft ze een professioneel platform, waar je alles gestructureerd kunt terugvinden. Naast haar kennis en professionaliteit, waardeer ik haar enorm om wie zij is en hoe ze met je omgaat. Niet oordelend, altijd een luisterend oor bieden. En ze geeft liefdevolle aanmoedigingen om het beste uit jezelf als ondernemer te halen. En als je even vastzit, heeft zij aanwijzingen (en soms ook praktische hulp), om verder te komen. Kortom, ik ervaar Wilma als zeer deskundig en prettig in de omgang.

July 1, 2025

Reply from Healthy You, Healthy Business

Dank je wel voor Elisabeth! En ook dank voor onze fijne samenwerking. Ik wens je alle goeds op het mooie pad dat je nu aan het bewandelen bent.

Van denken naar doen

Mijn traject met Wilma begon met de groeikansen-scan – een perfecte start, want vanaf dat moment viel alles op z’n plek. Wat begon als een verkennend gesprek groeide uit tot een waardevol 1-op-1 coachingstraject dat precies bood wat ik nodig had: focus, richting en eindelijk èchte actie.

Ik zat vol ideeën, maar kreeg ze maar niet concreet. Dankzij Wilma is dat veranderd. Ze hielp me om eindelijk in beweging te komen, plannen om te zetten in concrete stappen en bovenal: te gaan doen. Daarbij ontwikkelde ik veel meer zelfvertrouwen als ondernemer, iets waar ik tot dan toe echt naar zocht.

De sessies waren volledig op mij afgestemd en het contact met Wilma voelde altijd prettig en persoonlijk. Geen standaard aanpak, maar coaching die echt aansluit bij wie je bent en wat je nodig hebt. Ze gaf me het duwtje in de rug én de juiste ondersteuning om door te pakken.

Wilma heeft me echt aangezet – ik sta nu steviger als ondernemer, met een helder fundament onder mijn bedrijf. Ik kan haar van harte aanbevelen aan iedereen die klaar is om van denken naar doen te gaan.

May 23, 2025

Reply from Healthy You, Healthy Business

Hoi Kirsten, dank je wel voor deze mooie review. Zo fijn om te lezen wat het je heeft gebracht. Je hebt er ook keihard voor gewerkt. Zoals ik al een paar keer tegen je zei: jij bent mijn ideale klant! Altijd actie in de taxi, werken vanuit focus en structuur, dingen proberen ook al vond je het spannend. Super gedaan! Ik wens je alle goeds met je business, maar onze wegen kruisen vast nog wel een keer.

Rated 5 out of 5 stars

Het is een hele fijne cursus

Het is een hele fijne cursus, heel uitgebreid met duidelijke uitleg. Daarnaast staat Wilma voor je klaar mocht je vragen hebben en of ergens niet uit komen. Ze denkt met je mee en dat is erg fijn. Je kan merken dat ze ervaring heeft en heeft goede tips en mooie aanvullingen op je opdrachten. Kortom super fijn en leerzaam. Ik ben nog bezig met de cursus, maar ik merk dat ik er nu al heel veel aan heb. Ik ben blij dat ik bij haar deze stap heb genomen om de cursus te volgen.

May 2, 2025

Reply from Healthy You, Healthy Business

Dank je wel Monique voor deze mooie review!

op weg naar doorgroeien

Nog maar op de helft van het traject en ik kom vooral mezelf tegen. Wilma inspireert, moedigt aan en ondersteunt me in het proces. Heel fijn dat er een platform van gelijkgestemden is om mee te sparren. Dat ik alles nog niet zo gedaan heb, ligt vooral aan mezelf en aan mijn eigen proces. Maar ook daarin krijg ik ruimte en aanmoediging

March 29, 2025

Reply from Healthy You, Healthy Business

Dank je wel voor je lieve woorden Amanda. We gaan samen nog mooie stappen zetten de aankomende maanden!

Rated 5 out of 5 stars

Een fijne community waarbij er aandacht…

Een fijne community waarbij er aandacht is voor je vragen. Er word met je meegedacht. Daarnaast zijn de onderwerpen die behandeld worden afwisselend en daardoor altijd wel passend. Je kan onderwerpen terugkijken wanneer je even minder of geen tijd hebt.
Tevens een mooi platform waar je gelijkgestemde ontmoet en waarmee je kan netwerken / communiceren.

November 11, 2024

Reply from Healthy You, Healthy Business

Fijn om dit te horen Monique! Mocht je nog thema's missen, dan hoor ik het graag.

Rated 4 out of 5 stars

Heel blij met een no nonsens community…

Heel blij met een no nonsens community waarbij Wilma haar kennis van marketing en ondernemer zijn, combineert met gezonde grenzen stellen voor jezelf. Iets wat we onze clienten vertellen maar niet altijd uitvoeren. Heerlijk om gewoon even back to basic je eigen onderneming onder de loep te kunnen nemen en te sparren als je het zelf even niet meer ziet.

November 11, 2024

Reply from Healthy You, Healthy Business

Dank je wel Natasja, leuk om terug te horen!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look