See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg så hans video hvor man skal blive søvnig- det blev jeg faktisk også, for jeg synes helt ærligt han er meget trættende at høre på !

Rated 5 out of 5 stars

Mine varmeste anbefaling af Kim Oechsle. Han er meget tiltalende og er professionel som terapeut, ligeledes god til at fange hvad klientens problem er, er god til at forklare hvordan menneske hjer... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været hos Kim flere gange. Min erfaring er at Kim er rigtig god til at lytte og ekstraordinær god til at leve sig ind i sin klients situation, hvorved han derfra giver nogle gode brugbare r... See more

Company details

1. Hypnotherapy Service
  2. Alternative Medicine Practitioner

Information provided by various external sources

Terapi som hjælp til angst, smerter, søvnbesvær, vaneændringer med udgangspunkt i kroppens sanser, følelser, tanker og ubevidste automatreaktioner. Jeg blander metoder fra hypnose med mindfulness og krops/sanse-baserede terapiformer.

3.7

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Jeg så hans video hvor man skal blive…

January 26, 2024

Hej Kalle.
Mit daglige virke er at hjælpe mine klienter med alvorlige ting som angst, fobier, stress og meget andet. Jeg gør altid mit bedste for at hjælpe så godt jeg kan.
Jeg beklager at mine gratis videoer på youtube ikke er noget for dig.
De øvrige anmeldelser er fra personer, der har været klienter hos mig. De har altså anmeldt hvordan det er at være klient her.
Du har set en video og det giver 100% mening hvis du anmelder selve videoen på youtube. Du kan rate og give thumbs down og alt muligt på youtube. Det er jo en specifik video, du ikke kan lide, og det er fair nok. Det vil være meget fint hvis du giver den en rating.
Til gengæld håber jeg så at du vil fjerne anmeldelsen her fra Trustpilot, for det er anmeldelser fra dem der har været her personligt. Og anmeldelserne bruges af dem der vil komme her personligt. Jeg blev ked af at se at en anmeldelse af en video støjer på den måde og det kan desværre forhindre mig i mit dalige virke mod angst, stress og depression.
På forhånd tak og god dag,

Mvh

Kim Oechsle

Rated 5 out of 5 stars

Mine varmeste anbefaling af Kim…

Mine varmeste anbefaling af Kim Oechsle.

Han er meget tiltalende og er professionel som terapeut, ligeledes god til at fange hvad klientens problem er, er god til at forklare hvordan menneske hjernen tænker og hvorfor, det er alfa omega at man forstår sammenhængen, når man som jeg søgte hjælp til en grim depression, blot to sessioner, med godt værktøj i bagagen så er det om at træne tankegangen, det går ganske godt, kræver kun at være bevidst om sin tanker, så hvis det er tanker der kører i rig / ruminering der er problemet, så er KIM den rette til at hjælpe,det er blot en skam at METAKOGNITIV
TERAP først er kommet her i 20xx, set med mine øjne er den i mange tilfælde en rigtig god løsning, når TANKERNE spæner derudaf. Erik

December 20, 2023

Reply from Hypnotiseret

Mange tak for anmeldelsen, Erik. Ja, jeg er også selv begejstret for metakognitiv terapi, fordi det på en enkel måde kan hjælpe én ud af de negative tankecirkler, der kan føre til både stress, angst og depression. Men så godt at du har kunnet bruge metoderne til dig selv, Erik. Igen, tak fordi du tog dig tid til at skrive, det kan også hjælpe andre der har brug for hjælp til at genfinde balancen.

Rated 5 out of 5 stars

Angst for flyskræk forsvundet efter kun et besøg

Jeg har førhen haft en enorm angst for at flyve. Det har desværre fyldt meget i min hverdag, da bare tanken om det kunne holde mig søvnløs om natten. Jeg opsøgte derfor hypnotiseret.dk, da jeg havde et brændende ønske om at komme ud og rejse, men frygten holdte mig tilbage. Efter bare ét besøg hos Kim, var min flyskræk fuldstændigt væk. Jeg er netop kommet hjem fra en ferie, hvor angsten ikke længere fik lov til at tage glæden fra hele ferien. På trods af en flytur med en masse turbulens, var jeg fuldstændigt upåvirket. Tusind tak Kim!

May 24, 2023

Fobibehandling

Fantastisk. Jeg er helbredt for min “musefobi” efter at have været i to behandlinger ved Kim. Jeg giver ham ubetinget mine varmeste anbefalinger. Han er fagligt topprofessionel. Derudover er han et særdeles behageligt og sympatisk menneske i mødet med “kunden”.

Jeg er generelt skeptisk anlagt og måtte i min nød søge hjælp. Jeg har det meste af mit liv og i cirka 45 år været helt og aldeles rædselsslagen, hvis jeg stødte på en mus. Det skete så i mit hjem, og jeg var klar til at flytte og sælge huset. Efter to sessioner var jeg helbredt og kunne indtage mit hjem igen:)

December 11, 2022
Rated 5 out of 5 stars

En session i forbindelse med rygestop

En session i forbindelse med rygestop.
En tryg og spændende oplevelse, som tog 100 % udgangspunkt i mine tanker, behov og frygt for at stoppe.
Det er snart 3 uger siden og har på intet tidspunkt siden savnet cigaretter eller det at ryge.
Jeg er fuld af taknemmelighed og dyb beundring for det, som Kim kan. Kan klart anbefales.

September 23, 2022

5 stjerner til Kim Oechsle

Efter mange år som ryger tog jeg mig endelig sammen og kontaktede Kim Oechsle. Kim er en meget behagelig gut at være sammen med, og han gjorde et fantastik arbejde for mig. De ønsker jeg havde til mit rygestop fik vi en snak om, og alle ønsker blev opfyldt. Mange tak 💪 Kim 5 stjerner herfra😀

September 1, 2022

Reply from Hypnotiseret

Tusind tak for det, Henrik. Det er den feedback der gør at jeg elsker mit arbejde! God dag til dig og tillykke med rygestoppet og alt det gode der følger med!

Min varmeste anbefaling

Min varmeste anbefaling !

Jeg havde en session hos Kim, på grund af voldsom sukkertrang ( slik, kager, chokolade osv ), og har siden d. 31/1-2022 , hvor jeg besøgt Kim ikke haft trang til de usunde ting.

Det er dejligt, og lige pludselig kan man passe sine bukser igen !

Sæt igang, hvis du er i tvivl, det er ganske udramatisk og var en god oplevelse.

April 21, 2022

Hjælp til dårlig selvværd

Jeg har været til to sessioner hos Kim. Jeg er i bogstaveligste forstand blevet et nyt menneske. Fra at møde op hos Kim med en altødelæggende dårlig selvtillid, og til idag hvor lysten på livet er vendt tilbage. Kim er rigtig hurtig til at fange udfordringerne, hans medmenneskelige og alligevel professionelle tilgang, mange gode "værktøjer" og selvfølgelig min egen vilje til at ville lykkedes gjorde at vores samarbejde er lykkedes over alt forventning. Kim får mine allerbedste anbefalinger. Tøv ikke med at bede om hans hjælp. TAK

March 13, 2022

Reply from Hypnotiseret

Mange tak for ordene, Pia. Det glæder mig virkelig at vi så hurtigt nåede så langt. Det er et godt eksempel på at al terapi er et samarbejde. Du har gjort det godt. Pøj pøj med alt fremover. Mvh Kim

Håndtering af panikangstanfald

Oplevede sidste sommer efter et besøg i en gammel sølvmine pludselig et panikangstanfald grundet klaustrofobi. Oplevede det siden nogle gange bl.a i et fly, hvilket var rædselsfuldt! Læste om hvad man kunne gøre og hypnoterapi blev nævnt, som god løsning. Fandt Kim Oeschle og bookede tid der. Følte mig i trygge hænder trods det, at behandlingen fremkalder svære følelser. Har nu efter kun 2 behandlinger kunnet gennemføre biograftur, koncert samt flyrejse Aalborg/København tur-retur, hvor jeg oplevede symptomer, men brugte de ting jeg havde lært hos Kim og kunne gennemføre det hele. Er rigtig glad og taknemmelig over at have fundet den rigtige hjælp, så tak til Kim :-)

November 7, 2021

Rygestop

Jeg havde store forventninger, da jeg mødte Kim i hans konsultation, og de blev i sandhed indfriet. Jeg skulle stoppe med at ryge, og efter en lang snak, hvor Kim fik sig guidet ind på mig, startede hypnose sessionen. Det var en fantastisk oplevelse, at mærke hvordan Kim arbejdede med min underbevidsthed, og fik mig ud som ikke ryger. Jeg kan give min bedste anbefaling til Kim.

December 21, 2020

Ikke bare et rygestop

Jeg var til en session hos Kim, som egentlig 'bare' var hjælpe til rygestop. Jeg kom derfra som mere end ikke-ryger. Han er simpelthen dygtig til at se hele mennesket frem for bare det enkelte problem.

Det er ikke bare hypnose.. det er jo hypnoterapi. Kim er din terapeut som bruger hypnotiske redskaber. Han kan ikke trylle dig rask, sund eller tryg. Men han kan hjælpe dig til at hjælpe dig selv :-) kun gode anbefalinger herfra.

August 8, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været hos Kim en enkelt gang i…

Jeg har været hos Kim en enkelt gang i forbindelse med et rygestop.
Jeg var en del skeptisk i starten, for hvordan skulle en samtale fjerne rygetrangen?
Det er nu knap et år siden og jeg er stadig røgfri! Helt klart en anbefaling værdig og pengene er tjent hjem gange 10🙌🏻

April 30, 2020

Dygtig Hypnotisør/terapeut

Jeg har været hos Kim flere gange.
Min erfaring er at Kim er rigtig god til at lytte og ekstraordinær god til at leve sig ind i sin klients situation, hvorved han derfra giver nogle gode brugbare redskaber, som man kan tage videre med sig. Hos Kim har jeg også været under hypnose flere gange, hvilket efterfølgende havde en mærkbar effekt ift. min situation. Det virker til at han har en meget bred viden om forskellige forhold om menneskets tilstand, til gavn for klienten(Jeg er selv socialrådgiver uddannet). Derudover oplevede jeg ham som venlig og engageret i sit arbejde.

Jeg kommer gerne igen såfremt der opstår et nyt behov.

April 29, 2020

Slut med at ryge!

Det lyder næsten utroligt, men allerede når Kim åbner døren, bliver man rolig og slapper af!!
Jeg ville gerne holde op med at ryge, har gjort det i flere år, og så satte jeg mig i stolen overfor Kim.
Efter vel omkring en time, hvor Kim stille og roligt guidede mig igennem flere lag af min underbevidsthed, havde jeg fået en dejlig fornemmelse af, at nu var alting godt!!
Jeg har ikke røget siden, har ikke engang tænkt over det!!!
Jeg kan varmt anbefale Kim og er meget taknemmelig over at have mødt ham!!

November 16, 2019

Tillidsvækkende og kompetent

Vores søn Rasmus har haft problemer med angst og flyskræk. Han har været glad for at komme hos Kim, og både han og vi kan tydeligt mærke en forskel.
Rasmus er meget tilbageholdende med at åbne op for andre personer og derudover er han skeptisk af natur. Dette fik Kim hurtigt afvæbnet, da han er meget tillidsvækkende. Rasmus var rigtig glad for at gå hos Kim.

October 2, 2019

Dødsangst - Pist væk

Jeg har i flere år lidt af dødsangst, og tænkte dagligt på døden. Jeg vågnede flere gange om ugen og følte jeg skulle dø. Det er noget der kom efter min skilsmisse 2014. Jeg har prøvet flere ting for at komme af med min dødsangst. Jeg har tit tænkt på at prøve hypnose og fandt frem til Kim. Efter bare en enkelt behandling på 1 1/2 time er min dødsangst helt væk. Jeg tænker heller aldrig mere på døden i min hverdag. Det er fuldstændig fantastisk, ja magisk, at det kan lade sig gøre. Jeg er DYBT taknemmelig og meget glad. Jeg kan på det varmeste anbefale Kim og hypnose :-).

July 5, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Jeg var så heldig at vinde en gratis…

Jeg var så heldig at vinde en hypnosesession til Sund Livsstil messen i Aarhus. Det har været en rigtig god oplevelse at snakke med Kim. Selve hypnosen var jeg spændt på, da jeg aldrig havde prøvet det før. Det levede helt sikkert op til mine forventninger! Derudover at jeg fået nogen gode redskaber, som jeg kan bruge i min hverdag.

June 13, 2019

Unikt

Jeg har været så heldig, at have været på et kursus hos KIm.
Man mærker tydeligt en passion for faget, og en stor interesse, for at klienten får så meget med som muligt. Alle forventinger er indfriet, i overmål.
Jeg vil give hypnotiseret.dk mine varmeste anbefaling-

Peter Jensen

June 1, 2019