Svenska Hypopressiva Institutet Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Att få träna hypopressiv träning med en ledare som kan instruera och hjälpa på plats är något som jag uppskattat. Att få handfast hjälp i positioneringarna underlättar jämfört med digitala kurser.

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har lært mye om nye muskler som jeg har tatt i bruk hver dag, ikke bare 10 minutter men jeg tar det med meg i hverdagen. Jeg synes det har vært interessant. Knipemusklene mine er i aller høye... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag tycker att det har varit tydliga instruktioner och att övningarna har introducerats i ett behagligt tempo. Snabb feedback på frågor och funderingar vilket jag har uppskattat mycket!

Company details

1. Wellness Program
  2. also in
  3. Physical Fitness Program

Written by the company

Vi jobbar för en värld med mindre smärta och större frihet genom Hypopressiv träning. 14 utbildade lärare i Sverige. 7000 personer har gått vår online kurs. Svenska delen av International Hypopressives Council (IHC)

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

37 reviews in the last 12 months

Write a review

Tydliga instruktioner

September 28, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Jeg har lært mye om nye muskler som jeg…

Knipemusklene mine er i aller høyeste grad optimale og jeg har fin holdning, men etter en hendelse som førte til prolaps nedentil har jeg hatt et par uheldige opplevelser. Kaffe kan jeg ikke drikke da det er veldig vanndrivende for meg.
Ettersom dagene har gått synes jeg at det har blitt for mye repetisjon, så det har vært litt skuffende. Jeg har problemer med håndleddene og ryggen som gjør at enkelte øvelser dropper jeg men utfører andre som går greit.
Innbetalingen min har gått inn dobbelt så da satser jeg på at pengene kommer på min konto etter noen dager, det har jeg tro på.
Jeg meldte meg på kurset for å lære noe nytt og det har jeg gjort, så tusen takk til dere.

September 20, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Svårt

Svårt! Hoppas på att komma vidare när jag fortsätter med lvningarna

September 20, 2026

Supernöjd!

Tydliga instruktioner du kan se om och om igen. Otroligt snabb och personlig service vid frågor. Väldigt lämpligt att kunna få skickat dagens övning på ett klockslag du själv valt.

September 16, 2026

Nöjd kund

Bra med daglig kontakt och övningar, har inte kommit så långt än men känner att jag tror på resultat och konceptet är proffsigt!

September 5, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk bra personell på dette…

Fantastisk bra personell på dette kurset. Både instruksjon via videoene og tilbakemelding via e-post fungerer utmerket. Dette er dedikerte damer!! Ikke noe profitt involvert, men god og konstruktiv hjelp til selvhjelp! Løp og bestill!

August 31, 2026

Upplevd skillnad redan efter 1 vecka

Det är verkligen svårt att veta och känna om linjeringen och andningsövningen ligger helt rätt efter 1 vecka.
Att jag får en ny övning per dag var stressande de första dagarna men nu lugnt, jag kan alltid gå tillbaka till tidigare övningar.
Tack för beskrivningen ”paraplyet” för andning. Så lätt spänna bröstkorgen vid slutet av inandningen för att jag letar fyllnad som vidgar i ryggen.
Jag är glad för andningsövningarna av flera anledningar. Upplever ett lyft i hållningen som när jag promenerar redan idag ger känslan av inre lugn i magen.
Jag är på mitt 73:e år, har opererats för framfall och måste stärka muskulaturen i bäckenet.
De korta, tydliga och lugna instruktionerna skapar motivation och energi. Ett starkt stöd. Tack!

August 11, 2026

Min trening

Instruktøren gikk igjennom øvingene svært nøye. Hun beskrev detaljene i øvingene svær nøyaktig. Hun viste omsorg for deltakerne. Det er også tilrettelagt for personer som ikke klarer å gjøre alt. Dette til en meget akseptabel pris.

August 14, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jag är snart klar med kursen och är…

Jag är snart klar med kursen och är jättenöjd. I lugn takt har jag lärt mig så mycket om min kropp och vad den kan göra. Korta pass, tydliga instruktioner och jag väljer själv när jag vill göra dem. Jag och min bäckenbotten mår äntligen mycket bättre. Kan varmt rekommendera kursen.

August 5, 2026
Svenska Hypopressiva Institutet logo

Reply from Svenska Hypopressiva Institutet

Tack för dina fina ord, Seija! 💛 Det gör oss så glada att höra att du i din egen takt har fått lära känna din kropp bättre – och att både du och din bäckenbotten mår bättre. Just det du beskriver, korta pass och tydliga instruktioner som du själv väljer när du gör, är precis vad kursen är gjord för. Tack för att du varmt rekommenderar oss – lycka till på fortsättningen!

Ett ypperligt komplement

Tacksam och glad att jag kommit i kontakt med Hypopressiv träning. Detta är ett ypperligt komplement för mig som kvinna i klimakteriet, där inkontinens och bäckenbottenproblem är vanliga. Vägledningen genom detaljerade instruktioner och daglig pepp har bidragit till att jag nu kan inkludera några hypopressiva övningar i min vardag. Tack SHI för en mycket fin intruduktion!

August 4, 2026
Svenska Hypopressiva Institutet logo

Reply from Svenska Hypopressiva Institutet

Tack Lise – vad fint att läsa det här! 💛

Klimakteriet är precis den period då bäckenbotten behöver mest uppmärksamhet, och minst pratas om. Att du hittat några övningar som får plats i din vardag är det viktigaste av allt – det är regelbundenheten, inte mängden, som gör jobbet över tid.

Tack för att du delar din upplevelse. Det hjälper fler kvinnor att våga börja.

Varma hälsningar,
Filippa

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look