hypotheek.winkel - Aalst Reviews

TrustScore 5 out of 5

Capucienenlaan 1, 9300 Aalst, Vlaams Gewest, BE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn super geholpen door Sandy! Ze heeft alles stap voor stap op een duidelijke manier uitgelegd. Ook bij vragen kon je steeds bij haar terecht, zowel in het kantoor als via mail.

Rated 5 out of 5 stars

Topervaring bij de Hypotheekwinkel. Sandy heeft ons dossier van A tot Z perfect opgevolgd. Zelfs bij onvoorziene vertragingen rond de akte bleef ze rustig en gaf ze ons het juiste advies. Heel erg bed... See more

Rated 5 out of 5 stars

Enorm goed geholpen geweest door de verantwoordelijke van hypotheekwinkel Aalst. (Sandy) Neemt haar tijd om jou alles tot in de kleinste details uit te leggen, wat je allemaal moet weten over herfina... See more

Rated 4 out of 5 stars

Door duidelijke, concrete informatie vanwege de dossierbeheerder was het voor mij gemakkelijk om de beslissing te nemen en de financiering voor de renovatiewerken aan te vragen. De begeleiding vanwege... See more

Company details

1. Mortgage Broker

About hypotheek.winkel - Aalst

Written by the company

Hypotheek.winkel wil koppels, gezinnen, samenwonenden en alleenstaanden in elke levensfase gratis begeleiden tijdens de aanschaf van een woning. Want een woning kopen is veel beslissingen maken. Soms over grote bedragen, maar vaak ook over kleine letters en hun gevolgen op lange termijn.

Hoe doen wij dat?

Bij hypotheek.winkel loodsen we je als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we al jouw mogelijkheden nadat we eerst helemaal jouw situatie, jouw specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar je te luisteren.
Zo vergelijken we transparant prijzen, gemak, voorwaarden en producten. We helpen je daaruit te kiezen en geven uitleg over de gevolgen van elke keuze. Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op jouw maat.

Interessant voor jou?

Onder onze begeleiding hoef je dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerder bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt je doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt je één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij jouw profiel en bij je project passen, evenals met je verwachtingen en doelen.
Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitende de belangen van onze klant, jouw belangen dus. Daarom ben je er bij ons zeker van dat je de beste deal krijgt.

En dat is niet alles…

Daarenboven staan we aan je zijde doorheen elke fase van de aankoop van een woning.We adviseren je over het uitbrengen van een bod, het tekenen van het compromis, over milieuvriendelijk renoveren tot en met de dag dat jij bij de notaris alles zal afronden. Ook op de lange termijn zit je goed bij ons, want we blijven je dossier pro-actief opvolgen.
Voor hulp bij het vinden én afsluiten van de best passende lening, ben je dus bij ons aan het goede adres.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 71% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

848 reviews in the last 12 months

Write a review

Top ervaring!!!

Beste Sandy, ik wil je graag nog persoonlijk bedanken voor alle hulp. Ik werd van begin tot einde zeer goed ondersteund op een heel professionele en toegankelijke manier. Daardoor is mijn eerste aankoop nu een feit en kan ik met vertrouwen een hypothecaire lening aangaan. Een echte aanrader voor iedereen! Bedankt!!

December 12, 2023

Geweldige ervaring

We hebben een geweldige ervaring met Sandy van Hypotheekwinkel Aalst. Van begin tot eind neemt ze de tijd om alles correct en helder uit te leggen. Voor ons was het aankopen van een woning een enorm groot vraagteken, dankzij Sandy werd alles helder en hebben we nu een huis waar we een thuis van kunnen maken. Wij raden haar alvast aan bij onze vrienden en familie, via deze weg hopelijk ook bij anderen 😁

February 15, 2024

Uitstekend!

We werden vanaf het begin zeer goed begeleid. Alles werd duidelijk uitgelegd en alle vragen werden beantwoord. De communicatie verliep zeer vlot en we hoefden niet telkens reminders of dergelijke te sturen.

February 6, 2024

Sandy hypotheekwinkel Aalst

Wij hadden het genoegen geholpen te worden door Sandy van hypotheekwinkel te Aalst. Een zeer vriendelijke en lieve dame. Die de tijd neemt om ons alles uit te leggen. En zeer behulpzaam om alles in orde te maken. Stond ons bij met raad en daad. Een echte aanrader. Zeer tevreden van Sandy en uiteraard hypotheekwinkel.
Fam. Van Delsen - Windis

November 27, 2023

Hypotheekwinkel Aalst

Vanaf het begin tot het einde werden wij perfect begeleid bij het aankopen van onze eerste woning.
Alle vragen via mail of telefoon, werden snel en vriendelijk beantwoord.
Wij voelden ons steeds welkom bij Sandy!
Zeker een aanrader!

October 4, 2023

Alles is vlot verlopen

Alles is vlot verlopen, Sandy van Hypotheekwinkel in Aalst heeft alles in handen genomen en heeft dit zeer goed gedaan. Altijd reactief op mijn mailtjes, goede communicatie en zeer vriendelijk! Een parel!

September 28, 2023

Duidelijk, accuraat en snel

Door meerdere banken te vertegenwoordigen weet je sneller wat kan met een onmiddellijk te verwachten kost en goedkeuring van uw dossier.
We zijn goed geholpen door Sandy die ook zeer duidelijk communiceert, in tegenstelling tot bepaalde banken waar we eerder te rade gingen.

August 23, 2023

Ik wil Sandy nog bedanken

Ik wil Sandy nog bedanken , zij heeft mij echt goed geholpen .Dat was een eerste ervaring voor mijn in de wereld van hypothécaire krediet.Nu bezig met renovatie.

August 29, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn (en worden) geholpen door…

Wij zijn (en worden) geholpen door Sandy, in het kantoor gelegen te Aalst. Zij heeft ons van begin tot einde perfect bijgestaan bij de aankoop van ons huis. Ze stond van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat klaar voor ons en geen vraag was te veel! Ze heeft een enorme vakkennis en doet haar job met zoveel liefde. We zijn enorm dankbaar dat Sandy ons bijgestaan heeft en ons nog verder zal begeleiden in de toekomst!

August 17, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Een absolute aanrader voor (in het…

Een absolute aanrader voor (in het bijzonder) jonge mensen die niet weten waar te beginnen. Sandy stond ons doorheen het hele proces bij met advies op maat en in mensentaal. Bedankt Sandy en hypotheekwinkel! Lennert & Ine

June 13, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Zeer deskundige en persoonlijke begeleiding

Zeer gerichte en nuttige begeleiding en informatie rond hypothecaire kredieten door mevrouw Sandy Heylens- zeer grondige opvolging van de dossiers. Steeds met de glimlach en met persoonlijke aanpak. Er wordt altijd naar oplossingen gezocht, nooit naar redenen waarom iets niet zou kunnen. Beste tarieven door vergelijking van alle opties.

May 3, 2023

Hypotheekwinkel Aalst

Wij hebben voor de aankoop van een nieuwe woning contact opgenomen met de Hypotheekwinkel in Aalst, daar heeft Sandy ons van de eerste dag met raad en daad bijgestaan. Een zeer vriendelijke en uiterst behulpzame dame, geen vraag is teveel. Wij zijn dan ook zeer tevreden en raden iedereen aan om zeker bij Hypotheekwinkel een afspraak te maken voor het kopen van een nieuwe woonst!

May 4, 2023

The Trustpilot Experience