Company replied
Jeg kan ikke lide spotify reklamerne, fordi det er virkeligt irriterende at høre en god sang og så kommer den dårlige reklame på...
Company replied
Undervisning i top dog er der simpelhen for mange Indere på skolen! Jeg synes det er dejligt med en International skole og har selv været på udveksling hvor vi var 3 danskere afsted i tysklan... See more
Company replied
På IBA Erhvervsakademi Kolding udvikler og tilbyder vi videregående uddannelser. Vi bruger teori i praksis og tænker praksis ind i teorien. For dit studievalg er også et jobvalg. Med en efteruddannelse på IBA Erhvervsakademi Kolding har du mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og specialisere dig inden for de områder, du finder mest interessante. Vi tilbyder et bredt udvalg af efteruddannelser på akademi-, diplom-, og masterniveau inden for ledelse og projektledelse, produktion og innovation, salg og markedsføring, økonomi og finans samt hele det digitale område. Har du brug for en mere fleksibel uddannelse, tilbyder vi også online-efteruddannelser og webinarer.
Havneparken 1, 6000, Kolding, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours

Reply from IBA Erhvervsakademi Kolding
Synes det er mærkeligt hvis man har en anden baggrund end dansk, og censoren under hovedopgaven eksamen spørger hvor man kommer fra og efterfølgende nævner om man har været i Sydeuropa hvor der findes mange af Discount-Shops... det virker lidt nedgørende og overhovedet ikke professionelt. Præsentationen under Markedsføringsøkonom-uddannelsen indeholdte også begrebet "FOMO (Fear of missing out)", hvor responsen var "Så længe det ikke er homo", synes jeg er lidt grænseoverskridende. Selvom jeg ikke er til mænd. Under et projekt arbejde fik jeg at vide at min præsentation var noget "virkeligt L O R T". Bogstaveligt. Lærerne burde tage et kursus i at give feedback i det mindste. Powerpoint-præsentationerne er under al kritik. Der er ikke det man forventer af en institution som brander sig med "internationalt" og "uddannelser der virker".. Al det jeg har lært under markedsføringsøkonom-studiet, kunne jeg lige så godt have læst mig frem til i bogen International Markedsføring 6. udgave... Vil ikke kunne sige at nogle af lærerne, som svarer på ca. 60% af henvendelserne via mail, har en baggrund til at kunne undervise på høj niveau. Jeg er ked af at folk melder ind til studier, som har en høj forventning bliver skuffet på høj plan.
Vil også gerne påpege at nogle lærer havde svært ved at lægge materialet ud i god til, så man blev nød til at læse op på nogle ting så hurtigt som muligt for at kunne følge med i fagene.
Udover det, har nogle lærer det svært med at kommunikere deres budskab på en måde der gør det sjovt at følge med. At sidde foran en powerpoint og snakke monotont, bringer ikke virkelig lysten til at følge med.
En af lærerne snakker som et vandfald og man har ikke lyst til at følge med, da hjernen overhovedet ikke kan følge med i 80% af det tomsnak.
Jeg har endda talt hvor mange gange en lærer siger „øh“ pr. minut fordi jeg har kedet mig. Jeg er ked af at have fået ideen, men det er altså ikke noget man forventer i en „akademi“. Jeg respekter indsatsen og vil undlade at sætte navne på vedkommende, men uddannelsen kan KUN blive bedre. Håber jeg.
Kan kun gentage fra forrige anmeldelser:
„Virkelig ringe vejledning fra studievejlederene, dårlig kommunikation. Forskellige svar fra forskellige studievejledere. Alt for lang tid om at svare.“

Skuffende skoleoplevelse.
Jeg har gået på både online-markedsføringsøkonom og PBA’en i international handel og markedsføring, og min oplevelse med skolen har været ekstremt skuffende, mest på PBA’en.
Jeg deler samme oplevelser som Søren, men har også flere punkter;
På selve markedsføringsøkonom-uddannelsen fik vores hold ikke mulighed for at vælge de to valgfag, der skal bruges til at læse på kandidaten. Der blev slet ikke informeret om de her to valgfag på studiet. Det betyder nu, at mange af os skal bruge penge på at betale for eksamen i de fag.
Ud fra PBA’en i international handel og markedsføring:
Undervisningen er altid oplæsning fra et PowerPoint. Når man spørger ind til faget, teorien, kan de aldrig give et konkret svar, de snakker udenom og kan forvirre en. Når man spørger om eksempler og hvordan vi skal overføre det over til vores opgave, kan de aldrig komme med eksempler på den teori, de underviser i. Man kan slet ikke mærke deres faglighed.
Vi klagede i starten over, at materialerne i fagene ikke bliver planlagt i god tid. Man oplevede tit, at materialer kom én dag inden undervisningen. Det gør jo onlineuddannelse mindre fleksibel, samtidig med at eksamensdatoerne bliver sat meget sent.
Lærerne/skolen er dårlige til at oplyse eleverne, og mange af de nye elever, som startede på PBA’en, fik ikke i starten guide og info om en lang række ting – bl.a. hvilke programmer vi brugte, eller hvordan lærerne forventede, man skulle skrive en opgave. Det gjorde, at mange af de nye elever ikke anede, hvordan de skulle agerer i alt dette.
Derudover er der nogle lærere, som ikke besidder egenskaber i at undervise. De kan snakke i timevis om et emne, men formår simpelthen ikke at koble det på en konkret virksomhed. Det bliver tungt og svært at bruge til noget relevant.
Når det kommer til projekter, hvor flere lærere er koblet på, bliver der simpelthen ikke snakket sammen om forventninger og læringsmål til hinandens fag.
Vi har oplevet flere gange, hvordan den ene lærer har vejledt om noget, hvor en anden lærer har sagt, at det er helt forkert. Så har man kunnet risikere at komme op til eksamen hos en lærer, som slet ikke vil have det på samme
måde, som vi er blevet vejledt af læreren i et fag. Det er bare ikke i orden.
Det har også været stor frustration over den måde, karaktergivning bliver givet på. Jeg har aldrig før oplevet, at læreren ikke tager udgangspunkt i hvad fagets læringsmål egentlig er og har så let ved at trække ens karakter 2 ned på grund af lærerens egne holdninger om noget, som ikke engang er fagligt eller relatere sig til opgaven.
De forstår ofte ikke hvad det vil sige af afgrænse sig til opgaven, og godkender tit problemformuleringer som de til den mundlige altid har et problem med. Det er ligesom, lærerne ikke læser ens eksamensopgave samt vil give høj karakter, og jeg har oplevet tit, at bestemte lærere har en tendens til at give den samme karakter hver gang.
Så alt i alt, skuffet over at have valgt min uddannelse hos IBA.

Reply from IBA Erhvervsakademi Kolding
Min oplevelse med denne skole har været ekstremt skuffende. Skolen virker totalt ustruktureret, og hverken underviserne eller ledelsen ser ud til at samarbejde eller have en klar plan. Systemet, som de bruger, kan underviserne godt benytte, men de bruger det alle på deres egne måder, hvilket gør det umuligt at finde rundt i materialet. Det skaber bare forvirring og frustration.
Derudover fik jeg i starten af forløbet at vide, at skolen havde taget højde for tidsforskelle og geografisk placering, men dette blev aldrig gjort.
Undervisningen er ikke bare dårlig, den er også mangelfuld. Mange lærere kan ikke engang give konkrete svar på spørgsmål om faget. Når jeg har stillet spørgsmål, har de ofte snakket udenom eller gengivet et dokument uden evnen til at uddybe eller komme med eksempler. Det virker som om, de har en lynkurset i deres fag og ingenting andet.
Derudover er eksamensdatoerne sat meget sent, hvilket gør det utroligt svært at planlægge sit liv. Når man spørger både lærere og ledelse om, hvordan eksamen kommer til at foregå, får man modstridende og fejlagtige informationer – hvilket er både frustrerende og upålidelig.
Kort sagt, dette er en skole, hvor kaos og mangel på struktur præger hverdagen, og hvor elevernes behov tydeligvis er sat lavere end systemets ineffektivitet. Hvis du søger et sted med klare rammer og ordentlig vejledning, er dette bestemt ikke det rette valg.
Fra en skuffende elev, på IBA Kolding online finansøkonom.

Reply from IBA Erhvervsakademi Kolding
Alt i alt meget dårlig oplevelse

Reply from IBA Erhvervsakademi Kolding
Virkelig dårlig kommunikation og vejledning. Har flere gange modtaget misvisende og forkerte oplysninger, som har gjort min oplevelse med IBA Kolding virkelig ringe…

Reply from IBA Erhvervsakademi Kolding
Undervisning i top dog er der simpelhen for mange Indere på skolen!
Jeg synes det er dejligt med en International skole og har selv været på udveksling hvor vi var 3 danskere afsted i tyskland.
Synes passer godt at man er nogle elever afsted, men hvis man kun tager imod inderene bliver det ligesom det er danskerne mod inderne og så bliver det for svært at få en connection med de internationale elever, fordi der ligesom bliver to grupperinger.
Hvis man er så mange fra en nation, bliver det svært at modtage den danske kultur, vi clasher simpelhen for meget til at det giver en posetive stemning på skolen.
Lige nu er det sådan at vi ikke engang kan side på den etage vi har undervisning på eller der hvor vi har vores eksamen. Fordi at alle borderne er taget. Der er simpelhen for mange elever, det føles som om der ikke er plads til flere.

Reply from IBA Erhvervsakademi Kolding
Har gået 3,5 på IBA, og det er det bedste, jeg har gjort for mig selv. Tak for at udvikle mig fagligt og som menneske. Helt fantastisk personale I har, lige fra kantinen til øverste ledelse.

Reply from IBA Erhvervsakademi Kolding
God oplevelse med kompetente undervisere der tager en i hånden for at sikre din faglige udvikling, et sted hvor der er plads til alle i undervisningen.

Reply from IBA Erhvervsakademi Kolding
Relevant undervisning som kan omsættes til praksis. Engagerede undervisere

Reply from IBA Erhvervsakademi Kolding
Gode undervisere. Gode muligheder for at få sat teori på sin hverdag
Gode faciliteter.

Reply from IBA Erhvervsakademi Kolding
God skole med mange muligheder. Dog dårlig parkering :)

Reply from IBA Erhvervsakademi Kolding
Jeg har haft første skoledag på IBA og jeg må sige, det er gået over al forventning. IBA reklamerer med at der er plads til alle, men når man starter på uddannelse igen i slutningen af 20'erne, så kan man godt være bekymret for at føle sig gammel og udenfor.
Men både tutorer og mentorer på IBA forstår at inkludere alle, hvis blot man selv gør en lille indsats.

Reply from IBA Erhvervsakademi Kolding
På IBA Kolding er der plads til alle. Skolen, lærerne og hele personalet ned til de søde katinedamer er med til at løfte humøret og skabe et fantastisk studieliv. Studieliv med fokus på relation, samarbejde og kreativitet er med til at fremme ens personlige, men selvfølgelig også faglige egenskaber til erhvervslivet. Derfor er IBA Kolding en skole for dig der ønsker et fedt studie med fokus på en endnu federe fremtid 😁

Reply from IBA Erhvervsakademi Kolding
Et dejligt og rart sted at studere, et sted der åbner for vanvittig mange muligheder som sætter en indsats i at hjælpe de studerende frem i livet både personligt og fagligt. Et tæt samarbejde med virksomheder i og omkring Kolding åbner døre for de studerende om alt fra job, studiejob eller praktik.
Et personale der altid står klar til at hjælpe og ikke mindst de mange medstuderende på kryds af uddannelserne.

Reply from IBA Erhvervsakademi Kolding
snydt af iba, jeg troede at mit eksamens bevis svaret til en fuld kandidtat i DK men fandt ud af mit eksamens , bevis MSc svaret til kun 1 år kandidat, har forsøgt flere gang at kontakte dem men de smider skylden videre på Leeds i Uk

Reply from IBA Erhvervsakademi Kolding
Super uddannelsessted hvor man bliver mødt af underviserne på lige fod. Her kan man få lov til at komme med ideer og man bliver taget meget seriøst med det man kommer med.
Det er er sted der er dejligt at studere og især rart at være, her kan forskelligheder godt mødes og man kan give gode ideer og sparring til hinanden, som man kan drage nytte af.
Jeg har de bedste anbefalinger til IBA Erhvervsakademi Kolding, som er et dejligt sted at studere, hvor du får en masse gode redskaber med i "rygsækken" når du er færdig uddannet.