Super kundeservice og hurtig ekspedition!
Hurtig respons på mail, god hjælp til at visualisere min idé. Alt i alt, en god oplevelse med super kundeservice og meget hurtig levering af ordren!
Kæmpe anbefaling herfra.
Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg var i starten tøvende med at bestille herfra, da jeg troede det var en scam pga. hjemmesidens design og manglende anmeldelser... Men jeg tog chancen og blev superglad for mit produkt!
Derudover var de også meget behjælpelige med min beslutning gennem kontakt på mail. Jeg bestilte speciallavede ID-kort, der kom hurtigt frem og i super kvalitet!
Kan anbefale til andre, der har brug for lignende produkter :)
Super fin service og hurtig ekspedition, og så svarer de hurtigt på mail 👍
Vi har haft en virkelig positiv oplevelse med IDEKORT.DK og deres fantastiske kundeservice, især fra Anders Jørgensen.
Vi havde bestilt 9 ID-kort, men desværre lavet en fejl i designet. Anders var hurtigt ude med at informere os om fejlen og gik langt ud over, hvad vi havde forventet, for at hjælpe os.
Selvom vores ordre var lille, tog Anders sig god tid til at guide os igennem processen, forklare alle detaljer og give os værdifulde tips til, hvad vi skulle være opmærksomme på i designet.
Den hjælp, vi fik, burde næsten være faktureret, men Anders’ dedikation til kundeservice var helt i særklasse.
Da vi havde færdiggjort det opdaterede design, sørgede Anders for, at kortene blev produceret samme dag, og vi havde dem leveret til vores adresse allerede dagen efter.
Det var en service, der overgik alle vores forventninger.
Vi anbefaler IDEKORT.DK til alle, der har brug for ID-kort eller lignende produkter.
De leverer ikke kun kvalitet, men også en ekstraordinær indsats for deres kunder. Vi vil helt sikkert vende tilbage til dem, hvis vi skal bruge lignende produkter i fremtiden.
Tusind tak til Anders og teamet!
Supergod service, fik bestilt forkert rfid læser. Meldte tilbage til Idekort at det ikke virkede. De sporede sig lynhurtig ind på hvilken model jeg skulle bruge. En ny blev sendt afsted og så virkede det hele efter hensigten. 5 stjerner er fortjent
Leveringen var super hurtig! tog 1 dag om at komme. Derudover var jeg kommet til at bestille 20 stk af det jeg skulle bruge, men fandt ud af det var 23 - ringede til deres kundeservice og de fiksede det med det samme!
Mens jeg ventede på at de skulle sende en SMS med en kode til at bekræfte betalingen, fik jeg en notifikation fra banken om at nogen havde forsøgt at oprette Google Pay på en enhed som jeg ikke kender til.
I virkeligheden kunne det nok være uheldig timing. alligevel ville jeg nok blive væk, medmindre du tør chance din bankkonto.
Super hurtig levering.
Jeg havde lavet en fejl, og registreret mig som konto kunde, istedet for betaling via mobilepay. Service var super flinke og slette den uden spørgsmål.
Kvaliteten af Id kort-holderen er højere end forventet. Ifht. jeg gav 28kr.
5/5?
Super hurtig levering - bestilte onsdag eftermiddag og pakken kom torsdag formiddag.
Dog var det svært at gennemskue hvor den skulle leveres til, så måtte bestille hjemmelevering
Super og hurtig service!
Vi stod akut og manglede ID kort og nøglehængere til en konference. Jeg kontaktede Idekort mandag aften og det hele var klar tirsdag formiddag. Og så helt perfekt ud! De svarede hurtigt på alle mails og telefonopkald. Så vil klart anbefale Idekort!
Bestilte to små karabinkroge med kortholder. PostNord valgte så et udleveringssted temmelig langt væk fra mig og de 25 meget nærliggende steder jeg er omgivet af. Sendte en mail til idekort.dk om det. De svarede hurtigt at de beklagede, den pakke skulle jeg bare lade ligge og så ville de sende en ny til mig til rette udleveringssted. Den kom få dage efter. Super service, fine produkter og mine anbefalinger herfra👍🏼