I FORM Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Videoafspilning på iform.dk er defekt - Bonnier svarer ikke på henvendelser - ret dårligt når det er noget man betaler for. Når man skriver til dem på mail får man ingen form for svar.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg tegnede et digitalt abonnement for at få adgang til appen som jeg faktisk var blevet advaret om var dårlig. Efter tre forsøg hvor den stadigvæk ikke virkede henvendte jeg mig til kundeservice so... See more

Rated 4 out of 5 stars

Stor variation af øvelser/programmer. Skønt at der øverst i hjørnet vises næste øvelse. Er i gang med styrketræningprogram for begyndere. Dejligt at den spørger om opvarmning først, men desværre ikke... See more

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Super inspirerende medlemskab på mange…

Super inspirerende medlemskab på mange måder og for alle uanset niveau 😉

June 1, 2022

Hej Helle,

Mange tak for de fine ord og de flotte 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at du nyder dit abonnement på iForm. :-)

Rated 5 out of 5 stars

Meget alsidig og godt med mange…

Meget alsidig og godt med mange forskellige interessante emner

Hej Edith

1000 tak for de pæne ord og de flotte 5 stjerner!

Rated 3 out of 5 stars

Jeg synes desværre jeg slås noget med…

Jeg synes desværre jeg slås noget med at gemme artikler på min side. Indimellem forsvinder de også 🤷‍♀️🤷‍♀️

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse. :-)

Jeg har netop sendt dig en mail vedrørende sagen.

Rated 5 out of 5 stars

Masser af super godt og brugbart…

Masser af super godt og brugbart information

Hej Janni,

1000 tak for de flotte ord, og de 5 stjerner! Det er skønt at høre, at du nyder indholdet på siden. :-)

Nye tips

Nye tips, afvekslende og inspirerende

Hej A.B,

Tusind tak for den flotte anmeldelse :-)

Rated 2 out of 5 stars

Jeg havde egentlig afmeldt mit…

Jeg havde egentlig afmeldt mit abonnement. Men så ringede en af jeres medarbejdere med et godt tilbud. Jeg sagde så at jeg måtte hellere lade være for jeg ville bare glemme at afmelde igen. Hun sagde så at efter de 4 numre jeg fik var jeg automatisk udmeldt. Men men men fik så en tegning på 700kr for en hel ny periode… det var sku lidt træls😖

09.06.22
Hej igen, Charlotte.

Vi er glade for, at vi har fundet en løsning sammen, som alle er tilfreds med. Vi håber, det her kan være med til at ændre dit syn på Bonnier Publications i en lidt mere positiv retning. :)

Vi ønsker dig en god dag!

Med venlig hilsen Ida fra Bonnier Kundeservice

01.06.22
Hej Charlotte,

Tak for din anmeldelse. Jeg har sendt dig en mail, i håbet om at få løst sagen. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

“I form” er super

“I form” er super, spænder bredt fra sunde opskrifter, træningsøvelser, motivation, relevante sportstøj reklamer og analyse af kvalitet og meget mere 👍 endvidere lærerig artikler…og smil. Glæder mig allerede til det næste blad og super website!

Hej Vivian,

Tusind tak for de flotte ord! Det er dejligt at høre, at du ser frem til næste magasin, og at du nyder at læse bladet. :-)

Rated 3 out of 5 stars

Der er efterhånden kommet for meget…

Der er efterhånden kommet for meget "dameblad" over det !

May 24, 2022

Hej Tom,

Hvis du ønsker at sende feedback direkte til redaktionen vedrørende indholdet i bladet, må du meget gerne kontakte dem direkte på: iform@iform.dk

Dårlig service

Har bestilt 4 blade og velkomstpakke.
Pakken er ikke kommet, selvom jeg har modtaget de 2 blade.

February 19, 2022

08/03/22
Hej igen, Tina. Jeg kan se, at du har fået hjælp fra kundeservice vedrørende din ordre. Jeg håber, at du bliver glad for pakken. :-)

21/02/22
Hej Tina.
Jeg vil rigtig gerne undersøge din sag. Jeg har derfor anmodet om flere oplysninger via Trustpilot. Så snart du har godkendt anmodningen, vil jeg undersøge sagen og herefter kontakte dig.

1 stjerne fordi man ikke kan give 0

Update 9/11-21
Jeg har skrevet til iform på den mail de har skrevet her, da det jo nærmest er umuligt at finde kontakt info på hjemmesiden.
Regner med, at jeg ALDRIG bliver kontaktet igen og at mit nr og navn er slettet hos dem.
Ellers kommer der endnu en Update og jeg går videre med det.

I ringer til mig - med anonymt nummer, og siger at i har en gave til mig fordi jeg havde et abonnement tilbage i 2018. En gave som jeg skal give 199kr for.
Stop nu bare. Vi lever i 2021. Hvis jeg synes, at det i kan tilbyde lyder interessant, så tager jeg selv kontakt til jer!
Vil undersøge om jeres “ret” til at ringe til mig ikke udløber, når jeg har opsagt mit medlemsskab hos jer… fordi jeg er på Robinsonlisten og vil gå videre med det, hvis i fortsætter med jeres henvendelser!

October 12, 2021

09/11-21

Hej igen, Heidi. Vi har desværre ikke hørt fra dig. Selvom vi gerne vil finde en løsning, bliver vi nødt til at afvente, indtil vi har hørt fra dig. Du ved, hvordan du fanger os :)

Med venlig hilsen Ida fra Bonnier Kundeservice.

18/10-21

Hej igen, Heidi. Vi vil rigtig gerne se på din sag. Kontakt mig derfor gerne på e-mail ks@bonnier.dk med dine oplysninger.

Med venlig hilsen Lise, Bonnier Kundeservice

13/10-21

Tak, fordi du deler din oplevelse, Heidi. Det tager vi meget seriøst, og vi vil gerne komme til bunds i den her sag. Derfor har vi anmodet Trustpilot om flere oplysninger. Lige så snart du har godkendt anmodningen, undersøger vi sagen, og derefter kontakter vi dig.

Med venlig hilsen Lise fra Bonniers Kundeservice.

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har endelig tilmeldt mig den…

Jeg har endelig tilmeldt mig den digitale del og ville bruge appen,men det kan jeg ikke den siger jeg skal have abb. skriver til kundeservice som skriver jeg selv må finde oplysningerne på det. Men hvis jeg nu kunne finde oplysningerne så havde jeg nok ikke skrevet. Nu har jeg opsagt så må vi håbe jeg kan det.

De kontaktede mig og fik en afklaring super fint.

October 4, 2021

11/10-21

Hej igen. Hvor er det bare dejligt, at vi har fundet en løsning sammen, som alle er tilfredse med. Jeg håber, det her kan være med til at ændre dit syn (i en mere positiv retning) på Bonnier Publications. Hav en god dag!

Med venlig hilsen Lise fra Bonnier Kundeservice

05/10-21

Hej Helene. Vi vil rigtig gerne undersøge din sag. Jeg har derfor anmodet om flere oplysninger via Trustpilot. Så snart du har godkendt anmodningen, vil vi undersøge sagen og herefter kontakte dig.

Med venlig hilsen Lise, Bonnier Kundeservice.

Uigennemskueligt abonnement løsning

Uigennemskueligt abonnement løsning. Besværligt at opsige. Sender regning fremfor at lukke abonnement hvis betaling ikke går igennem. Kan ikke anbefales herfra.

September 29, 2021

11/10-21

Hej Jakob. Vi har desværre ikke hørt fra dig. Selvom vi gerne vil finde en løsning, bliver vi nødt til at afvente, indtil vi har hørt fra dig. Du ved, hvordan du fanger os :)
Med venlig hilsen Lise fra Bonnier Kundeservice.

05/10-21

Hej igen, Jakob. Vi vil rigtig gerne se på din sag. Kontakt mig derfor gerne på e-mail ks@bonnier.dk med dine oplysninger.

Med venlig hilsen Lise, Bonnier Kundeservice

01/10-21

Tak, fordi du deler din oplevelse, Jakob. Det tager vi meget seriøst, og vi vil gerne komme til bunds i den her sag. Derfor har vi anmodet Trustpilot om flere oplysninger. Lige så snart du har godkendt anmodningen, undersøger vi sagen, og derefter kontakter vi dig.

Med venlig hilsen Lise fra Bonniers Kundeservice.

Rated 1 out of 5 stars

Scam. Lover gratis profil men man kan intet uden at købe

I skrev det var gratis at oprette en profil. I glemte at fortælle man skulle købe noget. Bondefangeri
Bonnier, nu bliver jeg ALDRIG kunde hos jer.

June 21, 2021

27. juli 2021

Hej Mikael

Desværre har vi endnu ikke hørt fra dig og foretager os derfor ikke yderligere, med mindre vi hører fra dig.

Lise Edlfsen

Opdatering 19/7-21

Pia Betak

Martin Møller

Dårlig service

Jeg bestilte I Forms velkomsttilbud med 4 blade og et aktivitetsur. Var godt klar over, det nok ikke var et ur af super kvalitet, men havde dog forventet, det ville kunne virke i mere end en måned. Det mest ærgerlige er dog, at jeg har skrevet til I Form, og de har ikke engang svaret mig. Det synes, jeg er dårlig service.
Ellers synes jeg, at bladene er ok - lidt tynde men med gode artikler. Dog er der mange af dem, man også får på mail.

May 27, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Havde glædet mig til at modtage Iform…

Havde glædet mig til at modtage Iform bladene med tips, træning og inspiration. Men skuffet da det landede i en meget tynd udgave - fyldt med reklamer. Synes ikke jeg vil betale for at få reklamer ind af døren.

May 13, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Har benyttet velkomsttilbud med gave

Har benyttet velkomsttilbud med gave. Jeg har læst bladene og synes at det er fine og relevante artikler. Fik velkomstgave fhv kort tid efter at have tegnet abonnementet, og gaven(en badevægt) funker rigtigt fint. Opsigelse af abonnement er nemt via deres hjemmeside som er i link i velkomstmailen. Har været fin tilfreds og kan kun anbefale iform og påtænker helt sikkert senere hen at abonnere på det igen.

May 3, 2021

Take a closer look