Company details

2. Activewear Store
  3. Shoe Store
  4. Sportswear Store
  5. Sportwear Manufacturer

Information provided by various external sources

Välkommen till IGOR SPORT! Sportbutiken med minst 30-70 % av rekommenderat branschpris på varumärken som Adidas, Haglöfs, Helly Hansen, Puma, Rockport, Tretorn etc.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Ingen Kundservice

Har anledning till varför jag ej kan hämta upp paket och meddelat det två gånger per mail. Men de vägrar svara på dessa mail. Däremot svarade dem tidigare när beställningen skulle göras. vill tjäna pengar men utan kundservice till kunder när de är i behov av det. Nej Usch, undvik till alla kostnader.

October 28, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Kunde köpa en och annan prisvärd…

Kunde köpa en och annan prisvärd produkt där för några år sedan, numera är det mest uddamärken till höga priser, finns inget som inte går att hitta i ngn annan sportbutik som dessutom har mycket större sortimant.

August 22, 2024

Inga pengar tillbaka trots att skorna inte höll mer än 5 månader

Köpte ett par Hoka Arani i slutet av november. I mitten av april (altså mindre än 5 månader) hade skorna typ inga sulor kvar. Igor sport tycker att det är normalt slitage, så inga pengar tillbaka. Under vintermånaderna har det dessutom varit för isigt för att använda skorna utomhus, så jag tycker att det är extremt dåligt. Aldrig mer Hoka och aldrig mer Igor Sport

April 22, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Säljer defekta produkter, tar inget ansvar.

Köpte flera förpackningar med underkläder. Öppnade och provade hemma och upptäckte att det är fel på produkten. Kontaktade butiken men de vägrar ta tillbaka eller ersätta produkten. De har produkten kvar och säljer vidare till ovetande kunder. Dåligt bemötande och ingen ansvar. Känner mig lurad och bortkastad pengar. Kommer aldrig handla där igen.

December 18, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Kommer inte att handla här igen.

Jag behövde reklamera ett par skor, som definitivt inte var gratis. Efter två månaders användning var det hål i både tår och i häl och i sidorna av skorna. Som reklamation ska jag få tillbaka 75% av deras pris. På grund av slitage. (Som de anser ska vara efter två månader). Tidigare har jag köpt skor av samma märke som hållit i 3 år. Samma typ, men föregångaren. De har även begärt tillbaka skorna. Skorna kostar alltså 1200:- Där. På deras sida.

Så jag står helt utan skor nu. Det har gått snart 3 veckor och jag har ännu inte fått några pengar.
Kommer tyvärr, men definitivt, inte att handla härifrån igen.

Jag har även meddelat dem att jag inte är nöjd med deras beslut, så det kommer inte som en överraskning.

Mvh

August 12, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Trevlig näthandel

Trevlig näthandel, med utmärkta kvalitetsprodukter till tilltalande priser, Trevlig tillmötesgående personal som omg svarar på div, frågor om produkterna och t.o.m skickar bilder för att undvika ev, missförstånd;)

De skickade t.o.m med en förbetald returfraktsedel och en ny returpåse, IGOR Sport får FULL POTT från mig.

November 27, 2022
Rated 1 out of 5 stars

1 timme 40 min för att få fram enkla…

1 timme 40 min för att få fram enkla uppgifter.....
Igorsport... företaget som inte har någon /nada/0/obefintlig kunskap om den betaltjänst de använder.

Låter pryoelev säga att Walley/betaltjänsten ska inte ha några problem med att vilja få pengarna direkt istället för om någon månad.
Walley .... näpp helt omöjligt.
Här tröttnar jag som 1a-gångs och aldrig igen-kund.
Det går inte ens att få veta av webbshoppen som man kan tycka borde veta NÅGOT om den betaltjänst de använder, när returfakturan kommer.

Markus sade att eftersom jag sagt att jag inte ens kommer ta ut paketet så knappa han in att avg på runt 200 kr för ej uttaget pkt skulle tas bort.... ska bli intressant å se om det är något att tro på.
Tur och alltid bra att ljudanteckna samtal med Igorsport som minnesanteckningar.

November 7, 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look