iMeetings.se Reviews 10

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Bluffsida

Detta är en bluffsida. Personerna bakom bilderna är killar och tjejer som får betalt för att skådespela och locka till evighetslånga chattar som inte leder nånstans. Det är till och olika personer som turas om att skriva under samma profil. Så fort det sätts lite press och krav så blir det undanflykter så att allt rinner ut i sanden. Sen börjar det om igen med gulliga fraser och allehanda lockelser

February 22, 2025

Reply from iMeetings.se

Tack för att du tar dig tid att skriva ett omdöme.

Det är tråkigt att du upplevde tjänsten annorlunda än förväntat.
Vi hjälper dig gärna direkt – kontakta oss via supporten på sajten eller via mejl, så ser vi till att gå igenom ditt konto och hjälpa dig vidare.

Vi uppskattar att du hör av dig och vill gärna reda ut detta på ett bra sätt.

En skämt sida

En skämt sida. Dom har snott MINA bilder till en profil. Försökt få kontakt för att få bort de..

December 17, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vet inte vad alla babblar om

Vet inte vad alla babblar om. Kanske tänker på fel dejtingsida? Jag har träffat två män inom loppet av en månad i alla fall :) Nöjd och känns seriöst.kanske gubbarna som skriver här är sura för att ingen brud velat möta upp dom?

October 3, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Instämmer helt med ett inlägg här

Instämmer helt med ett inlägg här om IMEETINGS, fick kontakt på BC, blabla icloud mannen blabla kan ej snacka där... Allt jag skrev till henne, ledde till att hon ställde en fråga om något annat och så vips, så har man spenderat mer pengar.

Vad kan vi göra för att anmäla denna sidan, försöka få ner den?

September 27, 2024

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi förstår att det kan kännas frustrerande om tjänsten inte motsvarade förväntningarna. På vår plattform följer alla profiler tydliga användarvillkor och kommunikationsregler, och våra kunder ska alltid kunna känna sig trygga med hur tjänsten fungerar.

Vi hjälper gärna till att reda ut exakt vad som hänt och se över ditt konto.
Du är välkommen att kontakta oss på support@imeetings.se

så hjälper vi dig direkt.

Tack igen för din feedback — den hjälper oss att förbättra vår tjänst.

VARNING

VARNING! Imeetings.se är BLUFF gå inte på alla inviter. Det finns inte en enda kvinna bakom profilerna, bilderna är påhittade tagna utomlands. Kostar pengar för skicka meddelanden, dom kommer mjölka dig i det längsta för att hålla konversationen igång. Gå inte på denna dumma sajt. Framförallt skapa inget konto, du aldrig kommer kunna ta bort. Går inte att kontakta bluffarna bakom denna sajt. TÄNK DIG NOGA FÖR VAD DU GÖR!!!

September 25, 2024

Reply from iMeetings.se

Tack för att du tar dig tid att skriva ett omdöme.

Vi beklagar att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar. Vi tar alla synpunkter på stort allvar och vill gärna hjälpa till att gå igenom ditt ärende närmare. Alla användare på vår plattform omfattas av tydliga regler, villkor och modereringsprocesser för att säkerställa en trygg och transparent tjänst.

Hör gärna av dig till oss på support@imeetings.se

, så ser vi till att titta på ditt konto och hjälpa dig vidare.

Tack för att du delar med dig av din feedback.

Blufföretag

Blufföretag. Samma erfarenhet som andra beskriver här inne. Fake profil skriver till mig på BC och sedan via Kik men vill sedan att konversationen skall fortsätta på imeetings pga att "mannen kollar icloud" eller att BC/kik "inte kändes tryggt". Det kostar 20:- per meddelande och företaget är registrerat på Cypern. Det går inte att ta bort din profil etc. Man kan nog tänka sig att de positiva reviewsen här inne nog är från företaget. Det finns bättre och billigare datingsiter än det här och någon tjej lär du inte träffa. När jag såg priset på medelanden (som först står när du börjat prata med någon) förstod jag direkt var det var frågan om.

September 20, 2024

Tack för att du delar din upplevelse.

Det är tråkigt att höra att tjänsten inte motsvarade dina förväntningar. Vår plattform är skapad för att erbjuda en trygg och underhållande chattupplevelse, och vi vill alltid hjälpa användare som känner sig osäkra eller undrar över något i samband med sin användning eller betalningar.

Kontakta oss gärna direkt via supporten, så går vi igenom ditt konto tillsammans och säkerställer att allt hanteras på ett korrekt sätt. Vi vill gärna hjälpa dig vidare och reda ut det som blivit fel för dig.

Rated 1 out of 5 stars

Detta är en total bluffsida

Detta är en total bluffsida. Spendera inte ett enda öre på denna sida!
Jag var med på sidan och skrev till en tjej när imeetings gjorde bort sig och skickade med alla uppgifter på en tjejprofil som de använder. De avslöjade alla detaljer i sitt manus om denna tjej som tex vart hon ska säga att hon bor, vad hon gillar när det kommer till sex och hur många bilder de får skicka. De skrev även i manuset att hon ska säga att hon har en sambo som kollar hennes icloud och därför kan hon inte fortsätta prata på kik. Detta är en profil bland många som imeetings använder för att locka till sig folk från gratissidor för att tjäna pengar på dig. En annan sak som stod med i manuset var vilket svar de ska ge dig om du föreslår att träffa de. Svaret som stod var "jag ska kolla upp det och återkomma" eller "Jag kan inte idag men ska kolla hur det ser ut nästa vecka". Kom ihåg, ingen tjej från imeetings kommer att träffa dig, de kommer bara komma med någon ursäkt för att du ska fortsätta köpa krediter, som för övrigt kostar 50 krediter / meddelande..

September 9, 2024

Reply from iMeetings.se

Tack för att du hör av dig.

Vi tycker det är väldigt tråkigt att du fått den upplevelsen. Vår tjänst är utformad för att ge användare möjlighet att chatta och interagera på ett enkelt och tryggt sätt, och vi vill gärna hjälpa dig direkt om något känns oklart eller inte fungerat som förväntat.

Kontakta gärna vår support så kan vi gå igenom ditt konto, svara på dina frågor och hjälpa dig få en tydligare bild av hur tjänsten fungerar. Vi vill alltid att våra användare ska känna sig trygga och väl bemötta.

Fake

Fake! Alla profiler är fejk, försöker endast få dig att köpa krediter för att skriva meddelanden. Raggar ibland upp dig på andra sidor/appar och hänvisar till deras profil på imeetings.se

August 10, 2024

Reply from iMeetings.se

Tack för att du hör av dig.

Vilket fejk

Vilket fejk. Två olika tjejer pratade om samma sak rätt att jag inte sagt mer än till en. Bluff. Och heter att sambon kollar deras mobil så dom kan inte skriva nån annanstans. Den som raggade upp mig på BC va snabb och hänvisa till denna sidan. En stor dyr bluffsida. Sitter inte den tjejen som är på bild och skriver.

July 30, 2024

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi tycker det är tråkigt att höra att tjänsten inte motsvarade dina förväntningar. Syftet med plattformen är att erbjuda en trygg och trevlig chattmiljö, och om något känns oklart eller inte fungerar som du tänkt vill vi gärna hjälpa dig direkt.

Hör gärna av dig till vår support så går vi igenom ditt konto och besvarar dina frågor. Vi vill alltid se till att våra användare får en så bra upplevelse som möjligt.

Väldigt dyr fakesida

Råkade just på en av dessa fake profiler, som bara försöker å försöker förlänga diskussioner så länge det bara går, dessutom när man först började snacka med någon på en annan gratis sida, men som snabbt ville bytta in snacket till denna sida, så det blir väldigt snabbt dyrt att snacka med någon på denna sida när du kan skicka 5 svar för 85 kr, så nä håll er borta från denna sida i fall ni inte vill slänga pengar i sjön i onödan

May 21, 2024

Reply from iMeetings.se

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme.

Det är synd att höra att du upplevde tjänsten som kostsam. Alla priser och villkor framgår tydligt på sidan, men vi hjälper självklart till om något känts otydligt eller om du undrar över något kring ditt konto eller dina köp.

Kontakta gärna vår support så går vi igenom allt tillsammans och ser till att du får svar på dina frågor.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look