See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Inges køreskole. Bestod både teori- og køreprøve i første omgang på grund af de dygtige undervisere. Jeg kan klart anbefale denne køreskole og Per som kørelære... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige taget kørekort i en relativ høj alder - 57 år. Jeg bestod både teorien og den praktiske prøve i første hug :-) . Det kunne jeg kun fordi Jeg har fået rigtig grundig teoriundervis... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har altid været lettere præget af angst ift. at skulle tage kørekort. Jeg har derfor fået det lidt senere end normalt som 31 årig. Per fik hurtigt styr på min angst og både teori og køreprøven ble... See more

Rated 5 out of 5 stars

Inges køreskole gav mig et rigtigt godt forløb. Havde Junaid som kørelærer. Udover det altid var hyggeligt at have ham som kørelære. Gav han mig nogle gode faste rutiner om at være en god bilist, s... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

En fornøjelse

Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Inges Køreskole! Jeg havde Allan, som teori- og kørelærer, og han var super! Jeg er meget tilfreds og bestod både teori- og køreprøve første gang :)

February 21, 2024

Fantastisk køreskole

Simpelthen en fantastisk køreskole! Jeg havde Allan både som teori- og kørelærer, og jeg kunne ikke have ønsket mig nogen bedre. Man kunne altid se frem til køretimerne, og jeg bestod begge dele til perfektion på første forsøg! Simpelthen fantastisk!!

March 3, 2023

Super god køreskole

Super god køreskole! Kan kun snakke positivt om den, havde Allan og Johnnie som var fantastiske! Kan helt klart anbefales

December 22, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun ros til Inges køreskole

Jeg har kun ros til Inges køreskole. Både teori timer og køretimer var informative og lærerige, men gjort på en sjov måde. Teoriprøve og køreprøve kom hurtigt, og der var styr papirarbejde m.m. Rigtig god oplevelse at køre med Allan!

June 23, 2023

Jeg anbefaler Inges køreskole

Jeg kørte med Allan som er super nem og snakke med. Jeg fik rigtig meget ud af både køretimerne og teori. Der var hurtigt booking af både teori og køreprøve. Jeg anbefaler derfor klart Inges Køreskole

June 21, 2023

Inges

God teori og fantastisk kørsel med Allan. Hurtig bookning af både teori og køreprøve. Klart en anbefaling!

June 7, 2023

Jeg anbefaler Inges Køreskole

Jeg havde Allan som både teori- og kørelærer, og gik igennem forløbet uden nogle problemer. Allan er en super udadvendt person, med masser af humor. Mange sjove, men også meget lærerige køre- og teorilektioner. Fantastisk oplevelse!

December 20, 2022

Inges Køreskole

Jeg havde både Allan til teori og som kørelære. Han var god til at lave undervisning sjov og sørge for vi lærte alt det vi skulle. Jeg kom hurtig igennem forløbet, takket være Inges køreskole

May 23, 2023

Fantastisk oplevelse

Jeg var rædselslagen for at tage kørekort, men takket være min kørelærer Allan forsvandt den frygt hurtigt. Inges køreskole får en kæmpe anbefaling herfra, men vil helt klart også anbefale Allan til den som har frygt for at køre bil. Han får dig hurtigt på andre tanker, med jokes og altid godt humør. Jeg fik skaffet både teoriprøve og køreprøve super hurtigt. Ift. til teori, havde jeg Julie som også er super dygtig. Og det er helt klart Allan og Julies dygtige arbejde, der sikrede mig at klare begge prøver i første hug.

January 10, 2023

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Jeg har i mange år været rigtig bange, for at køre bil. Det ændrede onkel Allan på og jeg har haft den bedste oplevelse!
Fed energi og sjove teorilektioner. Ydermere behagelige kørelektioner. Allan har en kæmpe personlighed, som har skubbet og givet mig mod på, at lære at køre bil.
Både teoriprøver og køreprøver, fik jeg enormt hurtigt.
Kan kun anbefale.

May 10, 2023

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Inges Køreskole

Jeg havde Allan, som både teori- og kørelærer, og det kunne ikke have været bedre. Virkelig dygtig kørelærer som både var sjov, rolig, altid i godt humør og meget fleksibel og forstående. Jeg har følt mig set og hørt og det skabte en rigtig god oplevelse. Desuden var de hurtige til at finde prøver

November 13, 2022

Super tilfreds med Inges køreskole

Super tilfreds med Inges køreskole.

De overtog mig fra en anden køreskole, hvor der slet ikke blev skaffet de nødvendige prøver og der var på ingen måder styr på tingene. Da jeg ringede op til Inges Køreskole, blev jeg mødt af søde Vibeke som hjalp mig med at finde en kørelærer til mig, samt frigive mig i bookingsystemet igennem borgerservice, da den gamle køreskole ikke ville frigive mig. Jeg kørte med Allan, og han var super sød og har styr på sit arbejde. Han skaffede mig en prøve lyn hurtigt, og efter kun at have kørt med ham få gange, kom jeg til prøve og bestod. Kæmpe anbefaling til Inges Køreskole, søde mennesker med styr på tingene, der er slet ingen tvivl om at de har meget erfaring og de har haft mange elever igennem. Fantastisk sted at komme efter en rigtig dårlig oplevelse det andet sted🤩

March 22, 2023

Virkelig god køreskole

Jeg havde Julie til teori og Allan som kørelærer. Allan er den bedste kørelærer man kan ønske sig. Han er sjov, sød, altid i godt humør og god til at få en til at slappe af, hvis man er nervøs og så er han pisse dygtig til sit arbejde. Det har været en fantastisk oplevelse med Allan som kørelærer, og jeg må indrømme at jeg kommer til at savne hans gode humør og dejlige selvskab. Jeg kan klart anbefale Inges køreskole og Allan som kørelærer!

January 10, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk køreskole og kørelærer!

Jeg kan kun anbefale Inges Køreskole, og særligt kørelæreren Allan. Jeg var så heldig at få både Allan til teoriundervisningen og senere som kørelærer, og jeg har kun positive ting at sige! Allan gjorde den ellers lidt langtrukne teoriundervisning sjov og hyggelig, og jeg har aldrig på noget tidspunkt følt mig utryg på vejene med Allan ved siden af mig i bilen, der har altid været 100% styr på det! Jeg fik prøver lynhurtigt og stod derfor med kortet lidt over 3 måneder efter start.

December 6, 2022

Byens bedste køreskole!

Min oplevelse hos Inges køreskole var helt i top!! Havde Allan både som teori- og kørelærer, og det har været en kæmpe succes! Allan spreder altid godt humør og det har været en kæmpe fornøjelse at køre med ham. Fra min start i slutningen af august til nu hvor jeg står med mit kørekort i hånden, er der kun gået lidt under 3 måneder!! Kæmpe anbefaling her fra!

November 29, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Splittet erfaring som endte godt

Min erfaring har været lidt splittet, men heldigvis endte det rigtig godt.

Jeg startede desværre med en dårlig køreskolelærer, som slet ikke var pædagogisk og gjorde mig bange for at køre.
Der burde være højere krav og bedre træning for at blive ansat som køreskolelærer.
Han var heller ikke fleksibel, da jeg ellers havde nævnt fra starten, at jeg kun kunne køre efter fyraften.

Heldigvis snakkede jeg om det til ledelsen og fik straks en ny kørelærer, som tilsyneladende elsker sit job, og det var bare en fornøjelse at køre med, da jeg følte mig sikker og glad for at køre.

Teoriundervisningen var rigtig god. Både effektiv og med en lærer fuld af smittende energi, som gjorde teorien spændende og reglerne nemmere at huske.

Jeg bestod begge prøver efter første forsøg og vil gerne anbefale Inges køreskole.

June 1, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig oplevelse

God teori undervisning med Allan, super sjov og udadvendt person. Dog havde jeg en anden kørelære som jeg ikke vil nævne navnet på, som havde en meget ubehagelig opførsel overfor mig. Kørelærens metode var at råbe af mig og skælde mig ud, hver gang jeg gjorde noget forkert eller stilte et "dumt spørgsmål". Udover det ventede jeg i over 5 måneder på at få en køreprøve, hvor jeg så efter skiftede til en anden køreskole. Det synes jeg simpelthen er for dårligt.

June 8, 2022
Inges logo

Reply from Inges

Hej Johannes,
Jeg er ked af at du ikke har taget fat i mig angående din oplevelse så vi kunne have løst situationen.
Jeg er glad for at høre at du har haft en god oplevelse i teorilokalet.
Vibeke

Take a closer look