Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Inges køreskole. Bestod både teori- og køreprøve i første omgang på grund af de dygtige undervisere. Jeg kan klart anbefale denne køreskole og Per som kørelære... See more
See what reviewers are saying
Jeg har lige taget kørekort i en relativ høj alder - 57 år. Jeg bestod både teorien og den praktiske prøve i første hug :-) . Det kunne jeg kun fordi Jeg har fået rigtig grundig teoriundervis... See more
Jeg har altid været lettere præget af angst ift. at skulle tage kørekort. Jeg har derfor fået det lidt senere end normalt som 31 årig. Per fik hurtigt styr på min angst og både teori og køreprøven ble... See more
Inges køreskole gav mig et rigtigt godt forløb. Havde Junaid som kørelærer. Udover det altid var hyggeligt at have ham som kørelære. Gav han mig nogle gode faste rutiner om at være en god bilist, s... See more
10 ud af 5 stjerner ✨
10 ud af 5 stjerner her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
At starte på kørekort, er for alle en ny ting som man aldrig har prøvet før og kan derfor for mange være en kedelig, skræmmende, spændende eller overvældende ting.
Hos Inges køreskole, Kommer man ikke ind til en ny skole bænk, man kommer ind til en ny start på sit liv, i voksne Rækker.
Undervisningen er lærerig og sjov på samme tid, da de har de bedste kørelærer man kan ønske sig.
De er arrangeret i deres arbejde og samtidig så holder de siger på samme niveau som eleverne.
Visdom og humor så alle kan være med.
Den kørelærer jeg fik ved navn Allan, er en af de fineste fyre jeg hidtil har haft æren af at møde, altid glad smilende og humøret helt oppe.
Jeg var usikker ved at køre i starten og i sidste ende bestod jeg køreprøven på første forsøg.
Prisen i forhold til det man lære er super solid, der er intet der.
Jeg gav måske 13.000kr for mit kort. Jeg valgte også at få alt man kunne få på pakken under alm. Personbil.
Herved også adgang til en hjemmeside med teori spørgsmål, blandt andet ting.
Den teoretiske prøve side opstiller spørgsmål på en god og nem måde, så alle burde forstå.
Den bør blive udøvet på en pc, da mobil versionen godt kan skære lidt af bunden af på billederne af. Og det kan føre til et par fejl, hvis noget af det vigtigt mangler. Men det er kun på få, og dem lære man hurtigt at huske.
Jeg dumpede to køreprøver i København …
Jeg dumpede to køreprøver i København og havde næsten opgivet tanken om at få et kørekort. Jeg følte, at jeg ikke gjorde nogen fremskridt. Desuden brød jeg mig ikke om at køre bil, og jeg var alt for nervøs til køreprøverne. Kørelærer Morten fra Inges Køreskole i Hillerød gjorde det til en behagelig oplevelse at køre bil. Han kom med konstruktiv feedback og besvarede alle mine spørgsmål. Han var utrolig tålmodig og gav mig gode huskeregler, eksempelvis ift. parallelparkering, parkering i bås osv., som jeg ellers tidligere havde været håbløs til. Han tilrettelagde timerne efter mine behov, og jeg er nu en meget bedre og mere sikker bilist end for blot en måned siden. Pga. Morten bestod jeg min første køreprøve i Hillerød i første forsøg, og jeg ser frem til at komme ud på vejene. Tak Morten.
Super køreskole
Under hele forløbet var jeg i gode hænder. Man behøver ikke at være i tvivl om noget. Op til køreprøven var jeg meget nervøs for de spørgsmål man får inden da, men min kørelærer Morten, havde styr på det hele. Et par dage inden prøven, brugte vi en hel lektion på at gennemgå bilen, og efter det var jeg meget mere sikker. Den ene lektion jeg havde op til min køreprøve hjalp også en hel del. Så jeg anbefaler stærkt Inges køreskole, da du på intet tidspunkt er på det gale spor.
Fremragende forløb.
Inges Køreskole har overordnet leveret et fagligt forløb, både i teori og kørsel, blandet med en god portion humør og afslappet holdning, uden at gå på kompromis med undervisningen.
Under hele forløbet har jeg fået god vejledning og er blevet klædt godt på til både teori- og køreprøve, som jeg begge bestod i første forsøg.
Min kørelærer har hele tiden været på forkant med mine færdigheder og været god til at køre sparing med mig undervejs i forløbet.
Så jeg kan klart anbefale Inges Køreskole.
Behagelig og god kørelærer
Jeg havde oprindeligt taget mit kørekort i København, men efter at have dumpet derinde, besluttede jeg mig for at prøve lykken i Hillerød og fandt så Inges køreskole. Jeg blev tildelt Morten som kørelærer, og kunne hurtigt mærke at kemien var der. Morten er en utrolig venlig og professionel person, og han sætter sig ind i, hvordan du som person lærer bedst. Jeg bestod med det samme deroppe :-) . Lad være med at tage køreprøven i København, der sker alt for mange ting, de sagkyndige er også meget venligere i Hillerød.
Utrolig køreskole samt lærer
Det var en fornøjelse at tage mit kørekort hos Inges. Jeg er utrolig glad for mit valg. De tilbyder god undervisning og tilbud. Jeg er specielt glad for min kørelærer, Johnnie. Han forstår sine elever ( i hvert fald mig ) og giver god evaluering efter køreture. Jeg håber andre vil vælge Inges, da det er et fedt sted at starte sit køreliv.
Super køreskole
Inges Køreskole kan i den grad anbefales. Det er en køreskole med sympatiske lærere og et seriøst og grundigt forløb, hvor intet er overladt til tilfældighederne.
Lærerne er kompetente og entusiastiske, og emnerne bliver gennemgået grundigt.
Jeg havde Martin som teorilærer, hvilket var rigtig godt. Han formåede at gøre undervisningen interessant og ganske lærerig.
Som kørelærer havde jeg Johnnie, hvilket jeg var meget tilfreds med. Han har en god evne til at lære fra sig, og hvert et scenarie blev gennemgået, så man ikke risikerede at blive udsat for noget ukendt til køreprøven. Han kører i en sprit ny Skoda Octavia og går systematisk til værks, hvilket fungerede rigtig fint, i hvert fald for mig.
Inges Køreskole er en rigtig god køreskole, som jeg ikke kunne have forventet mere af.
Fantastisk køreskole
Jeg havde en super oplevelse med at tage kørekort hos Inges køreskole. Jeg havde Allan til teori og Morten som kørelærer, og jeg var fuldt ud tilfreds med begge. Processen med at tage kørekort overgik klart mine forventninger! Jeg bestod teoriprøven med 0 fejl og bestod ligeledes køreprøven første gang, hvilket jeg kun kan takke mine lærere for. Jeg vil helt klart anbefale denne køreskole til andre!
5 Stjernet Køreskole!
Mit samarbejde og min oplevelse med Inges Køreskole har været fantastisk, under hele forløbet. Til teori havde jeg Johnnie, og som kørelære havde jeg fornøjelsen af Allan, som er fantastisk til sit job! Bestod første gang, til begge prøver, kun ved hjælp af de fremragende underviserer.
Kan klart anbefale kørelærerne på Inges Køreskole, til alle på min vej.
Meget professionel køreskole.
Jeg har i dag bestået min køreprøve med Inges køreskole, som klart er en køreskole, jeg vil anbefale til alle jeg møder på min vej. Alle undervisere er enormt professionelle og dygtige. Jeg var noget så heldig, at få Johnnie som kørelærer, som hele vejen igennem har været tålmodig, dygtig og sød. Han er rigtig dygtig til at lære fra sig, formidle tingene, så man forstår det. Hver en køretime har været en fornøjelse, så ham vil jeg klart også anbefale som kørelærer. Selv teoriundervisningen var en fornøjelse. Så Inges køreskole er klart ALLE pengene værd!
Seriøse og dygtige
Jeg har lige taget kørekort i en relativ høj alder - 57 år.
Jeg bestod både teorien og den praktiske prøve i første hug :-) .
Det kunne jeg kun fordi Jeg har fået rigtig grundig teoriundervisning (tak Martin),
og super gode kørertimer af Morten Lange. Han har været konstant opmærksom og nærværende, og har givet mig en god fornemmelse af hvordan jeg kører i trafikken.
Det har været en rigtig god oplevelse - Tak
Høj undervisningskvalitet!
Jeg tog et kørekort på relativt kort tid sammen med Vibeke. Alt er eksekveret meget professionelt og undervisningen er glimrende.
Inges er meget fleksibel når det gælder planlægning og meget villig til at planlægge ekstraundervisning med kort varsel.
Jeg endte med at bestå første gang, med ros efter prøven :)
Jeg har været meget glad for at have taget mit kørekort med Inges og Vibeke.
Inges køreskole er bare super
Jeg har været rigtig glad for at jeg tog mit kørekort hos Inges køreskole.
De er allesammen super flinke og hjælper en rigtig godt på vej mod teoriprøven og køreprøven.
Jeg havde Johnnie til både teori- og køretimer, han er super til at lærer fra sig og har altid styr på tingene.
Jeg vil klart anbefale Inges køreskole til alle jeg kender.
Ville klart anbefale Inges til andre
Både Martin som jeg havde til teori og Johnnie som jeg havde til de praktiske køretimer var dygtige til at lære fra sig, og meget tålmodige, og jeg bestod begge prøver i første forsøg. Johnnie var altid meget rolig og hjælpsom, hvilket jeg var rigtig taknemmelig for gennem hele forløbet. Jeg havde også Allan et par gange, og han er også en rigtig god og sjov lærer at have. Ville klart anbefale Inges Køreskole til andre :)
Total fantastisk !!!
Kan klart anbefale inges køreskole! Den har været en fornøjelse af være elev hos dem. De er fleksible og super søde... Havde den fornøjelse at ha Vibeke til teori og morten som kørelærer og bestod begge prøver i første forsøg. De har været super fantastiske og super til st lære fra sig !!!
Ingen bedre køreskole!
Jeg har været super tilfreds med Inges køreskole! Bestod begge prøver første gang. Under hele forløbet er alt blevet håndteret meget professionelt. Har intet negativt at tilføje. Jeg havde fornøjelsen at have Johnnie som både teori- og kørelærer, han er altså suveræn til at lærere fra sig!
Fantastisk køreskole
Inges køreskole kan klart anbefales. Søde og professionelle kørelærer der gør undervisningen (både praktisk og teoretisk) spændende og lærerigt. Bestod både teori- og køreprøve første gang. Denne køreskole kan klart anbefales.
Dejlige kørelærer!
Først og fremmest en kæmpe krammer til min fremragende kørelære Johnnie fra Inges Køreskole. En fornøjelse uden lige. Johnnie havde altid 100 % styr på papirer, køreteknisk faglighed, mødetider, ens svagheder og styrker m.m. - og udover at have styr på det der skal være styr på, er han et varmt menneske som får dig til at føle dig godt tilrette bag rattet. Derudover er teorien hos Inges Køreskole i et passende tempo, som gør alle kan følge med. Inges Køreskole er holdt sammensat af de mest imødekommende mennesker man med glæde tilbringer tid med.
Den perfekte køreskole
Jeg vil gerne starte med at sige tak til Johnnie, som har været min kørelærer igennem mit forløb. Han har været fantastisk, han havde altid styr på tingene og var meget interesseret i en. Jeg vil gerne opfodre alle til at vælge Inges, da alle er super søde og har styr på tingene!
Fantastisk kørerlærer - styr på tingene!
Har haft fornøjelsen af at køre med kørerlæreren, Morten, fra Inges køreskole. Morten har altid 100% styr på papirer, køreteknisk faglighed, mødetider, teori m.m. - men udover dette er han et helt utroligt sympatisk menneske, der oprigtigt går op i sine elevers køreforløb og velbefindende!
Kan absolut anbefales som køreskole!