1.7

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Svindel

Svindel. Utgir seg for å selge norskproduserte vesker i ekte skinn. Mottok en plastveske i emballasje merket «Made in China». Etter flere klager fikk jeg tilbud om 30% rabatt. For å bli ferdig med saken godtok jeg dette, men selger greide aldri å endre fakturabeløpet hos Klarna. De påsto at dette var mitt ansvar. Etter meget godt samarbeid med Klarna, både via chat og telefon, ble kjøpet til slutt avsluttet og faktura slettet. Tusen takk til Klarna for profesjonell kundeservice.

November 7, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Her burde det være mulig å gi minus i…

Her burde det være mulig å gi minus i stjerner! Snakk om svindel! Er overrasket over at Klarna godtar slike kunder. Bestilte i god tro (naiv) i november. "Fine julegaver" tenkte jeg, men burde jo ha lukta lunta... Jeg har, som alle andre i kommentarfeltet, forsøkt å få returnert veskene uten hell. Har ikke tenkt å betale ei krone, så her får Klarna rydde opp! Venter spent på tilbakemeldingen fra Klarna på klagen min.

February 10, 2025

Styr unna denne nettbutikken

Styr unna denne nettbutikken. Dette er dessverre svindel. Jeg prøvde å kansellere dette kjøpet men det viste seg ikke mulig selv om jeg ba om det en time etter bestilling og ordren ikke var behandlet. Det er ikke en norsk nettbutikk. Dårlig Kina kvalitet og jeg mottok kun en fjerdedel av min bestilling.. de svarer ikke på henvendelser og ser at det popper opp nye nettbutikker med nye navn men som er som en kopi av dette oppsettet. Vær obs hvis du ser nettbutikker med lignende oppsett .. det er tydeligvis et oppsett de bruker mye nå. At det lages variasjoner rundt det samme konseptet. Den siste jeg så nå er mammas-smykker. Jeg håper at noen tar tak og får stoppet disse svindlerne.

January 1, 2025

Falsk markedsføring og svindel

Falsk markedsføring og svindel. Fant det ut rett etter jeg la inn en bestilling, så jeg skrev da omgående en mail for å kansellere. Det skulle vise seg å kreve veldig mye jobb for å få igjennom kanselleringen via Klarna, og fra nettstedet fikk jeg bare utydelige og diffuse svar. Jeg fikk endelig medhold i saken i dag etter mye frem og tilbake. Nettstedet ville ordne opp ved at jeg skulle betale et gebyr. Dette på tross av at jeg kansellerte noen minutter etter jeg la inn bestillingen, og før de i det hele tatt hadde behandlet denne. Jeg nektet og sendte bevis og dokumentasjon fra kontakten jeg hadde hatt med butikken. Styr unna denne siden, og ikke forvent at det er enkelt å ordne opp i. Synes det er rart at Klarna samarbeider med svindlere, for jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har opplevd dette. Del det med andre så man får slutt på denne fake nettsiden.

January 7, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Juks og bedrag - ligg unna.

Ved første øyekast ser butikken ut som om det er fra Skandinavia. Produktene er flotte, og det ser ut som om det er i ekte skinn. De er laget med kjærlighet...
Dette er juks og bedrag. De skrev at de holdt på å legge ned, og derfor var skinnveskene billige.
Det viser seg at butikken ligger i Asia og har et Nederlandsk tlf.nummer. Vesken er av plast/imitasjon. Du har bare 1-en-time (!) etter bestillingen til å angre/kansellere.
Retur virker håpløst, da du risikerer å betale dette selv. Det ligger ingen returseddel i forsendelsen.
For øyeblikket har jeg en pågående sak - siden jeg betalte via Klarna.

December 18, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Da var det min tur til å bli lurt.

Da var det min tur til å bli lurt. Designet i seg selv er fint, men norsk skinn viser seg å komme fra Kina. Lukter og føles som plast lang vei. Ikke verdt noe i nærheten av den fantastisk nedsatte prisen. Er spent på hvor lenge de kommer til å «ha opphørssalg» :p. Dette er en av disse utenlandske nettbutikkene i norsk forkledning. Synes det er ganske utrolig at de har avtale med Klarna - som jeg trodde var seriøse.

December 30, 2024

100% FALSK markedsføring

Slenger meg på tidligere kommentarer. Dette er 100% falsk markedsføring. Veskene er ikke av skinn. Og de er ikke laget på verksted i Oslo. Billig plastveske sendt fra Kina. Nettstedet burde stenges ned. Ulovlig og villedende markedsføring. Returfrakt må betales av kunden, noe som er uhørt når produktet man er kjøpt ikke stemmer med innsalget.

December 16, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Nettsiden er jo åpenbart 100% falsk…

Nettsiden er jo åpenbart 100% falsk (scam), ingenting stemmer, og det er ikke håndlagde produkter i skinn, men heller billig plast basert masseproduksjon.
Alle gir nettsiden «en» stjerne med god grunn, så det største spørsmålet er vell hvorfor Trustpilot gir de 2,2 stjerner??

December 15, 2024

Null stjerner hvis mulig

Null stjerner hvis mulig! Bare scam!! Styr unna!!! Benytt heller Temu og få samme plastvesker (i såkalt «høykvalitets lær») til 10% av rabattprisen… Før pris og rabatt endres også i takt med synkende interesse og ordreinngang!

Søk også på «Returer og bytter» på siden deres.

Du har ingen reell angre- eller returrett, og kun 1 time på å angre etter innlagt ordre som sendes fra Dongguan i Kina! Det sier vel sitt…

Regner også med at denne Trustpilot-komentaren ikke havner blant alle de falske «Trustpilot»-komentarene på nettsiden deres!

November 22, 2024

Dette er bare juks

Dette er bare juks, vesken er laget av plast og samsvarer på ingen måte med beskrivelse, kvalitet eller pris. Kjøp samme veske på Temu for 99. Styr unna!

November 20, 2024

Ren scam!

Ren scam!
Historien på siden er oppspinn og du får tilsendt billige "temu-varer" i elendig kvalitet, uten reell returmulighet.

November 16, 2024

Aldri kjøp her!

Aldri kjøp her!
Kjøpte en angivelig robust skinnveske (sett på bildet og nettsiden) Den er laget av plast og kom fra Kina. Ingenting ser ut som på bildet. 100% scam. Nettsiden www.ingrids-vesker gjør i tillegg et forsøk på å skjule den dårlige kvaliteten med bilder som ikke representerer produktet i det hele tatt. Ren svindel. Aldri kjøp her.

November 15, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look