Prachtige schorten
Prachtige schorten ontvangen. Met tekst en logo erop. Goede kwaliteit en mooi ontwerp van Inkie. Aanrader
Bij Borduurshop Inkie geloven we dat borduren meer is dan een klusje: het is pure creativiteit en aandacht voor detail. Borduurshop Inkie is opgericht door Inge Schoonderbeek, met de missie persoonlijke cadeau’s en gepersonaliseerde producten van echte kwaliteit aan te bieden. Met oog voor detail en een hart voor borduren, maken we elke aanvraag met de beste kwaliteit. Bij Inkie staat klanttevredenheid voorop. Je bestellingen worden snel en zorgvuldig verpakt, zodat de producten in perfecte staat aankomen. Ook staan we altijd klaar voor vragen per mail (info@inkie.eu) of via de webwinkel. Onze webshop is ontworpen met een herkenbare stijl: helder, vriendelijk en toegankelijk — precies zoals wij communiceren met onze klanten. Elk detail telt!
Netherlands
Wij hebben een geborduurd geboorte pakket mogen ontvangen van mijn collega's. Was super leuk en de kwaliteit is uitstekend!
Snel contact en een nette afwerking van producten! Ik zou hier 100% nog eens bestellen.
Learn more about other kinds of reviews.