Company replied
Vi har brugt Inmobile gennem en årrække uden problemer. Fin historik på hvad der er afsendt, og let at tilgå API endpoint. Få gange hvor sms ikke er leveret grundet udbyder fejl, har de været hur... See more
Company replied
Systemet er for begrænset.. Hvis du har en sms, der f.eks. skal sendes ud den 1. lørdag i måneden, skal dette gøres manuelt. Efter flere henvendelser, får vi besked om, at inMobile ikke kan løse... See more
Written by the company
Vi har haft rigtig gode erfaringer med InMobiles SMS-tjeneste i forbindelse med elevarrangementer på vores campus. Efter vi begyndte at bruge SMS til at informere eleverne om vores fredagsarrangementer, har vi haft fuldt hus hver eneste gang.
Det er tydeligt, at SMS fungerer langt bedre end mange andre kanaler, når man vil nå eleverne hurtigt og direkte. Beskederne bliver læst med det samme, og det har gjort en mærkbar forskel for fremmødet til vores fredagscafé.
Opsætningen var enkel, og systemet er nemt at bruge i praksis. Vi kan hurtigt sende information ud til mange elever på én gang, hvilket gør planlægningen af arrangementer langt lettere.
Alt i alt kan vi klart anbefale InMobiles SMS-tjeneste til skoler og organisationer, der ønsker at skabe bedre deltagelse og engagement i deres arrangementer.

Reply from inMobile
Vi har haft en god oplevelse med inMobile i forbindelse med at undersøge mulighederne for vores nye app. Platformen har et brugervenligt interface, som gør det nemt at danne sig overblik og teste relevante funktioner. Samtidig har dialogen og supporten været hurtig og professionel gennem hele forløbet.

Reply from inMobile
Det spiller bare. Nemt onboarding - og god kundeservice som vil sikre sig at man har fået det til at virke.
Tak :)
En løsning der bare virker.
Vi har brugt inMobile i et stykke tid nu, og har ingen problemer haft. Support har været flinke, og vi kom hurtigt i gang.

Reply from inMobile
Hurtig og nem kommunikation med vores kunder

Reply from inMobile
Rigtig god onboarding og altid sublim service fra Teamet og især Dorthe.
Meget tilfreds kunde

Reply from inMobile
Som ny kunde oplevede vi en virkelig god onboarding og hjælpsom support. Systemet er intuitivt, nemt, og det er hurtigt at komme i gang med kampagner. Alt i alt en rigtig solid sms-løsning, som hjalp os videre.

Reply from inMobile
Virkelig god kundesupport - som i øvrigt svarer i weekenderne! 5 stjerner herfra ; )

Reply from inMobile
Jeg er ny kunde, men fik stor hjælp fra firmaet til at komme i gang, og har senere sendt flere gange, det er nemt og hurtigt at bruge

Reply from inMobile
Har brugt inmobile flere gange. Og det spiller max

Reply from inMobile
Vi er netop startet op med InMobile op til BlackFriday og det har fungeret rigtig fint. Nemt at arbejde med og flot konvertering. Så varm anbefaling her fra.

Reply from inMobile
Vi har brugt Inmobile gennem en årrække uden problemer.
Fin historik på hvad der er afsendt, og let at tilgå API endpoint.
Få gange hvor sms ikke er leveret grundet udbyder fejl, har de været hurtige til at dirigere trafik gennem anden udbyder.

Reply from inMobile
Jeg har undersøgt markedet og InMobile er den bedste løsning efter min mening - specielt på service.

Reply from inMobile
Dejlig platform. Nem at bruge og kan bruges med Make.com. Super værktøj og ser frem til endnu bedre løsninger der er på vej.

Reply from inMobile
Super simple løsning og frem for alt super venlig betjening - kan kun anbefale løsningen og dem :)

Reply from inMobile
Kan varmt anbefales til andre virksomheder, der har brug for en pålidelig SMS-tjeneste. Deres priser er også lavere end mange andre udbydere.

Reply from inMobile
Jeg kørte min første SMS-kampagne for remm.dk genenm inMobile. Denne 4-timers kampagne gav salg for 25.000 kr. med en Blended ROAS 9 på tværs af SMS, paid og E-mail. Langt den største del af salget kom lige efter SMS'en var sendt ud. Blev godt onboardet og vejledet af Dorte.
Super nemt at finde ud af platformen og er meget tilfreds. kommer til at køre mine SMS kampagner fremadrettet gennem inMobile :)

Reply from inMobile
Meget velfungerende setup og super kundeservice.