See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer hos Innowell. Jeg har netop afsluttet 3. semester, og det har været en fantastisk oplevelse hele vejen gennem uddannelsen... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er utrolig glad og stolt over at have gennemført uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer hos Innowell. Som udlænding er jeg ekstra glad for at have klaret et forløb på kvalifikationsni... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan personligt kun få stor ros over mine læber, når det gælder innowell’s online undervisnings platform. Jeg er kun stødt på søde og imødekommende mennesker, hurtig feed back samt nem tilgængeli... See more

Company details

1. Beauty & Well-being

Written by the company

Innowell er en dansk uddannelsesinstitution der udbyder anmelderroste online sundheds- og wellnessuddannelser. Flere af Innowells uddannelser blev som de første i Danmark statsligt niveauvurderet til højeste kvalifikationsniveau for sin art. Vi udbyder pt. uddannelser til bla.: Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer, Lægeeksamineret Klinisk Massør, Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog, Lægeeksamineret Hudterapeut, Anatomi, fysiologi, sygdomslære, psykologi m.m., samt en lang række kortere kurser indenfor sundhedsvidenskab, skønhed, fodbehandling, negleteknik, lash teknik, massage m.m.

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Danmarks bedste udbyder af blended learning uddannelser/kurser

Jeg kan slet ikke få armene ned af glæde. Jeg har netop afsluttet uddannelsen Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer hos Innowell og er helt blæst bagover, over den måde uddannelsesforløbet er tilrettelagt på. Uddannelsen har Danmarks højeste niveau (akkrediteret på niveau 5) indenfor fodpleje og det er velfortjent anerkendelse til skolen. Gennem hele forløbet der er foregået både online og med skoleophold, har der været støtte og opbakning ved spørgsmål omkring både uddannelsen, de problemer der opstod gennem studiet når jeg kørte af sporet og generel information.
Alle på Innowell er super professionelle og ved hvad de har med at gøre hele vejen igennem, de bekymrer sig oprigtigt for at hjælpe deres elever igennem på bedste vis. Jeg er nu igang med at opbygge min virksomhed og har stor respekt og taknemlighed for deres engagement som har givet mig så meget mod til at føre min drøm ud i virkeligheden. Tusind tak til Karin, Louise, Maj, Brian, Sika og øvrige medarbejdere på Innowell - jeg kan kun give jer alle min varmeste anbefaling

April 5, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Spaterapeut og certificeret AINHOA…

Spaterapeut og certificeret AINHOA hudplejespecialist.

Begge mine uddannelser har været interessante, der har været søde mennekser og hjælp omkring mig, både ved besøg på skolen og via hjemmesiden. Det er en skøn måde at få en ny viden på, og elsker min nye verden, som er startet efter mine uddannelser ved Innowell, og kan klart anbefale et besøg derinde, eller et opkald til deres studievejleder.

Pia

February 20, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har taget negleteknik uddannelse…

Jeg har taget negleteknik uddannelse hos Innowell og er meget taknemlig for min lære Ditte Louise Sidemand Jensen en rigtig dygtig kvinde har lært mig rigtig meget . Jeg anbefaler innowell skolen til alle sammen de tænker skal have nogle kurser i skøndheds branche fordi du for rigtig meget viljer og masser information med hjem. After de kurser jeg har bestemt mig at jeg vil tager også lash og ojenbryn kurser hos Innowell.
Dem de køre langt fra jeg vil også anbefaler Hjallerup kro hotel for overnatning. De er kun 5 min fra skolen . Tusind tak for denne gang.

August 31, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Vippeteknikker kursus taget hos…

Vippeteknikker kursus taget hos Innowell.
Jeg havde en skøn oplevelse på skolen i Hjallerup.
Super sød lærer og søde studiekammerater, dejligt rent og hyggeligt sted... jeg kan varmt anbefale et kursus/uddannelse hos Innowell - det var turen værd helt fra Vestsjælland.

August 23, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Innowell har udstyret med alle…

Innowell har udstyret med alle nødvendige oplysninger og meget hjælp således at jeg kunne færdiggøre 1.semester. Jeg synes jeg fik rigtig god rådgivning og der var altid en tilstede, som kunne hjælpe mig med hvad næste step skulle være. Jeg er glad for st have valgt innowell til at tage mit kursus.

August 17, 2021

Innowell kan bestemt anbefales

Innowell kan bestemt anbefales! Jeg har gennemført lashstylist uddannelsen og er meget tilfreds. Fjernundervisning når det er bedst! Det er en fordel at uddannelsen kan kombineres med arbejde, så kan man studere, lave test og øve sig, når man har tid til det.
Det faglige niveau er passende og man får altid en god service når man kontakter Innowell og hurtig feedback fra faglærerne.

August 12, 2021

Super uddannelse

Super uddannelse

Jeg tilmeldte mig anatomi og fysiologi samt sygdomslære. Der var en god rød tråd hele vejen gennem begge uddannelser.

Der var rig mulighed for sparring med den pågældende faglære, hvorfor det på ingen måde opleves som noget negativt at tage uddannelsen på fjernstudie.

Kan varmt anbefale Innowell.

May 24, 2021

Super godt kursus

Jeg ønskede at læse op på anatomi og fysiologi, inden jeg ville søge ind på uddannelse. Jeg søgte rundt på nettet, hvor Innowell kom frem og viste sig at være interessant. Efter et opkald og søgning på nettet, besluttede jeg mig i oktober for at deltage i et anatomi og fysiologi kursus.
Jeg har ikke fortrudt mit valg, kurset har virkelig været godt for mig. Der findes omkring 12 emner, som afsluttes med en skriftlig arbejdsopgave eller tidsbegrænset test, hvorefter du modtager feedback fra underviseren som du har knyttet til. Det har været rigtig godt at få løbende feedback fra underviseren, på den måde kunne jeg blive opmærksomhed på, hvis der var nogle områder, som jeg skulle have mere fokus på. Tilsidst afsluttes kursuset med en større skiftelig opgave og en eksamen hvis man ønsker det. Det tog 5 måneder at komme igennem kursuset, hvor jeg arbejdede hos hjemmeplejen ved siden af.

March 1, 2021

læge eks fodplejer

Jeg har taget uddannelsen som læge eks. Fodplejer og oplevede et højt undervisningsniveau og følte mig godt klædt på til selvstændig virksomhed efterfølgende. Jeg kan på det varmeste anbefale Innowell og deres kompetente personale
Mvh Pernille Kromann

January 6, 2021

Bliv væk!!

Bliv væk!!. Skuffende og dyrt !!

Denne intuition er under standart. Krusus var skuffende programmet tilbyder dig en så kalde hudeksperter uddannelse på forskellige niveauer. Halvdelen af ​​kurset er irrelevant såsom; Hart, Reno, fordøjelsessystemet, osv. Disse emner er kun relevante, hvis du fortsætter en karriere inden for det medicinske område. Når du tilmeld dig i kursus skal du købe en bog, som de har lavet; fyldt!! med grammatikfejl og ikke på kronologisk rækkefølge. Når du er færdig med online-programmet, skal men deltage i en 3-dages træning. Uddannelsen inkluderer kun minimalt produkt og ingen maskiner såsom mikrodermabrasering eller nogen form for udstyr.
Hvilket var en anden skuffelse, der gav det faktum, at de promoter dette til at være på et højt kvalitetsniveau. Under træningen klagede alle over det billige valg af produkt de leverer.

Endelig skal du også betale EKSTRA for en ekamen, som den normale lærer fører tilsyn til. Der Betyder ingen cencor, jeg har aldrig kunne forstå titel? (lægen eksamineret hudtepeut) der var ingen læge /cencor til eksamen. SCAM!!

Diplomet er en normal fil, som enhver kan udskrive og oprette, ikke engang et professionelt eksamensbevis.

Generelt dyrt, har lært meget lidt.

Dårlig lærer mangler en stor viden om branchen og behandlinger.

December 14, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Lægeeksamineret klinisk fodplejer

Jeg har taget uddannelsen til lægeeksamineret klinisk fodplejer hos Innowell. Jeg synes at jeg via uddannelsen har fået tilegnet mig en god og kompetent viden om kroppen og om fødderne. Jeg kunne godt have tænkt mig at der var lidt mere og dybere læring om foden, fodstillinger osv når nu det er det man kommer til at arbejde med i det daglige. Jeg føler mig godt klædt på til at starte op som selvstændig, da man også kommer ind på dette emne i uddannelsen.
Læringsmetoden med fjernstudie er fantastisk når man har familie hjemme og ellers er ret begrænset af geografi. Lærerne virker kompetente, man kan spare med dem og de er gode til at svare tilbage når man skriver til dem. Hjemmesiden er nem at finde ud af og det er nemt at kontakte lærerne den vej igennem.

November 3, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Kan helt sikkert anbefalde innowell

Jeg har taget den sundhedsfaglige-pakke uddannelse hos innowell, “anatomi, fysiologi og sygdomslære” i forbindelse med min uddannelse til zoneterapeut. Jeg har kun ros og positivt udtalelser, at fortælle om innowell og hele deres setup. Det har passet helt fantastisk ind i mit liv. Desuden så har det været nogle super flinke kontaktpersoner og underviser, som altid har været gode til at give hurtig og brugbar feedback.

Kan helt bestemt anbefalde innowell til andre.

October 13, 2020

Eyelash extensions kursus

Det er godt og vel 2 måneder siden, at jeg tog eyelash extensions kurset på innowell.
Jeg gik hjem med en følelse af at kurset var godt, men at jeg bare skulle tilegne mig en masse erfaring. Nu står jeg 2 måneder efter og har erfaret mig, at jeg manglede ENORMT meget information og at jeg ligefrem har fået fejlindlæring på stedet.
Derudover får man et ualmindeligt dårligt starterkit. Det var på ingen måde 5500 kroner værd.

October 10, 2020

En positiv oplevelse

Det har været en meget positiv oplevelse at gennemføre et uddannelsesforløb mange år efter sidste skolegang. Bogen er let at gå til, men bør læses et par gange. Underviserne er som oftest tilgængelige og er både faglig dygtige men også menneskelige :o). Hvis man bruger den tid der skal til, kommer man helt sikkert godt i mål.
Eneste lille minus er lydoptagelserne på nogle af videoerne. Ligeså synes jeg prisen er lige lovlig høj.

July 13, 2020

sundhedsfaglige grunduddannelse

Jeg har lige færdiggjort min sundhedsfaglige grunduddannelse hos Innowell, jeg syntes det fungere rigtig godt, men det er ikke noget man kommer sovende til, der skal arbejdes seriøst, der er frygtelig mange tests, som man skal bestå gennem hele forløbet, det er stressende, men også rart, da man får seriøst feedback på alle opgaver, det der overraskede mig mest var, at ikke nok med, at man skal lære en masse faglige ting, så skal man også have styr på, hvordan man opbygger en SSO, hvilket i sig selv, er en stor opgave. Men alt i alt, kan jeg kun kraftigt anbefale Innowell.

June 4, 2020

Jeg var meget skeptisk

Jeg var meget skeptisk, men da jeg kom rigtigt i gang, var det super dejligt at bare kunne læse løs, når det passede mig - og bære hjemme hos mig selv med bøgerne slået op ig klar hele tiden. Og underviserne er kompetente, dedikerede og svarer altid. Og særligt op til eksamen blev jeg fulgt tæt op hele vejen 💪🏼🤗

May 4, 2020

Penge ud ad vinduet.....

Jeg overførte kr. 5000,- til Innowell efter at have læst om virksomhedens ”fortræffeligheder”. Mit formål var at tage et spadestik dybere i forhold til faget Psykologi, som jeg ved en del om i forvejen. Efter kort tid skrev jeg følgende til Innowell:
”Prøv lige at forklare mig hvad det er, jeg får for de cirka kr. 5.000,-, som jeg har sendt til Innowell. Så vidt jeg kan se, kunne jeg have nøjes med at købe bogen og viderestudere emnet af interesse. Innowells hjemmeside er forældet i forhold til den nye bog, jeg har købt, YouTube vidoerne kan jeg se andetsteds og de små stikprøver giver jeg ikke meget for og skal i øvrigt heller ikke bruge dem til noget. Det er lige før jeg tænker, at det er bondefangeri. Let me know.”
Det kunne man ikke rigtig svare på, og jeg blev henvist til studievejledningen, som tager sig af sådanne situationer. De har kommenteret vagt og taler om gennemskuelighed og kundetilfredshed. Her ligger formodentlig problemet. Der er ikke gennemskuelighed, og på trods af muligheden for en ”guidet rundvisning”, som de kalder det, kan man godt selv foretage denne ”rundvisning”. Du risikerer derfor at havne i en situation som jeg, hvor du sender penge i god tro til et måske tvivlsomt foretagende. Allerede på dette tidspunkt er kundetilfredsheden naturligvis i minus.
Lærebogen, som jeg har købt i en boghandel, og som ellers intet har med Innowell at gøre, studerer jeg med stor interesse, men Innowell giver ingen mening. Hvis niveauet er for dem der absolut INTET ved om psykologi, skal det stå klart og tydeligt. Jeg giver ikke kr. 5000 for at løse multiple choice spørgsmål om Freuds datter hedder Anne via en dårlig og forældet hjemmeside.
Det er en oplevelse, jeg godt kunne have været foruden, og mine kr. 5000 kunne være brugt bedre. Jeg vælger, som jeg skulle have gjort fra starten, KU’s psykologi som enkeltfag. Jeg har bedt om mine penge retur helt eller delvist. Dem har jeg nu afskrevet, og jeg håber Innowell ”bruger” mine kr. 5000 fornuftigt. Jeg vil mene, at såvel et forbrugerprogram og en forbrugerombudsmand kan være interesseret i min oplevelse.

February 26, 2020

Take a closer look