Riktigt bra kvalite
Lätt och beställa och smidig leverans.Varorna håll högsta kvalite
VÄLKOMMEN TILL INOXA - Vi erbjuder ett brett utbud av inom glasräcken - entrétak - ledstänger - glasdörrar - glasväggar - och LED belysning för räcken. Designa och beräkna ditt pris online. Vi måttanpassar och skräddarsyr alla mått efter kundens behov. 5 års garanti och vi fokuserar på bästa kvalitet med lång livslängd.
Stenhuggarvägen 4U, 13238, Saltsjö-Boo, Sweden
Lätt och beställa och smidig leverans.Varorna håll högsta kvalite
Dags att renovera trapphuset
Dags att renovera trapphuset! beställer mörk panel från Moelven, målar tak, slipar och oljar in trätrappor och beställer mässing ledstänger från INOXA, mässing trotts att dom är 3600.- dyrare än rostfritt, men kommer att bli snyggt patinerade med åren som går, ber att dom kapar två stänger 60cm (för att sätta i mittstolpen) beställde även 4 ändlock till dessa och fick inte med dessa ,ringer Inoxa frågar varför och får till svar att om dom skall kapa så slänger dom dessa bitar men får väl leta reda på dom då!!! fick betala 245:- extra i frakt för dessa
Och döm av min förvåning att dessa ”mässing” ledstänger inte är mässing ledstänger???? utan är Rostfritt med en tunn beläggning av mässing
det står det inget om när man beställer
”MAN MÅSTE TYDLIGEN RINGA OCH FRÅGA OM MÄSSING STÄNGERNA ÄR MÄSSINGSTÄNGER”
Om ni gjör samma misstag som jag glöm inte att tag av ringar och annat som kan skava av denna tunna beläggning av mässing som då inte får ”rätt” patina med åren
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.