Company replied
Op de website en de socials wordt een bijzondere sfeer gecreëerd ronding de producten; kwaliteit, luxe, natuurlijk, relaxt en genieten. De producten komen overeen met de sfeer die is gecreëerd, zowel... See more
Company replied
Geurkaars aangeschaft. Fijne geur en een luxe uitstraling. Communicatie omtrent bestelling en levering was duidelijk en met een persoonlijke touch.
Company replied
"Welkom bij Insphirea – waar design en geur samensmelten om onvergetelijke momenten te creëren. Onze eerste lijn, Reposea, belichaamt onze passie voor uitmuntendheid: stijlvol matzwart glas met gouden details, gevuld met de bedwelmende geur van vanille, musk en karamel. Reposea biedt geurstokjes, geurkaarsen en roomspray, elk zorgvuldig samengesteld om geluksmomenten in je leven te verrijken. Bij Insphirea gaan we verder dan enkel producten; we bouwen een gemeenschap. Onze persoonlijke communicatiestijl en toewijding aan onze klanten creëren een unieke ervaring. We staan altijd open voor contact en streven ernaar om binnen twee werkdagen op vragen te reageren. Onze klanten zijn mensen die zichzelf willen ontwikkelen en waarde hechten aan kwaliteit. Met producten van superieure afkomst - zoals onze biologische zonnebloemwaxkaarsen en parfums uit Grasse – richten we ons op de middenklasse die net iets meer wil. Insphirea is niet zomaar een merk; het is een levensstijl. Sluit je aan bij onze reis naar welzijn en schoonheid, waar elk product een verhaal vertelt en bijdraagt aan jouw persoonlijke geluksmomenten."
Netherlands
Snel bezorgd en met zorg ingepakt! Topprodukten en mooi design.

Reply from Insphirea
er was een snelle levering van de huisparfum.
Zeer zorgvuldig verpakt en op zich al een kado om te ontvangen en uit te pakken.

Reply from Insphirea
Ik ben erg tevreden met deze geurstokjes! De geur is subtiel maar toch goed aanwezig en verspreidt zich mooi door de kamer. Het flesje staat stijlvol als decoratie en past in elk interieur. De stokjes nemen de olie goed op en de geur blijft lang hangen zonder te overheersen.
Kortom: een fijne en elegante manier om je huis een aangename sfeer te geven.

Reply from Insphirea
Snelle levering van producten. 1 flesje was uitgelopen in de verpakking, na 2 dagen een nieuw flesje ontvangen.

Reply from Insphirea
De bestelling kwam super snel en we werden van elke stap tijdens de bezorging op de hoogte gehouden. Ons pakketje was zorgvuldig verpakt en de kwaliteit (we hebben een home bundel met geurkaars, geurstokjes en roomspray) is echt zeer hoogwaardig.

Reply from Insphirea
Goede kwaliteit leuk flesje met prima luchtje plus snelle levering.

Reply from Insphirea
Ben blij met de geurstokjes,fijne aroma en ondanks drukte snelle en mooi verpakte levering.Je kan zien,dat het met liefde gedaan is.Chapeau voor wat jullie in een jaar bereikt hebben.Wens jullie succes en ga zo door,en alvast fijne 🌲dagen en we wachten op nog meer moois in het nieuwe jaar.🍀💚

Reply from Insphirea
Een snelle levering, heerlijke geuren! Flesjes staan mooi in je interieur.

Reply from Insphirea
Mooi design, echt een statement piece voor in je huis, die dan ook nog eens heerlijk ruikt! Aan iedereen aan te raden!

Reply from Insphirea
Ik had een cadeautje nodig voor dezelfde avond. Ik had gelezen op social media dat er een nieuwe zomerse groene geurlijn van Insphirea was. In overleg met de makers/ verkopers de gehele lijn , bestaande uit roomspray, geurstokjes en geurkaars, online besteld en op afgesproken tijd dezelfde dag in Axel mogen ophalen. De jarige was er heel erg blij mee. Het zit in mijn planning om voor mezelf ook een bestelling te doen, zodra mijn huidige geurverspreiders op zijn.

Reply from Insphirea
Snelle en persoonlijke service. Artikelen zijn mooi verpakt en voorzien van een persoonlijke noot. Perfect cadeau voor jezelf of voor een ander.

Reply from Insphirea
Snelle levering, met liefde ingepakt en ontzettend goede producten. Conclusie: Insphirea is zeker een aanrader als het gaat om lekkere geurtjes in jouw huis!

Reply from Insphirea
Snelle levering, goede kwaliteit, goede omschrijving op website. Fijne ervaring

Reply from Insphirea
Hele snelle levering. Goede informatie per email.
Mooi luxe product en goed en degelijk verpakt.

Reply from Insphirea
Klasse en Stijlvolle uitstraling van het product.
Geur is natuurlijk en subtiel.
Goed bezig!

Reply from Insphirea
Learn more about other kinds of reviews.