See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Netjes gewerkt, alles volgens plan en nagenoeg volgens afspraak. Helaas wat miscommunicatie door emails over en weer. Daarom 4 sterren.

Rated 5 out of 5 stars

Henk heeft mijn single split airconditioner op het dak van de aanbouw losgekoppeld t.b.v. het vernieuwen van bitumen dakbedekking. Later weer opnieuw aangesloten en een onderhoudsbeurt uitgevoerd.... See more

Company details

1. Solar Energy Equipment Supplier
  2. Air Conditioning System Supplier
  3. Electric Vehicle Charging Station

Written by the company

Installatie Sterk is de specialist op het gebied van zonnepanelen, laadpalen & airco's uit Breda. Installatie Sterk werkt met advies op maat en komen dus graag bij u langs voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Een hele goede ervaring met Sterk…

Een hele goede ervaring met Sterk Installaties voor zowel zonnepanelen, thuisbatterij en laadpaal als ook installatie airco's. Ze houden zich aan gemaakte afspraken en werken netjes. Zeker de moeite waard om een offerte aan te vragen.

April 1, 2026

Beste fam. van Elst,

Bedankt voor de positieve beoordeling en mooie woorden. Goed om te horen dat jullie ervaring heel goed is geweest voor het algehele traject. Fijn dat we jullie hebben mogen helpen aan een mooi totaal pakket!

Met vriendelijke groet

Rated 5 out of 5 stars

Hebben alles gedaan volgens afspraak…

Hebben alles gedaan volgens afspraak werken netjes .en ruimen ook alles netjes op .ze hebben alles netjes opgeleverd

March 3, 2026

Beste Erik,

Goed om te horen dat alles netjes is verlopen en naar wens is geweest!
Bedankt voor deze positieve woorden en beoordeling!

Airco's plaatsen

We hebben één buitenunit en twee binnenunits door Installatie Sterk laten installeren. Er is veel advies gegeven en er werd meegedacht met onze wensen. De installatie is goed uitgevoerd en er werd zelfs na vijf uur gewerkt om het af te maken.

February 18, 2026

Beste Robbie,

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Goed om te horen dat het van advies tot installatie naar tevredenheid is verlopen.

Rated 5 out of 5 stars

Net en kwalitatief goed werk

Net en kwalitatief goed werk. Bijzonder klantvriendelijk en bereid om net dat beetje extra te doen.

February 19, 2026

Hoi,

Bedankt voor de mooie woorden en positieve review. Wij zetten graag een stapje extra zodat de klant tevreden is. Dus dan is het extra mooi dat dit ook door klanten zelf zo wordt ervaren!

Rated 5 out of 5 stars

Prettige en snelle communicatie en…

Prettige en snelle communicatie en vakkundige installatie.

January 28, 2026

Hoi,

Bedankt voor de mooie beoordeling en goed om te horen dat u tevreden bent met zowel communicatie als de installatie zelf!

Rated 5 out of 5 stars

Netjes op afgesproken tijd begonnen en…

Netjes op afgesproken tijd begonnen en klaar. Goede en duidelijke uitleg en heel netjes gedaan.
Volgende klus zal wederom door hun gedaan worden

January 26, 2026

Beste R. van Oers,

Bedankt voor uw positieve beoordeling en goed om te horen dat u voor een volgend project ook bij ons zult aankloppen!

Rated 4 out of 5 stars

Netjes gewerkt

Netjes gewerkt, alles volgens plan en nagenoeg volgens afspraak.
Helaas wat miscommunicatie door emails over en weer. Daarom 4 sterren.

January 20, 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Goed om te horen dat u ondanks de miscommunicatie verder tevreden bent over de algehele gang van zaken. Onze excuses voor het ongemak.

Sterk Levert zeer sterk werk

ondanks dat Fa. Sterk niet de originele instalateur is. hebben ze alles in het werk gezet om site transfer en garantie problemen tot in de puntjes op te lossen.
uitbreiding van ons systeem is accuraat en netjes verlopen ondanks het slechte weer.
ik kan ze alleen maar aanbevelen

January 16, 2026

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en mooie woorden. Fijn dat we u naar wens hebben mogen helpen bij het oplossen van alle lopende zaken.

Uitstekende kwaliteit van werken

Fijne mensen om mee te werken. Goede afspraken gemaakt die ook worden nagekomen en ze denken goed mee in het project. Alle rommel wordt ook opgeruimd. Kortom, wij zouden zo weer met Sterk in zee gaan.

January 14, 2026

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Goed om te horen dat jullie weer bij ons zouden aankloppen.

Rated 5 out of 5 stars

Van het begin tot het eind wordt er…

Van het begin tot het eind wordt er door Iris en Henk met je meegedacht. Vriendelijk, vakkundig en komen hun afspraken na.

December 12, 2025

Beste Marco,

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Goed te horen dat jullie tevreden zijn met het hele traject van begin tot eind!

Rated 5 out of 5 stars

Perfect geholpen, vriendelijk en snel.

Perfect geholpen bij het verwijderen van zonnepanelen t.b.v. verbouwing. Snel en vriendelijk

December 8, 2025

Beste James,

Bedankt voor de positieve beoordeling. Goed om te horen dat we u perfect van dienst hebben mogen zijn!

Airconditioner aansluiten en onderhoudsbeurt

Later weer opnieuw aangesloten en een onderhoudsbeurt uitgevoerd.
Netjes gewerkt, komt afspraken na en communiceert ook duidelijk.
Zeker aan te bevelen.

December 3, 2025

Beste E. Spits,

Bedankt voor de aanbeveling en positieve beoordeling. Fijn dat we u naar wens hebben kunnen helpen.

Met vriendelijke groet

Zeer tevreden

Zeer tevreden met hele traject. Buitenunit airco moest op dakkapel en Henk heeft heel prettig meegedacht over oplossingen en geluid. Communicatie en plaatsing ging soepel en ervaar nul geluidsoverlast dus zeer tevreden.

November 20, 2025
Unprompted review

Beste Michiel,

Bedankt voor de mooie beoordeling, goed om te horen dat u tevreden bent met het hele traject.
Wij doen ons uiterste best om een passende oplossing te vinden binnen de wensen van onze klanten en passend bij de situatie. Dus dan is het fijn te lezen dat dit ook zo wordt ervaren!

Top gedaan

Mannen waren keurig op tijd en hebben al de werkzaamheden keurig van te voren besproken en overlegd.
Van A tot Z gedaan en netjes opgeleverd👌👍💪.
Bakkie wordt graag genuttigd☕️☕️.
Goed gedaan mannen👍👍

November 6, 2025

Beste Wil,

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling en mooie woorden. Goed om te horen dat u tevreden bent over alle werkzaamheden van A tot Z. Daar doen we het immers voor. Veel plezier gewenst met uw installatie.

Installatie Sterk denkt mee

Installatie Sterk communiceert goed, maakt duidelijke afspraken, werkt netjes, denkt mee en komt met goede oplossingen. Kortom: een aanrader.

November 3, 2025
Unprompted review

Beste J. Kuijpers,

Hartelijk dank voor de mooie woorden en positieve beoordeling. Goed om te horen dat u ons zou aanraden en dat alles naar tevredenheid is verlopen. Daar doen we het voor!

Plezierig geholpen

October 29, 2025

Goededag,

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Goed te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen!

Top service!

Wederom uitstekend werk geleverd door Henk. Installatie van de binnen- en buitenunit van de airco is goed verlopen. Bedankt!

October 13, 2025

Beste Dennis,

Bedankt voor de goede beoordeling en fijn dat alles weer naar wens is verlopen.

Hele fijne installatiepartij

De communicatie en uitvoering van de installatie van onze airco hebben we als zeer positief ervaren! Er werd goed meegedacht en alles werd achteraf netjes achtergelaten.

September 25, 2025

Beste Duncan,

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling en mooie woorden. Goed om te horen dat alles als zeer positief is ervaren, daar doen we het voor!

Werken netjes en hard

Werken netjes en hard
zijn vriendelijk
Leveren kwaliteit

goede communicatie

August 11, 2025

Beste S. Krijnen,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

Rated 5 out of 5 stars

Installatie Sterk was van begin tot eind fantastisch.

Vanaf het eerste contactmoment, via de planning, tot aan de installatie en de nazorg verliep alles vlekkeloos.

Mijn voorkeur voor communicatie was via e-mail, en dat is gedurende het hele traject volledig gerespecteerd – iets waar ik ontzettend blij mee was. Alle informatie was duidelijk en al mijn vragen werden helder en eerlijk beantwoord, zonder vage of ontwijkende antwoorden.

Tijdens de planningsfase luisterde Installatie Sterk niet alleen aandachtig naar mijn wensen, maar dacht ook actief mee over hoe die het best gerealiseerd konden worden – zowel functioneel als esthetisch.
Een voorbeeld: de zonnepanelen werken niet alleen uitstekend, maar zijn ook mooi geplaatst zodat ze er van buitenaf goed uitzien.
Een ander voorbeeld is de airco: de oorspronkelijk voorgestelde plek werd aangepast zodat mensen geen hinder ervaren wanneer de airco aanstaat.

De planning was flexibel en ondanks dat er meerdere partijen betrokken waren, verliep de coördinatie probleemloos. Op de installatiedag was alles duidelijk gecommuniceerd en verliep het zonder vertraging. En zelfs wanneer iets anders liep dan verwacht, was daar al slim op geanticipeerd.

De nazorg is net zo goed geregeld als de rest van het traject.

Installatie Sterk heeft perfect werk geleverd bij de installatie van de airco, zonnepanelen én het vernieuwen van de meterkast.
Ik kan dit bedrijf blindelings aan iedereen aanbevelen.

May 6, 2025

Dear M. Zawadski,

Thank you very much for this extensive and beautiful review.
We appreciate all the nice words and so nice to hear that everything went according to plan!

Kind regards

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look