De leverer ikke den lovede vare, men opkræver gladeligt penge!! På trods af gentagende henvendelser om at få leveret den service jeg endda har betalt forud for, så sker der INTET. Det er flerårige... See more
See what reviewers are saying
Christina lavede en tarotoplæg min søn ikke set 1 1/2 år alene og anden søn er død. Hun skriver både det løser sig på sigt og relationen er ikke nødvendigvis lukket for altid. Hvilket efterlader... See more
Fik lavet ny hjemmeside med intro.dk og SEO. Hjemmesiden er da fin og den er på første side i en googlesøgning, MEN... Efter 12 måneder kom der en regning på SEO abb. på over 12.000 - jeg var uenig i... See more
Bondefangeri!
De leverer ikke den lovede vare, men opkræver gladeligt penge!!
Det er flerårige kontrakter, der er umulige at komme ud af trods kontraktbrud fra sælgers side.
Hold jer langt væk!
Christina lavede en tarotoplæg min søn…
Hvilket efterlader mig med tvivl og frustration.
Hun svarer beskylder mig for jeg vil have kortoplæg som jeg vil have det i stedet for tvesindet fejl og rette den.
Og beder mig ikke kontakte hende mere.
Det synes jeg er for dårligt.
Total uprofessionelt firma og service
Har været på sidelinien til en oplevelse for dette utrolige uprofessionelle firma. De responderer ikke på indsigelser men opkræver for ydelser som ikke er leveret. Har aldrig hørt om lignende ringe selskab.
Intro A/S bondefanger folk.
Intro A/S laver et flot design, og når det er sagt, så er det bondefangeri af højeste klasse. Ville opsige abonnement og de sender derfor en mand ud. Der er slet ikke tale om opsigelse. Havde valget mellem at forlænge med 3 eller 5 år. Jeg fik besked om, at Google Seo skulle fornyes årligt. Summen 12.400 kr pr år. Kontrakten var delt i to, men det hele hæftede sig for 3 år. ( altså 36.000 kr!!) - De dyreste lærepenge, jeg har haft. Vælg et andet selskab!
Lukkede for adgang til mail og hjemmeside efter indsigelse
Efter 12 måneder kom der en regning på SEO abb. på over 12.000 - jeg var uenig i fakturaen og gjorde indsigelse mod regningen. Efter indsigelse fortsatte rykkerprocessen og efter næsten 2 måneder uden svar på indsigelse spærres hjemmeside og mail uden varsel.
Uha!
Uha. Uhadada
Bevares. Fin hjemmeside.
Men resten: Man skal virkelig holde tungen lige i munden hvis man skal følge med.
Heldigvis er der mulighed for at ændre sin positive anmeldelse til en negativ i Trustpilot
Pas på pengene!!!
Uha!
Virkelig dårlig oplevelse med dette…
Virkelig dårlig oplevelse med dette firma.
Professionelle folk
Professionelle folk, som er gode til at skabe resultater!
Hurtig og flot hjemmeside leveret
Hurtig og flot hjemmeside leveret. Jeg fik alle mine ønsker og kriterier opfyldt og er glad for det produktet jeg modtog af Intro
Klar anbefaling
Hørte hjemmesiden igennem en ven, og jeg er så glad for at jeg fik anbefalingen. Da jeg tog kontakt til dem var de meget flinke og professionelle. Deres ekspertise og service var i top og de var meget behjælpelige da jeg skulle sætte min webshop op.
Kan klart anbefales
Vi har haft en fantastisk oplevelse med…
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Intro.dk! Deres medarbejdere har gjort, at vi har følt os trygge ved at besvare alle vores spørgsmål, og deres ekspertise indenfor hjemmeside design, SEO og Google Ads, har løftet vores tilstedeværelse på nettet. Professionelt, effektivt og stor forståelse for vores behov. Kan varmt anbefales herfra!
Intro har hjulpet min håndværkervirksomhed med at få en langt bedre seo placering i mit område, allerede 3 kunder igennem
Som en tømrer, er jeg ikke lige den skarpeste til sociale medier osv. så derfor fandt det mig naturligt at få en anden til det. Her har intet.dk hjulpet mig, tilfreds indtil videre. Lige den hjemmeside jeg havde forstillet mig i hovedet
Jeg har fået en lavet hjemmeside og…
Jeg har fået en lavet hjemmeside og Google ads gennem intro, og er super tilfreds med resultatet. Alle mine spørgsmål blev besvaret og proaktive medarbejdere har været virkelig rart.
Hjemmeside til tiden
Jeg har fået lavet en hjemmeside af intro.dk og kan kun medgive de varmeste anbefalinger. Alle deadlines og aftaler overholdt til punkt og prikke.
En af dem i branchen der forstår hvad god service er :)
Super fede resultater
Super fede hjemmesider hvor kunden er med i processen fra start til slut
“Falske gebyrer Pas på derude
Jeg driver en lille hobbyvirksomhed, og en sælger kom forbi og tilbød en simpel hjemmeside til en fast pris for 8 år uden andre gebyrer. Et år senere modtager jeg en regning på over 12.000 kr for seo basic selvom jeg har opsagt min Seo. De truer nu med inkasso. Det virker klart som en metode, hvor de forsøger at tjene penge på uetiske måder.
Dette er en skammelig måde at drive forretning på, og jeg overvejer mine muligheder for at gå videre med sagen.
Varmeste anbefalinger!
Jeg kan varmt anbefale Intro til at lave hjemmesider! Det gik virkelig hurtigt, far da jeg sagde Go! De fandt både billeder, farver og indhold til hjemmesiden selv. Jeg skulle ikke tænke på noget som helst. De sendte blot et udkast af hjemmesiden, og kun småting skulle justeres. Utroligt nemt og hurtigt samarbejde!
5 Stjerner er så fortjent.
Virkeligt professionelt firma. Holder hvad de lover samt hurtigt og venlig support. Flot hjemmeside som de har lavet til mig. Kan kun anbefales.
Har fået relanceret min hjemmeside....
Har fået relanceret min hjemmeside, og været meget tilfreds med resultatet, der har været en god dialog med Intro, og i alt glad for samarbejdet...
Anders
Hedehusene Køreskole ApS
En hurtig og sikker måde at hjælpe på…
En hurtig og sikker måde at hjælpe på og tilrette efter de ønsker og behov vi har for vores hjemmeside Suhrs Udvikling & Botræning, samt Suhrs Træning & Uddannelse. Natcha er formiddabel til at hjælpe os!