Company details

1. Food, Beverages & Tobacco

Information provided by various external sources

iPosen.dk er en online dagligvarebutik på nettet, der specialiserer sig i levering til visiterede borgere i de danske kommuner. Vi er en del af Dansk Supermarked Group og pakker og sender varerne direkte fra dit lokale føtex varehus. Vi har indgået et samarbejde med Postdanmark som afhenter og bringer varerne direkte til din dør.

2.9

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

IPosen er blevet for dyr

jeg får vare fra iPosen hver uge, er visiteret til det, der har ikke været en eneste gang hvor varerne har været hvad jeg har bestilt, har i dag fået vare til 160,65 de samme vare Irma 141,00 Nemlig 137.56 .
Jeg ved godt man skal lægge kørsel til men alligevel !!!!
Yvonne Kristiansen.

PS. Meget flink personale

August 4, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Slettet anmeldelse på Facebook !!!!

D. 27.8.14 skrev jeg en anmeldelse på deres Facebook-side - 1 stjerne - fordi ikke har leveret de vare jeg havde bestilt - havde flere gange rykket, og blev lovet, at de nok skulle komme samme dag. Har endnu ikke fået en forklaring, selvom jeg både har ringet og skrevet til deres kundeservice.
Så sletter de min anmeldelse på FB - det er bare ikke i orden - har skrevet endnu en dårlig anmeldelse på deres side. Hvis man som jeg er meget afhængig af hjælp, er det IKKE iPosen.dk man skal benytte sig af !!!!!

August 27, 2014
Rated 2 out of 5 stars

Nu igen.

Jeg bestilte for ca 2 måneder siden 1 kg rødbeder til 13 kr. da jeg fik varerne modtog jeg 1 stk.rødbede til de 13 kr.Så bestilte jeg 7 poser øko bananer til 10 kr pr. pose,jeg fik 7 stk bananer til 70 kr.Så bestilte jeg 4 poser øko. bananer til 10 kr pr. pose,jeg fik 4 stk. øko bananer til 40 kr,det samme gentog sig ugen efter og sørme om det ikke gentog sig igen idag,jeg havde bestilt 4 poser øko bananer til10 kr pr stk. og modtog så 4 stk bananer til ca. 40 kr..

I ovennævnte tids rum har jeg også bestilt 2 x opvaskemiddel,men modtog 1 flaske af noget som jeg ikke har bestilt,det samme med toilet rens.Der har også været problemer med de hollandske kryddere jeg har haft bestilt.Krydderne har simpelthen været knækket,faktisk så har 5 ud af 6 pakker kryddere været gået i stykker/knækkede,stort set i hele pakken.
Nå men til sidst,så har jeg aldrig haft så mange bære poser/ plast poser, som går
til affald,ville det være noget man kunne gøre noget ved eller hvad ?

Jeg har fået det ordnet med kundeservice,som på nær en enkelt person,har været utroligt søde til at ekspedere når jeg har reklameret.

April 13, 2014
Rated 4 out of 5 stars

Flotte friske varer

Har nu 2 gange handlet hos Iposen, efter roderiet hos bestil.nu. og jeg må sige at jeg er positiv overrasket. Flotte friske varer og hurtig levering. Lidt irriterende man ikke kan få en bekræftelse, når man har bestilt varer, og udvalget kunne måske være lidt større. Men alt i alt godt, håber det varer ved :)

October 16, 2013
Rated 5 out of 5 stars

billigt, hurtigt, nemt

Det er befriende at kunne handle på nettet et sted hvor varerne er tæt på alm supermarkedspriser. Har før brugt andre sted så som nemlig.com, men iposen.dk er bare billigere. Det hele gik meget nemt og leveringen var spot-on til tiden. Varerne var i super kvalitet og friskhed. Jeg fik handlet aftensmad til 2 voksne og 1 barn i en hel uge for under 500kr inkl fragt....kommer bestemt til at handle her ofte.

May 11, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk godt klaret (:

Har nu bestilt hos Iposen to gange.

Første gang gik det fejlfrit og alting kom til tiden.
Sidder i dag og venter på min andenlevering, men ingenting sker. Derfor skriver jeg til kundeservice og 10 minutter senere bliver jeg ringet op og forklaret, at der er sket en teknisk fejl og at de kan levere i morgen med fratrukket levering. Fanastisk god kundeservice, kan slet ikke rose dem nok (:

Deres priser er desuden helt fine og produkterne helt i top og friske når de bliver leveret. Det sparer én for en hel del besvær med at gå ned og handle uden at skulle punge ud med tre gange så meget for varerne som jeg har oplevet på visse andre sider.

Kan kun varmt, varmt, varmt anbefale dem - selv hvis man er på SU ;)

January 3, 2013

Take a closer look