Irisdk

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

I skriver at i har adresse i København, men det vejnavn i skriver findes ikke i København! Så hvor er jeres adresse? Jeres ting ser godt ud, men når adressen er fiktiv og intet telefon nummer eller vi... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte noget tøj hos dette firma. De tog pengene med det samme, men varerne kom mere end to måneder senere. Tøjet var elendigt syet og for småt. Jeg bad firmaet om en adresse, jeg kunne retur... See more

Rated 1 out of 5 stars

PAS PÅ - i kan ikke returnerer .. så useriøst. SVAR FRA DEM Vi undskylder oprigtigt for det, men vi sender ordrer fra Asien, hvor vi har vores lager. Vi gør vores bedste for at løse problemer... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min oplevelse med din virksomhed var en fornøjelig oplevelse. Andre butikker uden at nævne navne var virkelig dårlige!

Company details

1. Clothing Store

Written by the company

Iris's mission er at blive den bedste kilde til modeinspiration ved at levere de nyeste og fedeste designs.

Pas på.

Jeg bad firmaet om en adresse, jeg kunne returnere det til, men det kunne ikke lade sig gøre, men jeg kunne beholde tøjet (men til hvad?) og få 30% af beløbet retur. Det var jeg selvfølgelig ikke tilfreds med, og skrev det til dem. Så forhøjede de beløbet til 40%. Efter flere skriverier blev beløbet forhøjet til 50% og så til 60%.
Derefter fik jeg ikke svar fra dem og nu har jeg erfaret, at hjemmesiden ikke eksisterer mere.
Jeg er blevet taget godt ved næsen, og nu tror jeg ikke, at andre kan opleve det samme som mig i dette firma, men jeg kunne godt tro, at de så bare laver et nyt firma/hjemmeside.

March 19, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Bestilte en trøje den 10/1-23 og penge…

Bestilte en trøje den 10/1-23 og penge blev trukket
med det samme.
I dag d 22/2-23 har jeg ikke set trøjen endnu.
Har haft kontakt med dem både pr telefon og mail.
De bliver ved med at sige den er i transit og ha lidt
tålmodighed endnu,den kommer.
Sendt mail til dem igen idag.
Skrev at hvis jeg ikke snart modtager min trøje
så må vi tage andre midler ibrug!!

Jeg bestiller ALDRIG fra dem mere!!!

February 21, 2023

SVINDEL.

SVINDEL.
Bestilte en trøje 2/1/23. I dag den 19 feb er den stadig ikke kommet. Har skrevet 2 gange og får samme besked. De kan se den er under transit. Det har den været siden 2/1/23. Altså samme dag jeg bestilte den..
Tror ikke på jeg nogensinde ser den trøje til 260 kr.☹️

February 18, 2023

Hold jer væk.

Bestilte, pengene blev trukket samme dag, så gik der 8 uger, så kom der en pakke,MEN den passede ikke - som i slet ikke, selvom jeg fulgte skemaet.

Hold jer fra det firma.

February 13, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dette må jo så være et fup-firma

Dette må jo så være et fup-firma. Bestilte d. 27. Dec 2022, pengene blev trukket d. 29. Dec.2022 og jeg fik en bekræftelse på min ordre. Har siden ikke hørt et ord fra dem trods flere forsøg på at kontakte dem.
Øv for den.

February 12, 2023

PAS PÅ kan ikke returneres

PAS PÅ - i kan ikke returnerer .. så useriøst.

SVAR FRA DEM
Vi undskylder oprigtigt for det, men vi sender ordrer fra Asien, hvor vi har vores lager. Vi gør vores bedste for at løse problemer uden at returnere, fordi forsendelse fra Europa tilbage til Kina er så dyrt.

Vi giver dig 30% refundering på din ordre, og du kan beholde varerne eller give dem til en person, der er dig kær, eller en 70% rabat (kode: dev70), og du kan bestille en anden vare eller en størrelse, der passer dig

February 8, 2023

Fup hjemmeside

Pengene trukket dagen efter bestillingen, varerne aldrig modtaget. Deres kundeservice skriver at varerne er på vej, meen nu er det 2 måneder siden at jeg bestilte. Mit bedste råd er: KØB IKKE PÅ DENNE SIDE!!!!!!!!!!!

January 30, 2023

Utroværdig

Utroværdig
Vare bestilt de kommer aldrig de trækker penge fra folk men sender aldrig vare
Snyder folk skriver varen er på vej men den kommer aldrig brug aldrig det firma

December 22, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Den bestilte vare kom aldrig

Den bestilte vare kom aldrig. Henvendelser via mail til firmaet gav ikke noget resultat, udover en venlig forsikring om, at varen sandelig er på vej og allerede i transit. Fra Kina. Og pengene er naturligvis trukket forlængst. Så der blev man da lige snydt.

January 25, 2023

PAS PÅ. SVINDEL FIRMA

Min vare kom efter 6 uger efter bestilling (efter at jeg havde rykket for den)
Det er ikke den vare jeg har bestilt.
Jeg har bedt om en retur adresse og sikkerhed for at få mine penge igen.
De vil give mig 30% af beløbet tilbage mod at beholde varen (den er ubrugelig).
ABSOLUT SVINDEL FIRMA.

January 17, 2023

Vare kommer ikke

Bestilte vare d 30/12/22, dd modtaget sms fra Dao at de skulle ha sat min pakke ved min hoveddør. Snyd og humbug , jeg har video på døren , og der har ingen været. Går jeg ind via ordrebekræftelsens link til fragtmand er min vare endnu ikke afsendt.
Der er nu gjort indsigelse til bank om at firma svindler.
Advarer mod at bruge dem

January 16, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har hverken modtaget en…

Jeg har hverken modtaget en ordrebekræftelse eller vare, pengene er allerede hævet på min konto...er blevet snydt, selvom jeg er så varsom med at købe på nettet....tror ikke på at jeg nogensinde ser bare skyggen af en levering🙄😨😱

January 6, 2023

Take a closer look