Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Vreselijke pannen na een half jaar al…

Vreselijke pannen na een half jaar al de anti aanbaklaag er af handvaten die vol lopen met water waardoor je eerst een kwartier al het water er uit moet schudden en een ei of pannekoek is niet te bakken in de pan door de figuurtjes

April 16, 2026

Potten- en pannenset gekocht

Potten- en pannenset gekocht. Na korte tijd ging de zwarte kleur buiten er gewoon af . De bodem vd potten schilferde binnenin gewoon weg. 9 keer geprobeerd contact opgenomen mr niks respons. Aangetekend schrijven ook zonder respons . Verder gn zaak van gemaakt omdat me dat toch maar geld zou kosten. Gewoon ALLES de vuilbak in. Pure oplichting ! Een schandaal dat grote grote bedrijven zoals BOL etc hiermee verder werken.

December 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Pannenset gekocht wil niet op inductie

Pannenset gekocht, 1 sauspan wil niet op de plaat, gelijk gebeld, druk druk druk ,telefonisch heel slecht bereikbaar, wacht al week op antwoord, dit ook gemeld bij klarna, slecht bedrijf maar als ze iets kunnen verkopen dan wel tijd om op te sturen
Nu inmiddels 22 okt en nog steeds geen antwoorden telefonisch niet bereikbaar, klinkt als....

October 11, 2025

Een dure pannenset aangeschaft

Een dure pannenset aangeschaft, de pannen begonnen al na 3x te gewassen te hebben te schilveren. 2.5 jaar verder, lak is van de pannen eraf, het ziet er niet uit, en de onderplaat van de pannen raken los, het is niet waard mensen om bij dit bedrijf pannen te kopen. Je koopt voor de looks maar het is geen kwaliteitt!!! Verspil je geld niet! Na contact te hebben gehad, krijg je te horen dat 2 jaar garantie voorbij is, lekker makkelijk praten en verder doen ze niks voor je. Je kan beter tefal merk kopen is nog beter dan bij dit neppe bedrijf.

September 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Wat een slecht bedrijf zeg!!!.

Wat een slecht bedrijf zeg!!!.
2022 pannenset gekocht met een wokpan, hapjes pad etc. De wokpan past niet eens op een normale inductie kookplaat. Dit gemeld geen probleem, kreeg hiervoor wel mijn geld terug. Vervolgens nog geen 3 maanden later de PFAS vrije, anti aanbak koekenpannen wel degelijk aanbakken tijdens het koken. Kreeg als melding, je mag met een schuurspons en schuurmiddel in je pannen om het aanbakken tegen te gaan...heel bijzonder, dus toch maar geprobeerd, nadat ik schoonmaakazijn ook had geprobeerd op hun advies. Dit heeft natuurlijk niet geholpen, dus kreeg nieuwe koekenpannen terug gestuurd. Nu ruim 1 jaar later opnieuw weer dat de koekenpannen aanbakken. Diverse keren gemaild, gebeld, geen gehoor.. Nadat ik iemand aan de lijn kreeg, vrijwel direct de volgende dag iemand een mail terug gestuurd met de melding dat ze mij niet meer kunnen helpen. De pannen waren in 2022 gekocht, nieuw pannen gestuurd, dus ja de 2 jaar wettelijke garantie is ruim verlopen. Maar niet echt klantvriendelijk hoe hier mee omgegaan wordt. Tot 2 keer toe dat pannen aanbakken, lijkt mij niet echt een top product, zoals zijzelf aangeven en promoten

August 22, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Volledige pannenset gekocht

Volledige pannenset gekocht, 3 koekenpannen, hapjes pan, en 3 normale pannen. Koekenpannen brand al vanaf het begin aan, staan bol en krom, en een kookpan past het deksel niet op de pan, de pan is krom. Diverse keren gemaild, je kan blijkbaar niet bellen, duurt 3 a 4 dagen voor antwoord krijgt, en je moet maar blijven herhalen, dat je ze goed behandeld hebt. Heb ze nog maar net 2 maanden in gebruik en alle koekenpannen branden aan in het midden. Zonde van mijn geld en ze komen tot nu toe niet met een oplossing.

April 1, 2025

Mega slechte kwaliteit pannen

Mega slechte kwaliteit pannen. Wat is dit een miskoop geweest. Bijna €200 aan een pannenset uit gegeven omdat ik op inductie ging koken maar dit bleek de aller slechtste aankoop! Na 2 maanden bakte de pannen al aan, en nu 8 maanden verder kan ik er amper nog mee koken. Wat je er ook in bakt, alles brand aan. Met boter met olie maakt allemaal niets uit, de kwaliteit is gewoon bagger. Niks geen anti aanbak laag zoals ze op de website omschrijven!

Zou zeker voor een ander merk gaan want dit is weggegooid geld

January 24, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look