Jeg blev simpelthen blæst bagover først…
Jeg blev simpelthen blæst bagover først over indretningen med de vildt fede, spændende og anderledes fotografier på vægende og møblerne spillede lækkert sammen med dem. Jeg kom tilfældigt forbi og valgte først stedet grundet det og dem.
Både maden og vinen vidste sig at være fortryllende. Der var også super god service og det hele tilmed til en meget lav pris.
Jeg har læst de negative anmeldelser af stedet. Jeg har selv haft en rimelig pæn forretning på Frederiksberg og har også måttet både afvise folk ved døren og sågar måttet smide nogen ud 1 enkelt gang. Som ejer bestemmer jeg suverent selv, hvis der er nogle typer af kunder, jeg ikke vil have ind eller/og jeg mener, at andre, pæne kunder kan blive utrygge ved. Sådan er det bare.
Desværre så har de færreste kunder et solidt indblik i, hvad det koster at drive en forretning i København. Pris niveauet for en restaurant af denne her type er i den uhyre lave ende i forhold til det, man får. Jeg ved dette også set i lyset af, at jeg har spist ude på et 3 cifret antal forskellige restauranter i Hovedstaden gennem adskillige år og alt fra pølsebod over til Michelin prismæssigt.
Jeg mener absolut at dette sted fortjener langt, langt bedre omtale end det har modtaget her på siden. Jeg vil næsten dø for at komme igen.