Super rar oplevelse, alt som det skulle være. Hurtig levering og imponerende kvalitet af cd'er. Kan klart anbefale
See what reviewers are saying
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Super rar oplevelse
Stort udvalg og god service
Stort udvalg og god service. Hurtig forsendelse.
Jeg har i dag modtaget en CD med to…
Jeg har i dag modtaget en CD med to store dybe ridser. Sådan noget må ikke ske!

Køb af dvd
Har lige modtaget dvd jeg havde bestilt til min søn, han blev glad for den. Dvd kom hurtig og hel frem første gang jeg har handlet her. Kommer helt sikkert igen.
Super hurtig og nem at handle med
Har købt her flere gange, og hver gang har mine vare været i perfekt stand, så jeg kommer helt sikkert igen.

Reply from Jackmusic
Hej Jackmusic er en okay sted at handle…
Hej Jackmusic er en okay sted at handle men der er dog plads til forbedringer hist og her fx nu er jeg modtaget en pakke med en film som er forkert
Venlig hilsen Lars

Reply from Jackmusic
God vare og hurtig levering
God og hurtig levering. Varen levede helt op til beskrivelsen - er meget tilfreds 🙂

Næsten perfekt
Jeg har købt 5 cd'er plus to dvd'er ved Jackmusic.dk
Den ene af cd'erne er fuld af ridser altså selve CD'en og æsken er heller ikke så pæn, for og bagcover er ok. Men det går nok.
Jeg plejer ellers at være godt tilfreds, men denne her gang gik det ikke. Så den burde være gratis eller sættes ned til en femmer så det er derfor jeg kun giver 4 stjerner. Angående indpakning kunne du jo bruge bobleplast imellem pappet og lukke den helt osv. Nå tror vidst det var det jeg ville sige om dette køb.
Mvh Arne
Godt Nytår

Skuffende oplevelse
Jeg bestilte en cd, som stod var i standen: ny. Men det var den så langt fra ikke. Emballagen var ridset og slidt, og jeg er helt sikker på det ikke er DAO den er gal med, fordi jeg bestiller mange pakker om måneden og har aldrig oplevet at der var sket noget i transporten!
Desuden var der en plet/mærke i coveret, mærkede lignende noget størknet blod eller lignede, fordi det var helt mørke rødt.
CD’en skulle være til en julegave, men er ikke meget for, at give en brugt cd med denne slags tydelige pletter.
Har også en fornemmelse af at cd’en skratter når man afspiller den (fordi der er så meget glat med den)
men nu må jeg se hvad modtager siger til den.
Navn: Marie Iversen
Ordenummer: RNSHQRJXZ
Købte en tørfisk cd

Modtaget ødelagt varer
Jeg kan kun fraråde folk at handle med Poul, der har Jack Music.
Jeg modtog et par cd'er som skulle være til julegave, hvorefter det ene itui var ødelagt ved levering. Cd'erne var kun pakket ind i hans gamle brugte avispapir og et tyndt lag alm. indpakningpapir.
Han frasiger sig alt ansvar og skyder skylden på DAO selvom det åbenlyst er hans ansvar at pakke cd'erne forsvarligt ind.
Han skriver følgerne da jeg klager over det ødelagte itui:
"Hej Morten
Jeg sender mange pakker på den måde - og du er den første der har klaget i år.
Beklager at boxen er revnet.
Ved ikke hvordan du foreslår de skal pakkes ind så de er sikret mod stød.
Du kan købe en box i Genbrugsbutik - og jeg overfører gerne 5,- til dig
Glædelig Jul
Hilsen
Poul"
Til det skriver jeg tilbage:
Hej Poul,
Jeg skal da ikke have et brugt itui når det er til en gave. Du må sende mig et nyt itui som ikke er revnet.
Mvh. Morten
Til det skriver han:
Hej Morten.
Da skaden er sket under transport bedes du henvende dig til DAO.
Hilsen
Poul
DAO info: Hvis din pakke er beskadiget under transport, skal vi vide det senest 5 hverdage fra leveringstidspunktet. For at kunne vurdere sagen har vi behov for billeder af den indre og ydre emballage samt det skadede indhold.
Manden er fuldstændig væk fra vinduerne og frasiger sig sit ansvar, så min opfordring til alle er at holde sig langt væk og handle med nogle kundeorienterede virksomheder.
I hans understående kommentar kan man se hvor dybt useriøs manden er. Ikke engang et seriøst svar kan han komme med. En direkte fornærmelse virker åbenbart bedst for ham😅

En troværdig virksomhed
En god oplevelse at bestille igen hos jackmusic.
God service og sikker levering af mine varer der var pakket godt ind.

Igen en god oplevelse.
Det er så 2. gang, hvor jeg handler hos Jackmusic. Og igen må jeg sige, at jeg er imponeret. Jeg har endnu ikke hørt eller set materialet. Men tingene er pæne og rene og fremfor alt uden ridser overhovedet. Det bestilte kommer endvidere meget kvikt efter bestillingen.
Jeg kommer da helt sikkert tilbage.

Perfekt
Hurtig levering, fine produkter - også de brugte - og en ekstra hilsen. Super service. God ide med indpakning i avispapir.

Perfekt CD
Modtog en super flot CD uden ridser, samt hurtig levering. Handler gerne hos Jack Musik igen. PS forsæt med at indpakke i avispapir, gav også lidt nyheder fra Ålborg, selvom de var godt et år gamle. :-))))

Gammel CD i fin stand
Jeg fandt en CD fra slut-firserne, som jeg reelt set ikke troede eksisterede. Den er gennemlyttet flere gange og er i fineste stand, så jeg kan kun være glad for varen og service
Jeg modtog i dag en film som jeg har…
Jeg modtog i dag en film som jeg har haft ledt efter længe.
Indpakningen var kun avispapir 😮😡
Og så var det den forkerte film!
Jeg har hele dagen forsøgt at få fat i dem. Via deres hjemmeside og pr. telefon. Har også lagt besked på telefonsvareren. INTER svar !
Sidste gang at jeg handler der

God kundeservice 👍
Jeg bestilte en CD i begyndelsen af april. Da den ankom var den knækket. Forsøgte at kontakte firmaets kundeservice, men fik hver gang en fejlmelding. Sendte derefter en e-mail, som hurtigt blev besvaret. En ny CD blev afsendt samme dag (selv om det var en søndag) Anden gang var der ingen problemer med forsendelsen. Der var oven i købet vedlagt en ekstra CD.
Det kalder jeg god kundeservice.

100% genbrug
Der var ingen problemer med forsendelsen, ej heller ikke med dvd’en. Firmaet levede op til alle min forventninger og lidt til.
Firmaet har valgt at pakke dvd’en ind i 3 lag aviser, i stedet for en gang pap. Det sku genbrug og uden dyre emballage.
De bedste anbefalinger herfra
Rigtig fin oplevelse.
Nem og hurtig at handle med samt hurtig levering. Vil helt sikkert handle her igen.