JA Epoxy Art Reviews 30

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Leuke middag gehad! Uitgebreid,leerzaam en gezellig! Ideaal om kennis te maken met Epoxy. En na een week kregen we ons resultaat netjes thuisgestuurd. Aanrader!

Rated 5 out of 5 stars

De opzet van een workshop die start met een quiz over epoxy in de woonkamer was niet wat we in eerste instantie verwachten, maar daardoor was het erg relaxed. Jop sprak met veel kennis en enthousiasme... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben JA Epoxy Art tegengekomen op Instagram. Ik wilde hier graag een borrelplank bestellen alleen las ik op Trustpilot dat ze failliet zouden zijn. Toch heb ik via instagram contact gezocht en bleek... See more

Rated 2 out of 5 stars

Had paar maanden geleden artikelen besteld en betaald. Geen reactie. Ge appt en gemaild geen reactie, en via zijn buurman kwam ik erachter dat ze failliet waren. Weg order, weg geld. Intussen besteld... See more

Company details

1. Handicraft

Written by the company

JA! Kunst | rondom Epoxy • Eyecatchers. • Bestaande/nieuwe/eigen producten. • Creatieve metamorfose. • Epoxy. • Ook op aanvraag!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Vorig jaar heb ik Jop en Auke benaderd…

Vorig jaar heb ik Jop en Auke benaderd met een idee voor een bar eettafel.
Na een gezellig gesprek en een bakkie koffie waren we er al snel over uit .
2 mooie boomstam (planken) in de tafel verwerkt met een dikke laag epoxy erover.
Het werkelijk een plaatje geworden , zit er iedere dag graag aan .
Ik ben super trots op de mannen hoe mooi het eindresultaat is geworden .
Dikke pluim verdiend!!!

January 26, 2022

Boven mijn verwachting!

Een tijdje terug heb ik door Jop en Auke een salontafel laten maken. Ik had een aantal wensen doorgegeven en voor de rest vertrouwd op de expertise van de heren. Een goede keuze want het eindresultaat is ver boven mijn verwachting! Erg leuk om zelf ook een aandeel te hebben gehad in het eindresultaat. Zeker een aanrader!

November 16, 2021

'Zeetafeltje'

Heb een super leuk 'zeetafeltje' gekocht, in het echt precies zo mooi als op de foto! Prijs-kwaliteitverhouding is goed. Aanrader!

December 23, 2020

Vriendelijk, kwalitatief

Vriendelijke heren, prettig en snel contact, mooie kunstzinnige spullen voor een eerlijke prijs. Al verschillende tafels en onderzetters gekocht, ook als er iets achteraf aan de hand bleek hebben ze dit altijd welwillend en constructief opgelost! Bedankt en tot de volgende keer!

December 21, 2020

Klok Rangin Studio

Voor ons bedrijf, Rangin Studio, hebben wij een mooie klok laten maken met onze logo erin verwerkt.

Top resultaat en we zijn er heel blij mee!

December 21, 2020

Betrokken, origineel en goedkoop

Afgelopen maand in overleg met Jop en Auke onderzetters op maat laten maken. Ze luisteren naar je wensen, geven advies en gaan vervolgens aan de slag. Ze zorgen dat je eerst samples te zien krijgt zodat je weet wat je krijgt. Eindresultaat was nog beter! Topservice, top product en ook nog eens goed geprijsd. Ga zo door mannen!

December 20, 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look